Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A masz abonament premium kochana????
Jesli tak to jest nie aktywny chyba jesli nie prowadzisz obserwacji od poczatku cyklu...
Bo on oblicza prawdopodobienstwo pozytywnego testu ciazowego na podstawie wpisywanych objawow temp, sluzu.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
coraz gorzej.. brzuch mnie sciska.. zaczynaja mi sie wahania nastroju.. oczy co rusz mam załazawione.. a najgorzej ze misiek jest w pracy..
-
wiecie czego sie boje... ze jak bedzie zle to porycze sie przed M.. a to jemu teraz jest najmniej potrzebne
jakbym sama je zobaczyla to poplakalabymm ale pozniej by m i przesżło ..
-
Moze i tak... Ale po co udawac emocje. Po co je w sobie tlumic?
Ja uwazam ze w zwiazku pod kazdym wzgledem liczy sie szczerosc....
My jak sie tak dlugo staralismy i plakalam jak sie nie udawalo to T mowil ze moze powieniem zrobic badania, ze moze jest bezplodny a ja wtedy jeszcze bardziej ryczalam bo dopuszczalam do siebie mysl ze i tak moze byc. Ze albo ze mna jest cos nie tak albo z nim... Widzial moje lzy ale latwiej nam bylo bo on wiedzial co czuje i jak sie czuje.
Aniu ni mozemy brac wszystkiego na swoje barki... Pozwolmy kazdemu na emocje obojetnie jakie sa. Bo jesli sie nawarstwia to w koncu wybuchna ze zdwojona sila..
Poza tym. Musisz sie pozytywnie nastawic bo bedzie okzobczysz
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
wiem... moj M tez zawsze woli jak odrazu rozmawiamy i wogole.. ale wiem tez jak on to odbiera.. widziałam jego oczy jak muo tym mowiłam.. widziałąmjak unikał ich co dzien.. i po porstu sie boje.. wiem ze nawet jelsi beda zle to niekoniec swiata..ale i tak czuje strach bo nie wiem co , jak ,..
dobra juz koncze
czas sie usmiechnac i wziasc do roboty .. bo zwariuje .. ;0 -
nick nieaktualny
-
maz wroci o 15:30 wiec penwie gdzie kolo tej godziny jesli juz beda to bedzie wiadomo
Matko i córko.. nie dziwie sie ze zamarłas.... -
nick nieaktualny
-
A ja własnie sie nastrajam muza z Na dobre i na złe
Rafał Brzozowski - Masz zawsze mnie (Na dobre i na złe)