Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też lecę, wałkowiać temat dalej, J. wrócił
Ania_84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej dziewczyny dzis odebrałam wyniki i od razu poszlam z nimi do lekarki..ogolnie powiedziała mi ze wyniki bardzo ładne.. podejrzewałam ze będzie cos z tarczyca ale norma jest od 0,27-4,2 a u mnie jest 1,390. Ogolnie wszystko oki jedynie glukozę przy normie 74-99 mam 102 i żelazo przy normie od 6,6-26 u mnie jest 36.Pani dr powiedziała ze wszystko ok i ładnie żeby powtórzyć krew za miesiąc na ten cukier i żelazo..
Jak myślicie dlaczego żelazo może być podwyższone?
Bo już sobie wmawiam że pewnie jakiś rak heh..
Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka21 wrote:Hej dziewczyny dzis odebrałam wyniki i od razu poszlam z nimi do lekarki..ogolnie powiedziała mi ze wyniki bardzo ładne.. podejrzewałam ze będzie cos z tarczyca ale norma jest od 0,27-4,2 a u mnie jest 1,390. Ogolnie wszystko oki jedynie glukozę przy normie 74-99 mam 102 i żelazo przy normie od 6,6-26 u mnie jest 36.Pani dr powiedziała ze wszystko ok i ładnie żeby powtórzyć krew za miesiąc na ten cukier i żelazo..
Jak myślicie dlaczego żelazo może być podwyższone?
Bo już sobie wmawiam że pewnie jakiś rak heh..
cukier mozesz miec podwyzszony ..bo moze cos jadłas- ale trzeba kontrolowac- a jak nie to zrobic krzywa cukrowa i wtedy wyjdzie czy masz problemy z cukrem
A zelazo to nie wiem od czego moze byc -
Ruda27 wrote:Ania ja bede :p
Poklocilam sie z moim i tyle z walentynek i w ogole wieczora.. -
nick nieaktualny
-
to ja mam odwrotnie..nie umiem sie długo obrazac czy gniewac..
bo zaraz mnie korci zeby sie podroczyc , idezwac i wogle
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój Michał jest dumny..ale i z drugiej strony bardzo szybko zapomina o jakies nierzyjemnej sytuacj..nie chowa za dlugo tego w serduchu..za to ja długo pamietam jak cos mnie zaboli
I nie powiem potrafi później cos wyciagnac..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 18:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to jestem, podróż z nieznajomym zaliczona...
U nas walentynki bez pompy, mąż wraca o 19,30 postanowiliśmy że kupimy pizze i winko i to wystarczy,
a jutro mamy wolne więc pójdziemy na kolację do lokaluAnia_84, Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
yyy miała byc zmiana friko- nie wyszło ..dopeiro w next tydzien
jedyne co nam zostało to wino.. sexior i gra.. ale co t ego wypali zobaczymyRuda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość