Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuszka wrote:A ja się czuje fatalnie, nie dość że w nocy spałam bóg wie ile to jeszcze w dzień padłam. A głowa to mnie tak boli że zaraz padne ;/ i jeszcze brzuch do tego. Jutro 2 termin @ więc pewnie przyjdzie... tak czuje
Kochana mnie też łeb napierdziela, drugą noc z rzędu walcze z tym... i jutro też termin @ (ten pierwszy przed przesunięciem na dzisiaj) brzuch... hm... raczej nie boli, od czasu do czasu tak zaćmi jakosLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Madzioszku ninu niu.. odpychamy złe mysli no juz.. nie przyjdzie- zastanwo sie po co ci ona
przeciez ta małpa nie jest nam kobetom w ciazy juz potrzebna
niech franca spada na drzewo -
Saramago wrote:Kochana mnie też łeb napierdziela, drugą noc z rzędu walcze z tym... i jutro też termin @ (ten pierwszy przed przesunięciem na dzisiaj) brzuch... hm... raczej nie boli, od czasu do czasu tak zaćmi jakos
No ja miałam pierwszy termin przedwczoraj 31dc ( w zeszłym miesiącu tak dostałam @) no a ten jutrzejszy to normalny 33-34 więc pewnie dostane ten okres i tyle
-
Wiecie co Kochane, właśnie się dowiedziałam, że od 4 lat mój brat z dziewczyną starają się o dziecko. jestem w SZOKU(edit:ciąży), bo nie sądziłam że brachol kiedykolwiek dorośnie do takiej decyzji, fiu fiu.
4 lata, szokWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 19:22
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ania_84 wrote:Madzioszku ninu niu.. odpychamy złe mysli no juz.. nie przyjdzie- zastanwo sie po co ci ona
przeciez ta małpa nie jest nam kobetom w ciazy juz potrzebna
niech franca spada na drzewoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:A mi się chce spaććć i to tak bardzo
No ja miałam pierwszy termin przedwczoraj 31dc ( w zeszłym miesiącu tak dostałam @) no a ten jutrzejszy to normalny 33-34 więc pewnie dostane ten okres i tyle
Myszko, dostaniesz albo i nie dostaniesz. Wiem, że jest coś takiego jak intuicja i przeczucie, i ja uważam, że też dostane... ale może jednak się cudownie rozczarujemy, zaskoczymy i będziemy rano piszczeć na całe osiedle?Ania_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Myszko, dostaniesz albo i nie dostaniesz. Wiem, że jest coś takiego jak intuicja i przeczucie, i ja uważam, że też dostane... ale może jednak się cudownie rozczarujemy, zaskoczymy i będziemy rano piszczeć na całe osiedle?
JEszcze Konrad wziął rano ten test wczorajszy zerknął i powiedział : no za chuja sie nie chce rozdwoić ta kreska
prawie sie popłakałam
-
Madziuszka wrote:coooo
ahhahahhahaa już poprawiłam, o matko widzisz jak ja nawet już piszę ?? masakraLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Madziuszka wrote:Bez kitu jeszcze ja mam takie okresy że leci ze mnie ponad tydzień, boli tak że się ruszać nie moge a podpasek to zużywam 2-3 paczki po 10 szt. żenadaaa jakaś
-
Madziuszka wrote:Mam nadzieję
JEszcze Konrad wziął rano ten test wczorajszy zerknął i powiedział : no za chuja sie nie chce rozdwoić ta kreska
prawie sie popłakałam
cóż za delikatnośćLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ania_84 wrote:łojj znam to skas.. ja to spie w dwoch podpaskach i michal zwsze sie smieje ze wygladam jak w pampersie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:na to samo zwrociłąm uwage.. napisalas jestem w ciazy
Dobrze, dobrze. Znaczy czytacie mnie jednak, bo już myślalam, ze się tu jakies kręgi wzajemnej adoracji tworząAnia_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
moj tylko sie zawsze pyta i jak ?? ja mowie srak I kreska.. choc chyba widze cien .. ten od m nie dawaj bo ty zawsze widzisz cien:P
niee jest I krecha ;/ -
Saramago wrote:Dobrze, dobrze. Znaczy czytacie mnie jednak, bo już myślalam, ze się tu jakies kręgi wzajemnej adoracji tworzą
Saramago lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Bo ty zaciążyłaś i tyle !
ahahahhahaa jasne. zapewne wagowo od tej ilości słodkiego które dzisiaj pochłonęłam jestem ZA-ciężkaAnia_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Madziuszka wrote:To miał być żart, ale mi i tak smutno się zrobiło
no domyślam się, oni jak coś palną....LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają