Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
przeczytalam ze Azoospermie w niektorych przypadkach moga powodowac nowotwory jader.. i juz mi serce podskoczylo.. .. nieh jz te badania bedza zanami .. bo ja sie wykoncze nerwowo...
-
Bo internet to zlo
ja juz nie czytam nic co dotyczy zdrowia
Jedynie portale ciazowe ale tylko jakies lekkie artululyza chwile znowu przezuce sie na temat slubow
Wiec Aniu... Zakaz czytania pierdol!!! Jedynie konsultacje lekarskieAnia_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
wiem ..o porstu boje sie o meza.. ale amm nadzieje ze moze jakos normalnie do nas podjedzie.. i powie jakie sa sznase.. i jakie leczenie ewentualnie ale obawiamsie e nawet jelsi leczneie to bez in vitro sie nie obedzie.. no ale. zobaczymy cuda sie zdarzaja
nawet moj organizm chyba aies cuda winaki robi bo takej tempki to od 4 cykli nie mialam <hahaha> -
Aneczko nie ma co gdybac!!! Wiem ze ci bardzo ciezko ale musisz uzbroic sie w cierpliwosc.... Ehhh wy to musicie przejsc...
Ja czekam na same pozytywne wiesci i jak zawsze mocno trzymam kciuki
Kochana ty silna babka jestes i maz tez da radejestescie dwojgiem kochajacych sie ludzi i razem dacie rade
A tymczasem ja uciekam bo jutro przed 5 pobudka buuuwidzimy sie jutro po poludniu
z pozytywnym nastawieniem do walki :*
Dobrej nocki Kochane
-
Hej dziewczyny
Tez tak myślę, lekarz google z każdej choroby zrobi raka
Aniu najważniejsze że działacie i na pewno uda się coś zrobić z tym
Paula współczuje pracy, ja ma na razie jakiś zespół odstawienny, czuję wewnętrzny niepokój, że coś powinna zrobić
U mnie weekend masakra
Mieliśmy gości ale ja zaniemogłam bo tak straszne miałam bóle jajników, że już się wczoraj zbieraliśmy ze dwa razy na pogotowie, ale bałam się, że mnie zostawią bo żadne nospy ani magnez nie pomagały
Pojechaliśmy w końcu dziś
Okazało się, że z dzidzią ok ( wczoraj tak mnie skopała, że nie wiedziałam co się dzieje) że widocznie tak mocno się wiązadła rozciągają
Maluszek waży już 320 gr
Na szczęście mnie nie zostawili bo nie mieli miejsc
Od wczoraj też strasznie boli mnie głowa, równolegle do brzucha i już nie mogę wytrzymać z bólu bo jak zwykle nic nie pomaga
Także ciesze się że weekend się kończy -
Hej laseczki
wpadłam życzyć wam miłego dnia
nadrobię zaległości wieczorkiem
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualny
-
Dzien doberek
ja dopieor jestemRao bylismy miskowi spuscic troche krwi
i kurde felek nie chcial dac
z lewej reki nic mu nie polecialo doepiro z prawej
-
Hej kochane
Witam się z Wami w to poniedziałkowe przedpołudnie. Wczoraj w ogóle mnie nie było bo mieliśmy gości, więc nie wiem co u was, muszę ponadrabiać w wolniejszej chwili. Ja się obudziłam dzisiaj z bólem głowy i brzucha, ale już jest trochę lepiej. Niedługo mykam z młodym na bilans, zajrzę pewnie po południu
Miłego dzionka
Ania_84, konwalie86, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Wyniki męża z kwi
Morfologia i OB wszystko w porzadku
za to :
TSH TSH 0,968 µIU/ml 0,270 4,200 N
FSH FSH 29,86 mIU/ml 1,50 12,40 H
LH LH 10,50 mIU/ml 1,70 8,60 H
Prolaktyna Prolaktyna 17,01 ng/ml 4,04 15,20 H
Testosteron Testosteron 232,10 ng/dl 280,00 800,00 L
wiec chyba mam winowajce ;/
Nozesz Quwa.. jakby am powiedzial to 9 miesiecy wczesniej to moze juz by sie wsio podreperowalo- a to moze byc wina własnie braku plemnikow ;/
Jeszcze M mi pisze ze chyba nie dostanie urlopu i chyba bedziemymusieli kombinowac zwolnienie ;/ -
nick nieaktualny