Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaczytalam sie troszke
Ehhh ja tez tak myslalam Aniu...ale mam nadzieje ze te mysli odejda od ciebie...
Ja czekam na wiosne... Juz zaplanowalam sobie czas jak skoncze prace i bede w domu oczekiwac na babla... Nudzic sie ńie bedeAnia_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
aniu nic nie zrobiliście i nie możecie się obwiniać-życie jest po prostu niesprawiedliwe i na pewno żadna w tym Wasza wina
Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ania, Pisselini uśmiechnijcie się,
"Nie martw się. Wszystko będzie dobrze."
Ten zwrot nie sprawia, że Twoje problemy znikają. Daje jednak poczucie, że komuś na Tobie zależy i nie jesteś sam ...Ania_84, Pisellini, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
wiem..po porstu nie raz mnie takie mysli nawiedzaja ale to tylko n chwilke
a jeszcze jak tu z wami posiedze to odrazu mi sie micha cieszyCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiem..po porstu nie raz mnie takie mysli nawiedzaja ale to tylko n chwilke
a jeszcze jak tu z wami posiedze to odrazu mi sie micha cieszyStokrotka21, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A ja planuje co gdzie zasadzic w ogrodzie
Oooto moje kolejne marzenie po domku. Wlasny maly ogrodeczekehhh...
Jak bylam mala to hodowalam kwiatki w ogrodku u babcikocham kwiaty w domu i tak sie zawzielam ze wypielilam kawalek na grzadke z krzakow, traw i chaszczy
ale jak pieknie rosly....
-
Dziekuje WAM WSZYTSKIM
ja chce ogarnac troche ten ogord bo tu jest wszytsko i nicEweloka84 lubi tę wiadomość
-
ja też mam ogródek ale teściowa uważa że ma jedyne prawo do niego mimo, iż nie jest już właścicielem naszego domu-ale P nie pozwoli już jej rządzić i mam nadzieję że będę mogła robić tam po swojemu
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:A ja sie juz nie moge doczekac az zaczniemy sie rozgladac na nowym lokum... Wolala bym domek ale zobaczymy na ile bedziemy mogli sobie pozwolic...
Fajnie by bylo miec kawalek ogrodka. Bo tu w uk nie mowimy o normalnych polskich ogrodkach hahaha -
Lo matko kochana....150 tys.... Kupa kasy
My tez sie chcemy posieszyc bo nie wiadomo jak sie potem bede czula. Poza tym pozniej beda inne sorawy na glowie a ja nie chce sie przeprowadzac z brzuchem po kolana
To co wy cala chate przerabiacie czy co??
-
Paula55 wrote:Lo matko kochana....150 tys.... Kupa kasy
My tez sie chcemy posieszyc bo nie wiadomo jak sie potem bede czula. Poza tym pozniej beda inne sorawy na glowie a ja nie chce sie przeprowadzac z brzuchem po kolana
To co wy cala chate przerabiacie czy co??do tego ocieplenie i kanaliza
-
nick nieaktualnyZazdroszcze domkow, super sprawa
Ja bym chciala taki na zamknietym osiedlu, bo sie boje sama byc :p i ogolnie podobaja mi sie takie nowo wybudowane osiedla i takie planujemh kupic.. Ale zobaczymy jak to bedzie..
Paula oby wam sie udalo znalezc szybko cos fajnegi
Konwalie jasne nie daj sie tezciowej zwlaszcża jak to nue jest jej..
Musze was nadrobic ale cieeeezko :p -
słuchajcie powiedzcie mi jak jest z tą luteinką, czy mogę ją dowcipinie stosowac (mam taką do ssania) i chodzi mi o to czy tą moja luteinke mogę dopochwowo sosowac i czy to bedzie bezpieczne