Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej kochane wpadam na chwile. Test negatywny
małpy brak, plamień brak. wczoraj w śluzie niteczka krwi tyci tyci..... pół nocy nie przespane taki potworny ból głowy mam.
Potwierdza się jednak (chyba) moja teoria że ovu byla albo 12 albo 13, wiec teraz oczekiwanie na małpiszona, ech....
jak u Was po walentynkach? ja wpadne potem bo ide na zakupy buzioleAnia_84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ja juz jestem i..... JESTEM W niebie
Poszłam do polskiego sklepu kupić coś na śniadanie i co WIDZĘ?????? Rogale! Obok chleba leżą Rogale i wołają mnie.... Kup mnie kup mnie..... Rok czasu nie jadłam rogali, kupiłam 6. Jednego wciagnelam jak wracałam ze sklepu (wyglądało to komicznie ja na rowerze, dwie reklamówki zakupów i rogal w reku) drugiego wsunelam w domu z malslem mmmmm jaki rarytasAnia_84, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Asiu przytulam mocno ...ale poki nie ma małpy to jeszcze nie skreslaj cyklu:) moze owulka byla wtedy co mialas plamienie ??
Anastazjamm.. a ja wsunelam 3 kanapki z dkiem wiedzonym
hehe
moje kocie spi grzecznie..
a ja siedze jak na szpikach.. niech juz bedzie 16 bedzie juz po ... aaaaa!!!!Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:hej kochane wpadam na chwile. Test negatywny
małpy brak, plamień brak. wczoraj w śluzie niteczka krwi tyci tyci..... pół nocy nie przespane taki potworny ból głowy mam.
Potwierdza się jednak (chyba) moja teoria że ovu byla albo 12 albo 13, wiec teraz oczekiwanie na małpiszona, ech....
jak u Was po walentynkach? ja wpadne potem bo ide na zakupy buziole
Ia bym na twoim miejscu jeszcze się nie poddawala, termin @ masz na wtorek tak? Jeśli tak to tescik walnij we wtorek środę, teraz może być jeszcze za wcześnie, trzymam kciuki aby fasolka tam była, może jest wstydliwa i pokaże się późniejAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Hej ja sie niedawno obudzilam. Poszlam spac o 22i wstalam dopiero teraz. @poki co nie ma
czekam do srody jak nie bedzie to testuje
-
Hej Misie. Ja dopiero wstalam. Wlasciwie to mnie listonosz obudzil
Chyba juz bylam tak wymeczona tym tyg ze organizm wywalczyl ten sen
A ja bylam wczoraj zaskoczona (choc jak tak sie zastanowie to czym bo wiem ze mam zdolniache w domu)
Mis przyjechal po mńie do pracy. Przyjechalismy i od razu poszlam pod pryszńic bo chcialam isc szybko spac. Wychodze a tu co??? Swieczki w salonie, swiatlo zgadzone. Kolacja na stole a na kolacje: z ciasta franc wyciol idealne serca a w srodku byl farsz z pomidorow, czarnych i zielonych oliwek, chyba cabulki, pieczarek i anchiosposypane troszke serkiem z wierzchu
do tego na stole serce ulozone z serduSzek i dostalam piekne kolczyki serca
Aaaa no i sok swiezo wydisniety z pomaranczyahhhh
Szkod,a ze zdjecia nie zrobilam
A pitem lezelismy i gadal z brzuchem... Ale sie usmialam hahahha.Ania_84, czekaja, Anastazjaaa, Czarnula87, Saramago, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
A tak wogole to Asiu kurde poczekaj jeszcze i nie zalamuj sie
Ania kura czekam na te wasze wyniki jak ńie wiem
Olguniu oby sie z praca udalo!!!!!!
Ineska udanej imprezki i sto latek i przytulaczki dla synusia
I dla wszystkich milusiego dnia moje myszeczki kochane
A ja musze piaty bieg wlaczyc bo misiej moze wczesniej wrocic a ja zaspalamzupe musze ugotowac, ogarnac sie i pozniej jedziemy do glassgow do salonu kosmetycznego na relaksik
Ania_84, Saramago lubią tę wiadomość
-
Ja tez nie znosże czekac... Jestem strasznie niecierpliwa
A moj t zawsze mi powtarza... Badz cierpliwa a dostaniesz nagrodei z dzieckem tez tak bylo...
Ja ryczalam, wkurzalam sie bo chce juz i konieca on mowil poczekaj cierpliwie i jak zawsze mial racje
-
Paula55 wrote:A ja musze piaty bieg wlaczyc bo misiej moze wczesniej wrocic a ja zaspalam
zupe musze ugotowac, ogarnac sie i pozniej jedziemy do glassgow do salonu kosmetycznego na relaksik