Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago wrote:hihi a teraz to niby się nie stresujesz?
-
Madziuszka wrote:Stresuje troche ale staram sie zajac czyms innym w pon i wt mam szkole to nie bede miala czasu obsesyjnie myslec ahahah szyjka powinna byc zamknieta przed okresem sie otwiera zeby krew miala jak wyplynac
Boje się sprawdzić. jeszcze się uszkodzęale przynajmniej bym juz tak nie czekała z drugiej strony, hmmm... dobra idę do garów. masz racje, trzeba sie czyms zająć
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Boje się sprawdzić. jeszcze się uszkodzę
ale przynajmniej bym juz tak nie czekała z drugiej strony, hmmm... dobra idę do garów. masz racje, trzeba sie czyms zająć
aa i jak masz dlugie pazurki to odpusc sobie
Ania_84, Saramago lubią tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:No a jak. Asia musi umiec gmerac sobie w pipce hahaha
Saramago lubi tę wiadomość
-
hej, musiałąm nadrobic ale żescie napłodziły
miałam wczoraj jeszcze wpasc alee tak mi nie dobrze było, że wolałam się nie rudszac bo bałam sie że wyleci mi co nie co hahahaha wczoraj tak namieszałam z jedzeniem , że to chyba przez to było mi tak nie dobrze.. bleee
teraz podniosłam sie złóżka bo oczywiscie zdązyłąm, juz dwa prania zrobic, chałupe posprzątac , sałatke zrobic bleh, misiek mi pomagał ale i tak mnie brzuch zaczał bolec...
Aniu czekam na wyniki!! i trzymam kciuki!!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Haha poszlo dalej bo mnie poki co nie meczy
ale to pewnie dlatego ze przekroczylam ten magiczny 10 tydz
A ja tez pranko nastawilam. Zaras sie konczy wiec bede pewnie rozwieszac. A potem jedziemy.
Mam zakaz sprzatania w ten weekend bo sie byczymy
Aniu juz niedlugoooo
-
Jak wyjda dobrze to pojedziemy z mezem do czestochowy .. w sumie to byla nasza pierwsza podroz razem
hehe
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ja bylam na zakupach
troche pokupowalismy i normalnie padam! Masakra jestem taka zmeczona ze az niemozliwe...
Aniu to wynikow jesCze nie ma? Ja nie nadrabiam, ale weszlam zobaczyc co z wami..Anastazjaaa lubi tę wiadomość