Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka-hmmm z tą rybką dobry pomysł-może w weekend;-)
ania-to miłe że nie musisz gotować- czasem fajnie jest jadać na mieście
dziewczynki skończyłam gotowanie wiec idę się położyć zajrzę później papapaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nie raz trzeba cos wszama a jak nie wbijemy sie do tesciowej
cos praca nie raz nie pozwala mi gotowac..choc strasznie lubie ;/
-
Ja tez uwielbiam gotowac i piec ciasta i ogolnie zajmować się domem choć czasem się nie chce, ale jeśli jest dla kogo to robic to jest ok, Ania ja to bym tez chętnie zjadla na miescie ale jak mój G wróci to sobie zrobimy jakiś wypad do krk albo Zakopanego,Natalia odpocznij
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Stokrotka a ty z okoli krk ??
moze ty znasz tam jakies fajne spa..bo 26.02 jedziemy do krk i po lekarzu chcielismy sobie zafundowac relaks -
matko dziewczyny ale mi sie nic nie chce.
ehh dali mi dzis odp z tej pracy co bylam na rozmowie..i neistety ale nie ;/ -
Hej moje Myszaki
Co tu tak wczesnie ucichlo???? Nastawilam sie na pol dnia nadrabiania a tu 5 min i koniec
Ja obiadek nastawilam... Mielone sie pieka, ziemniaczki gotuja a do tego ogoreczki kiszone.....
Tak mialam smaka dzis choc sprobowac surowego mieska na kotlety ale wuem ze nie mogei co ja bym dala za tatara z łososia surowego aaaaa
A tak wogole jak o pracy piszemy,,,.u nas chwilowo mniej roboty i panika ze masakra. Ploty o zwolnieniach juz chodza....
Ludzi przenosza. Moja partnerke mi zabieraja na przynajmniej 3-4 tyg i dostane drugiego agencyjnego pracowanika (dziadek z 60 lat!!!) ja oszaleje. W dupie mam. Wg prawa ani ja ani on nie mozemy byc operatorami maszyny... Dziwne ze teraz ja to oko przymykaja...
Sprawa 2: ja nie moge dzwigac, pchac, zmieniac takiej ogromnej rolki (bo jestem w ciazy i takie jest prawo), ciekawe kto to teraz bedzie robil... Ja mam w dupie. Nie mam zamiaru robic nic czego mi nie wolno. Misiek to samo powiedzial... Jak sie czepia i mnie zwolnia to nawet lepiej bo pojde odpoczywac w domku. A on napisze pismo ze mnie bezpodstawnie zwolnili i kazali robic cos do czego nia mam prawa
A teraz relax bo weekendzik zaczelam
P.s. Aska gdzie jesteeeeeees?????????
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny