Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
noo ochłonełam ale jestem tak zła na tych lekrzy ze masakra.. jutro im zrobie taka jazde ze pozałuja ; /
-
nie no wkurzona jestem ze nawet ne dli nam wskazowki- cholera mogli nie mowic ze bardzo zle sa wyniki ale przynjamneij mogl powiedziec niech panstwo jestszcze zrobia hromony- moze jkaby wtedy bylo nizsze FSH to by si ecos zdzialalo.. a teraz.. wrrr.. jutro im zrobie taka jazde ze po porstu sozk.;/
-
Ojj wyzyje sie jutro..trudno .. i tak to oleje.. ale przynajmenij powiem co mam na mysli ;/ a zrobie tak zeby i w poczekalni uslyszeli ..moze dla innych bedzie to przestroga ;/
-
A jeszcze mam chyba PMS wiec juz calkiem po nich pojade
OJj niestety jak ktos mi zajdzie za skore to ma przerabane ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 17:08
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Aniu przepraszam ze zniknelam ale poprostu zasnelam z iPadem w reku....
Misiek mńie niedawno na pi erwsza milosc obudzil
Czesc konwalie
Co do skargi... Myszko to nic nie da... Uwiez. Tam reka reke myje. Syn brata mojego taty mial 5 lat.... Wyl, zwijal sie z bolu na przeciwbolowych lekach a w szpitalu ciotke od nadopiekunczych matek zwyzywali i odeslali do domu nawet dziecka nie ogladajac... Potem sie okazalo ze to zlosliwy rak kosci....
Po wszystkim ciocia napisala skarge, lekarz ktory pierwszy go zdiagnozowal napisal skarge (powazny prof z prokocimia) i co??!! Dostal nagane uwaga.....slowna! Smiech na sali!!
-
nick nieaktualny