Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMezu laskawie mi stopy masuje. Pol nocy sie klocilismy i dzisiaj rano.... Pfff...
Dziewczyny czytalam wszystko co u was i pamietalam.co ktorej mialam napisac i cholerka.zapomnialam
Daria synkowie sa super!! Macie juz jakies imie wybrane??
Ewelka ja tylko raz zrobilam miks jedzeniowy. Jadlam jedna lyzka lody bakaliowe prosto.z.pudelka i zagryzalam.prosto z kubelka kawalkami kurczaka w panierce
Paula zycze ci zeby ci sie jak najlepiej ulozylo cy to.w pracy czy siedzenie w domku
Aniu slow mi brak na ta rodzinke twojego M.
Konwalie zdrowka.zycze!!
Stokrotko dzieki za przepis
Ola a ty gdzie si chowasz? Na chwilke wpadasz i uciekasz....
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Ehhh masakra
ja juz sie zle czuje na mysl ze mam isc jutro do pracy
Ale jutro wolne Olgus???
Nieee. Jutro 9 godzin. We wtorek chyba 10 godzinek. Ale sroda-piatek wolneo tyle dobrze
u mnie weekend przesuniety na srode i czwartek. I tylko te dwa dni mam wolne. Dodatkowo jedna niedziela w miesiacu. I wsumie w tym miesiacu mam dodatkowo 2 dni wolne.
-
Czarnula87 wrote:Nieee. Jutro 9 godzin. We wtorek chyba 10 godzinek. Ale sroda-piatek wolne
o tyle dobrze
u mnie weekend przesuniety na srode i czwartek. I tylko te dwa dni mam wolne. Dodatkowo jedna niedziela w miesiacu. I wsumie w tym miesiacu mam dodatkowo 2 dni wolne.
To ile godz w miesiacu ty pracujesz??? Za 1000 zl....
-
nick nieaktualny
-
Ehhh bo ja mam wrazenie ze ty caly czas i cale dnie w pracy jestes
Bidulku....
To dobrze ze wszystko macie wyjasnione
Ja lece pod prysznic, potem kolacja, spakowac sie do pracy i lulu...bosz jak mi zle ze juz koniec weekendu
Wpadne jeszcze potem na chwilke jak ktos bedzie
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki przezylismy
tylko dwa razy poruszony byl temat nowego czlonka rodziny.. ale jakos to spokojnie uszło
Mama M dała nam kase na badania i na srode.zaskoczyla nas milo bo to w sumie 300 zl .. a nie powiem bylo by ciezko u nas wyskrobac..co najwyzej na wizyte 130 ..ogolnie pogadala z nami i powiedziala ze jak tylko ktos bedzie pytal kiedy my to bedze ucinala rozmowe ze mamy jeszcze czas i inne rzeczy do zrobieniawiec momze rodzinka nie bedzie sie tak czepiala
Paula55, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
ojjj bidulki .. wiem jak to jes ciagle tylko praca..wrr.. na szczescie u mnie troszke luzniej sie zrobilo
-
No widzisz Aniu... Nie bylo tak strasznie
fajnie mama M zrobila ze dala wam pieniazki
choc ciut was to odciazy..
A te badania to juz w ta srode??? Co to za badanka?
Ehhh Olgus... Moj tez ciezko zasowaznowu caly weekend byl w pracy. Roznica jest taka ze on choc dobrze zarobi. A ty biedna sie urobisz i co z tego masz
jakie to kuzwa nie sprawiedliwe
Do mnie mama dzwonila teraz na skypie... Ehhh tak mi smutno. Tzn nie dlatego ze dzwonila tylko tak brak mi tego zycia.... Brak mi rodzicow, dziadkow i innej bliskiej rodziny. Coraz trudniej mi wytrzymac a gdzie tam do maja...nawet teraz jak wam to pisze to mi lezki leca....
Ale troszke sie tez z mama posmialambo moi rodzice sa po rozwodzie ( od jakis 3 lat po 24 latach malzenstwa) i facet mojej mamy stwierdzil ze nasz dziecko bedzie mialo super
bedzie mialo 3 dziadkow, 3 babcie (moj tata tez ma kobiete) i 6 pradziadkow
hahaha super
-
Ojjj Paula nie dziwie sie bo ja chyba bym ocipiala jakbym miala tak daleko rodzicow
Fajne podsumowaniefaktycznie dzidzius bedzie mial farta
Na własna reke robimyjutro badania hormonów ktore dowiedzialamsie ze moj M powinien juz miec wczesniej zrobione czylli : FSH, LH, testosteron i prolaktyne no i zrobie mu tez morfologie i TSH - w sumie to po porstu nie mamy z czym jchac do tego lekrza tylko z wynikami badan nasienia.. a w sorde jedziemy na wizyte i pewnie bedzie robil dodatkowo usg ktore kolo 100 tez kosztuje .. -
Kurde nie wiedzialam ze facetom tez sie takie badania robi
Dobrze ze robicie bo przynajmniej moze to choc troche przyspieszy wszystko....
To trzymam kciuki zeby sprawa ruszylachoc do srody pewnie kilka razy jeszcze to powtorze
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ehh a ja pewnie do srody bede sie zamartwiala
bo juz czytalam co moze byc przyczyna.. i jednak twierdze ze ludzie bez internetu nie raz mieli lepiej