Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Hej Inusia jak sie czujesz
Nooo to czeka cie dzis swietowanieusciskaj Młodego od ciotki Anki z ovu
hehe
Dzięki kochana, uściskam :* Ja to do świętowania nie bardzo się nadaje bo już wczoraj haftowałam, dzisiaj też coś mnie kręci już powoli w żołądku i głowa mnie boli. Ale poza tym jest ok
Czekam Aniu na Twoje wyniki! -
nick nieaktualnyMaz w miare oki.
Ja dzisiaj jakas taka rozlazla jestem. Wymordowana i polamana. A calkiem dobrze spalam.
Chociaz i wczoraj sie nagle obudzilam i dzisiaj tez. Wczoraj mi sie snilo ze nagle dostalam krwotoku z drog rodnych i zlapalam na reke takie 2-3 duze skrzepy i od razu ze poronilam i jak tylko je zlapalam w rece to sie zerwalam.
A dzisiaj mi sie snilo ze szyby w samochodzie posypaly sie w drobny mak i szyba w domu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDara i u mnie samopoczucie na razie nijakie
Poznalam super menadzerke z makamoja imienniczka i jeden rocznik jestesmy. U nas teraz sie szkola do nowej restauracji osoby. Powiedziala ze pogada z kim trzeba zeby mnie przeniesli do tej nowej restauracji
dobrze zesmy sie skumaly
mam nadzieje ze jak ona dbrz pogada to mnie moja obecna kierowniczka pusci
Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry wszystkim
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Aniu czuje sie dobrze, ale zmeczona
Inusia a duzo gosci bedziecie miec? Wszystkiego naaj dla malego
Ania kurcze szkoda ze nie ma wynikow, do 15 maja byc?
Olga jak tam samopoczucie dziaiaj?
No z 16-18 osóbMłody ma dziadków i pradziadków nawet + chrześni i się uzbierało
-
Ojj to zycze aby to haftowanie nie bylo bardzo uciazliwe szczegolnie dzis
ehhh czekanie jest uciazliwemusze zajac sie czyms.. zeby nie zaczac za duzo myslec
Aaa.. i mam do uzupełnienia 3 dzienniki.. .. podliczenie srednich, w klasie ktorej jestem wychowawca.. ehhhh
-
nick nieaktualnyInusia wrote:No z 16-18 osób
Młody ma dziadków i pradziadków nawet + chrześni i się uzbierało
u nas w tamtym roku byli tylko moi rodzice brat i rodzice meza. W tym roku chyba identyczny sklad bedzie. Chociaz zastanawiam sie nad kuzynka z dzieciakami co sie spotykamy czesto i chrzestna mlodego z dziecmi.... Ale nie wiem jak sie wtedy pomiescimy
tort i tak bedzie duuuzy wiec staczy dla kazdego no ale u nas to jeszcze do obgadania.
-
Olga - wiem cos o głupich snach . .. ale trzeba sobie mówic ze to tylko sny
bedzie dobrze..ostatnio masz duzo stresow a to niestety sie odbija na naszej psychice ;P i to bardzo ;/ a własnie w snach wychodza wszytskie nasze niepewnosci, strach oraz te dobre emoje
bedzie dobrze wszytsko zobaczysz
Daria . nono mi z takimi snamiwynoha im powiedz
ale to tylko potwierdza moja teorie o snach w nich odkladamy nasze emocje
Anastazja a TY jak tam..zdawaj relacjeAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny