Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
spoko dopiero za jakies 3h sprawdzimy..nawet mailam sie m ojego pytac o haslo..ale moze faktycznie lepeij zebysmy razem zobaczyli wyniki ..
-
Ooo kurka:) a ja tak lubie winko
mmmm
A tu na ponad rok trzeba sie pozegnac... Ale jakos meeega mi nie brakuje alko
A wczoraj mis kupil mi piwko smakowe bez %bedzie na wieczorek po relaksie w salonie kosemtycznym jak znalazl
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Pewnie ze razem lepiej Aniu
A ja jestem wsciekla!!! Zamowilam mojemy na walentynki zestaw do whiskey karafke krysztalowa i 4 szklanki i wyobrazcie sobie ze nie orzyszlo jeszcze!!! Ale pojdzie negatyw ooo jaale takich sprzedawcow trzeba szkolic
Juz raz nas tak przepraszali za spoznienie z tabletem ze dostalismy rok dodatkowej gwarancji i zwrot 20£Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Ia bym na twoim miejscu jeszcze się nie poddawala, termin @ masz na wtorek tak? Jeśli tak to tescik walnij we wtorek środę, teraz może być jeszcze za wcześnie, trzymam kciuki aby fasolka tam była, może jest wstydliwa i pokaże się później
Słońce na dzisiaj termin @ ale po mojemu to ovu powinna być 12 lub 13 choć dziewczyny mówią że może był 18, ale ja mam cykle 26-28dni wiec nie bardzo... chyba, że 15? no ale jeśli po mojemu to @ jutro lub po jutrze, póki co cisza. i spadek tempki. więc na ciążę już nie bardzo. dzisiaj nie ujrzałam na boboteście drugiej kreski, jakby była ciąża to zapewne już by cień cienia przynajmniej był, a tu dupaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula55 wrote:Ooo kurka:) a ja tak lubie winko
mmmm
A tu na ponad rok trzeba sie pozegnac... Ale jakos meeega mi nie brakuje alko
A wczoraj mis kupil mi piwko smakowe bez %bedzie na wieczorek po relaksie w salonie kosemtycznym jak znalazl
A o wczasach w termo spa to już marzę od nie pamiętam kiedy, i znów w tym roku musze o tym zapomiec, cala kasa na remont idze Brrrr
-
Saramago wrote:Słońce na dzisiaj termin @ ale po mojemu to ovu powinna być 12 lub 13 choć dziewczyny mówią że może był 18, ale ja mam cykle 26-28dni wiec nie bardzo... chyba, że 15? no ale jeśli po mojemu to @ jutro lub po jutrze, póki co cisza. i spadek tempki. więc na ciążę już nie bardzo. dzisiaj nie ujrzałam na boboteście drugiej kreski, jakby była ciąża to zapewne już by cień cienia przynajmniej był, a tu dupa
To jesli ten cykl jest 28 dniowy, to cienia mogło jeszcze nie pokazac, ja wieże ze jest fasolka tylko ciężko ją dojrzeć, wiec czekamy do poniedziałku i robimy test tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 12:59
-
Anastazjaaa wrote:To jesli ten cykl iest 28 dniowy, to cienia mogło jeszcze nie pooazac, ja wieże ze jest fasolka tylko ciężko ją dojrzeć, wiec czekamy do poniedziałku i robimy test tak?
Łoj sama nie wiem. jestem taka pogubiona w tym wszystkim. żeby to chociaż jakiś objaw dał mi nadzieję na cud. A tyle razy już @ pogrywała ze mną, że mam jej dość. No ale pewnie jeśli w nocy czy rano się nie pojawi to może i jutro zatestuje. Brzuch nawet nie ćmi.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Anastazjaaa wrote:To co robicie, masazyk czy coś takiego, zawsze się fhce wybrać ale zawsze jakoś coś innego mi wypada.
A o wczasach w termo spa to już marzę od nie pamiętam kiedy, i znów w tym roku musze o tym zapomiec, cala kasa na remont idze Brrrr
Kochanie t kuoil nam na swieta voucher na zabieg czekoladowy na twarz i cialo w takim specjalnym pokoiku dla dwojgawiesz.. Swieczki roze...
Ale ze sie okazalo ze w ciaze zaszlam to ni moge miec tego zabiegu
Wiec umowilismy sie z babka ze ja bede miec jakis zabieg na twarz a Misiek masaz goracymy muszlami.
Wic zobaczymy jak to zorganizuja
-
Paula55 wrote:Kochanie t kuoil nam na swieta voucher na zabieg czekoladowy na twarz i cialo w takim specjalnym pokoiku dla dwojga
wiesz.. Swieczki roze...
Ale ze sie okazalo ze w ciaze zaszlam to ni moge miec tego zabiegu
Wiec umowilismy sie z babka ze ja bede miec jakis zabieg na twarz a Misiek masaz goracymy muszlami.
Wic zobaczymy jak to zorganizuja
Życzę miłego relaksiku, dzidziuś na pewno też skorzysta na tym -
Saramago wrote:Słońce na dzisiaj termin @ ale po mojemu to ovu powinna być 12 lub 13 choć dziewczyny mówią że może był 18, ale ja mam cykle 26-28dni wiec nie bardzo... chyba, że 15? no ale jeśli po mojemu to @ jutro lub po jutrze, póki co cisza. i spadek tempki. więc na ciążę już nie bardzo. dzisiaj nie ujrzałam na boboteście drugiej kreski, jakby była ciąża to zapewne już by cień cienia przynajmniej był, a tu dupa
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
No może jest, ale u mnie spadek tempki raczej odbiera mi ostatnie nadzieje... zważywszy że @ u mnie przychodziła zawsze przy 36,7. jak schodzi do tej tempki to już wiem, że nadchodzi....
ale plamien nie mam. tylko cieknie ze mnie lepkie cuś...LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Madziuszka wrote:Asia musi podac nuner partii z opakowania to sprawdzimy
Szyjka mi sie chyba otwiera
wywaliłam
ja nawet nie wiem czy bym wiedziała czy mi się otwiera czy nie... więc se nie będę wsadzać. a ma być zamknieta?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Madziuszka a tempka u Ciebie? mierzysz?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:No może jest, ale u mnie spadek tempki raczej odbiera mi ostatnie nadzieje... zważywszy że @ u mnie przychodziła zawsze przy 36,7. jak schodzi do tej tempki to już wiem, że nadchodzi....
ale plamien nie mam. tylko cieknie ze mnie lepkie cuś...Saramago lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:I dlatego ja juz nie mierze. Po co sie stresowac. Nastwienie tez odgrywa role tak wiec ja grzecznie czekam. Przyjdzie @ to sie dalej bedziemy starac...
hihi a teraz to niby się nie stresujesz?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają