Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySaramago wrote:Zrobiłam foto ale chyba nic nie widać, a teraz to i tak zniknęła. więc pewnie to jakaś pomyłka, może felerny test.
[...]
uffff. wybaczcie. ale musiałam to wywalić. Nie wiem czemu ja siedzę w mieszkaniu, chcialam się wynieść, na jakis czas pomyśleć....
Asieńko trzymam kciuki mocno mocno żeby @ nie przyszła i ta kreseczka pokazała isę nastepnym razem dużo wyraźniej!!
Z takimi sprawami nie ma co się gryźć w sobie, wyżalenie isę i wyrzucenie z siebie jest naprawde dobre -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySaramago wrote:w myszke można jeszcze kulki.... Olga wie o czym mówie
no bajasne, że wiem
i mam w planach kupić
mężu jeszcze napalił się na wibrujące jajeczko na pilota (bezprzewodowe)
na razie u nas krawat, kajdanki, wibrator i klapsyjest zajebiście
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsieńko a u ciebie nie było owulki w 18dc?? ja wiem że tam nie masz wpisanego śluzu rozciągliwego, ale ja np sprawdzam śluz w szyjce kilka razy w ciągu dnia i czasem rano jest lepki bądź kremowy a po południu bądź pod wieczór jest rozciągliwy. Może nie wyłapałaś płodnego?
Albo to była owulka albo zagnieżdżenieTak czy sikak trzymam kciuki za II
i kup test PINK!!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane ale fajnie sobie plotkujecie, mozna na chwile zapomniec o tych wszystkich staraniach problemach itp.
Ja tez mam dziś nastrój wieeeelce "walentynkowy" Kupiliśmy smakołyki winko i graliśmy prawie 3 godz w staaarą odnalezioną po latach grę TANKI:d Więc mamy dziś WalenTANKI:) Teraz tak sie wszystkiego objadłam że i ochota na sex odeszła ale może jak się położę coś mnie tknie:P:D
Czarnula87, Ania_84 lubią tę wiadomość
enopka -
WItam sie z poranna kawka
my wczoraj złoilismy literek winka na 4 osobyczekoladki , pralinki... i co..jak sie skoncylo ?? hmm ...odpłynelismy do podusi obydwoje
hehehe
ehh a moj od 7 pojechal pomagac tacie przewozic mebel a poniej jedzie do pracy nie wiem czy wpadnie na troche do domku miedzy tata a praca.. mam nadzieje ze tak i ze lookniemy czy wynikow nie ma..
dziwne w tym wszytskim jest to ze dzis sie najmniej stresuje
moze dlatgeo ze mówie sobie gorzej juz bybc nie moze- po perwszych wynikach
mój małzyk wczoraj przyjechal kupił dwa wina jedno wzial do siostry i przyszłego szwagra i tam je złoilismy a jedno zostwil na dzis + do tego kupil takie lepsiejsze pralineczkimniam
-
nick nieaktualny
-
Witam się z Wami dziewczynki tradycyjnie, choć moje posty są i tak ostatnio ignorowane, nie wbijam się niestety w tematy
Ale nie potrafię do Was nie zaglądać!
Mnie czeka zakręcona sobota i w biegu pewnie. Zaraz lecę odebrać tort dla Młodego, a potem szykowańsko.
Miłego dnia kochaneAnia_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Hej Inusia jak sie czujesz
Nooo to czeka cie dzis swietowanieusciskaj Młodego od ciotki Anki z ovu
hehe
-
nick nieaktualny