Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdziu.... To wy rozumiem kupiliscie dom do remontu tak???
Hej .darusiaja na rzadnym osiedlu zamknietym
normalnie u mnie na wiosce
hehe... Z ogrodkiem z prawdziwego zdarzenia. Sasiadami i wogole:) ale to sa poki co marzenia
narazie pewnie przez kilka lat trzeba sie bedzie zadowolic mieszkaniem w bloku
-
sczere mowiac nie wiem jak z ta lutka
wiecie ja wszytskie kwiaty ususzamale ostatnio mnie tknelo i mialma piekne Kany
no i zasadzilismy 60 sadzonek truskawek
wiec chyba cos sei we mnie obudzilo
no i zaczelam robic skalniak ale za pozno bo za malo mialam kupione
a teraz przejzalam katalog bo chce zamowic M perfumy i dla siebei maseczki spa -
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Ja pierdziu.... To wy rozumiem kupiliscie dom do remontu tak???
Hej .darusiaja na rzadnym osiedlu zamknietym
normalnie u mnie na wiosce
hehe... Z ogrodkiem z prawdziwego zdarzenia. Sasiadami i wogole:) ale to sa poki co marzenia
narazie pewnie przez kilka lat trzeba sie bedzie zadowolic mieszkaniem w bloku
Ja to sie boje :p musze wiedziec ze w kolo sa ludzie, a na zamknietym osiedly bede sie jeszcze bezpieczniej czula :p
Co do lutki nie wiem, slyszalam ze mozna jakas na odwrot, poczytaj na necie. A czemu chcesz zmienic?Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Oo kany sa piekne jak kwitna
U mamy tez jest skalniaczek. Z mińi wodospadem i oczkiem:) anusia pomalutku i wszystko zrobisztylko niech ta wiosna przyjdzie
od razu nam skrzydel doda
Co do luteiny bladego pojecia nie mam. Nigdy nie bralam...
A co za firme ańiu przegladasz??? Ja dzis szukalam bielendy professional ale musze im kopie dyplomu ze szkoly wyslac bo to profesjonalne kosmetykia dyplom w pl
Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Konwalie czyli dostaliscie domek od tesciow tak??? Aaa to co innego
Bo myslalam ze kupiliscie, daliscie kupe kasy a teraz jeszvze 150 tys na remont
Daria ja cie doskonale rozumiemtez nie lubie byc sama.
Ale ja chce powrotu do dziecinstwabyc blisko mamy, babci
teraz zyje ta nadzieja
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Aaa ja to przegladam z Avonu - bo tak na szybkacza chcialam cos kupic..ale dzs kupilam takie pojedyncze maseczki z bielendy wlasnie
-
Łojj ja jak sobie pomysle o remoncie naszego domu to chyba bede musiala jutro isc na farbowanie znowu bo siwieje wtedy
hehe
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Konwalie czyli dostaliscie domek od tesciow tak??? Aaa to co innego
Bo myslalam ze kupiliscie, daliscie kupe kasy a teraz jeszvze 150 tys na remont
Daria ja cie doskonale rozumiemtez nie lubie byc sama.
Ale ja chce powrotu do dziecinstwabyc blisko mamy, babci
teraz zyje ta nadzieja
-
Oo ja na bielendzie na studiach pracowalam i chwale sobie
To czeka cie relaksikja marze o wannie w domu w koncu. To jest pryjorytet przy wyborze nowego lokum hahha, bo ja nie umiem zyc z prysznicem
Ahhh z tymi remontamiale przy domu zawsze jest cos do roboty..
-
Paula55 wrote:Oo ja na bielendzie na studiach pracowalam i chwale sobie
To czeka cie relaksikja marze o wannie w domu w koncu. To jest pryjorytet przy wyborze nowego lokum hahha, bo ja nie umiem zyc z prysznicem
Ahhh z tymi remontamiale przy domu zawsze jest cos do roboty..
-
Hej laseczki
:)alez nadrabiania miałam...
Ewelcia ale super kropek:)aż sie wzruszyłam
Wpadłam na chwilkę ale zbiram się do gotowania i nakremowania się antycellulitowym mazidłem
zły dzień dziś zły, nawet pilates nie poprawił humoru...
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Ja włąsnie nie mam wanny ..tylko prysznic szlag by to trafil.. a mam taka ochote sobie polezec zapalicz swieczuszki..mmm
-
Ania_84 wrote:Ja włąsnie nie mam wanny ..tylko prysznic szlag by to trafil.. a mam taka ochote sobie polezec zapalicz swieczuszki..mmm
-
konwalie86 wrote:no niby tak-ale z wielkimi oporami, początkowo nie było nawet o tym mowy więc szukaliśmy mieszkania trochę się wtedy ogarnęli i dali nam dom (mimo, że mieli duże mieszkanie w centrum) po śmierco mojego teścia teściowa czuje się nadal właśccielem i nie mamy tam intymności, przjeżdza kiedy chce i nie pyta nas o zdanie
I tak to wlasnie jest.... Szczegolnie w rodziniedlatego ja o nic nigdy nie prosilam. Teraz babcia sama wyskoczyla z propozycja zapisania nam dzialki zebysmy tylko szybciej do kraju wrocili. Ja sie na poczatku wahalam.... Ale powiedzialam ze jak juz bedzie wszystko zapisane to dopiero zaczniemy budowe. Nic wczesniej.
A jeszcze nie wiadomo jak zareafuja na ta inf pozostale 2 corki babci czyli siostry mojej mamy. A boje sie ze moze byc mega dym o to....
-
Kurde nie wyrobie chyba mam znowu jakies zapalenie pecherza bo co 2h siusiu.. i to tak jakbym kurde wypila litry wody ;/
-
paula-my też mieliśmy przejści z bratem mojego P, każdy chcial niewiadomo ile za dom nadający się do remontu
Ania masz furagin albo prochy z żurawiną? -
nick nieaktualny