Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuszka wrote:Asia właśnie sobie uświadomiłam że wyniki Twojej betki poznam dopiero koło 22
JAk ze szkoły wróce ;/ Wkurw na maksa ...
wyślę Ci eska, jeśli Ci zto w czymś pomozeLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej dziewzyny umowilam nas do Androloga w Krakowie podobno świetny..zobaczymy koszt I wizyty 130 zl dr.nauk.med Leszek Bergier wizytya mogla bybyc juz w srode ale moj pewnie nie dostanie urlopu .. a nastepna jest 26.02 ..wiec zobaczymy
konwalie86, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej dziewzyny umowilam nas do Androloga w Krakowie podobno świetny..zobaczymy koszt I wizyty 130 zl dr.nauk.med Leszek Bergier wizytya mogla bybyc juz w srode ale moj pewnie nie dostanie urlopu .. a nastepna jest 26.02 ..wiec zobaczymy
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej dziewzyny umowilam nas do Androloga w Krakowie podobno świetny..zobaczymy koszt I wizyty 130 zl dr.nauk.med Leszek Bergier wizytya mogla bybyc juz w srode ale moj pewnie nie dostanie urlopu .. a nastepna jest 26.02 ..wiec zobaczymy
-
-
Madziuszka wrote:A zwolnienia lekarskiego jakby co nie może dać ?
powinien dostac urlop
-
Wiecie co dziwne.. myslalam ze sie calkiem załame a ja dostałam kopa energii
Saramago, Czarnula87 lubią tę wiadomość