Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
DLa mnie kawa to napój bogów
hehehe
przez jakis okres nie piłam.. wytrzymałam chyba 1,5 miesiaca..wiecej nie dalam rady
u mnie lodówka tez swieci pustkami
ojjj swett.. wysłałam mojemu eska..kocham cie barddzzooo:*
a ten zadzwonił i mówi ja ciebei tez bardz kochami wiesz co w totka jest do wygrania 18baniek ...
heheh jakby tego nie dodał to bylm uznała ze jest chory
Czarnula87, Ruda27, Saramago, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Ania_84 ummmmmmmmmmmmmmmmm pyszna
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Daria a masz taka poduche rogala albo walek? One sa bardzo dobre w ciazy do spania. Ja mialam walek i super sie z nim wysypialam.
Trzymam kciuki, zeby sie udalo przeniesienie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Moj zawsze jak mowi ze mnie kocha to mu mowie ze tez go kocham i co chce
ale ja niestety jestem taka ze lubie slyszec jak mi to mowi i nie raz jak tylko uslyszy ..Misiu... to odpowaia tak kocham cie ;PRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Daria ja tak samo mialam w ciazy. Za kazdym razem jak bok zmienialam to sie budzilam. Pozniej to mi doszly takie bol kregoslupa ze jak zmienialam bok to najpierw musialam usiasc i dopiero moglam zmienic strone
Nawet mnie nie strasz, a podejrzewam ze dojdzie do tego.. Az sie boje :p -
Ja niestety malam "szczescie " do debili ktorzy dosypywalli czegos.. ;/
nawet na panienskim dosypali siostrze pigułke gwałtu..;/ a ciagle ktos byl przy stoliku..a jakims cudem sie trafil jełop.. ale powiem szczerze ze dobrze z nami byla druga siostra lekarka.. bo siostra dostala wstrzasu.. i gdyby nie szybka rekacja siostry to wyladowalaby na erce a tak to obyło sie bo siostra poleciala po kroplowke i zapodala siostrze ;/ -
nick nieaktualnyU nas czesto tez jest taki milosny dialog:
Ja - kotku kochasz mnie?
On- tak kocham
- a jak bardzo?
- bardzo
- bardzo bardzo?
- tak bardzo bardzo. Co chcesz?
-ja? Nic nie chce
Po chwili znowu...
Ja- a co bys dla mnie mogl zrobic?
- wszytko. Co chcesz?
- ale tak wsystko wszystko? Nic nie chce.
- tak wszystko.. Co cjcesz?
- nic ni chce. To super ze wszytko!. Tez cie kocham bardzo bardzo i wszysko wszystko!
- co chcesz?
- podrapiesz mnie po pleckach??Ania_84, Ruda27, Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
to u nas jest tak przychodze do pokoj gdzie malzyk ma kompa i pytam sie kochasz ??
On; penwie ze tak
Ja- no to dobrze ja tez cie kochamwracam do swojego pokoju..po chwili moj stoi w drzwaich pokoju i tekst..no dobra co jest ana rzeczy ??
ja; nic tak tyko chcialam ci powiedziec
on.. hmm.. no to dorze.. odwracasie
ja: kotek ??
on= no co tam..
Ja- jak idziesz do kunchni to zrobił bys zonce herbatke ikanapke..
on; a co za to dostane..
ja; juz dostałes mnieRuda27, Czarnula87, Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:A ja mojemu nie odpowiadam zawsze :p
Wlasnie powiedzial kocham was a ja nic.. I on po chwili: bylo 11% szans ze odpowiesz :p
Ania_84 wrote:Ja niestety malam "szczescie " do debili ktorzy dosypywalli czegos.. ;/
;/
Ania wow to miałaś historie brrr
-
nick nieaktualny