Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
FSH - za wysokie normy sa do 12,40 a ma 29,86
LH- za wysokie norma 8,60 a ma 10,50
Prolaktyna za wysoka norma 15,20 a ma 17,01
Testosteron za niski ;/
A teraz czytam ze jak facet ma wysokie FSh to szansa jest bliska 0 -
Ania_84 wrote:FSH - za wysokie normy sa do 12,40 a ma 29,86
LH- za wysokie norma 8,60 a ma 10,50
Prolaktyna za wysoka norma 15,20 a ma 17,01
Testosteron za niski ;/
A teraz czytam ze jak facet ma wysokie FSh to szansa jest bliska 0 -
Padam, mam dość...
Jestem tak zmeczona , że szok
no ale juz wszystko gotowe, nawet miejsce na łóżeczko
a tak swoja droga to jutro powinnam dostać @ a tu ani widu ani słychu..zadnych objawów oprócz bólu piersi ale to zaraz po owulacji i tak zostało... -
Rudasek wrote:Padam, mam dość...
Jestem tak zmeczona , że szok
no ale juz wszystko gotowe, nawet miejsce na łóżeczko
a tak swoja droga to jutro powinnam dostać @ a tu ani widu ani słychu..zadnych objawów oprócz bólu piersi ale to zaraz po owulacji i tak zostało...
Aniu jesteś tam? Kochana...Qurwa nie wiem co mam Ci napisać-też czytam o fsh u mężczyzn,zobaczycie co powie lekarz, nie spisuj swoich starań na straty -
Ania_84 wrote:Mam nadzieje ze pojedziemy poki co maz nie dostal wolnego
hyba niekt tam na górze nam nie sprzyja
ja w Was wierzę-naprawdę ... -
Ania_84 wrote:w tym momencie to tlyko mam nadzieje ze czegos jeszcze gorszego sie nie dowiemy.. ;/
-
nick nieaktualny
-
U mężczyzn wysoki poziom FSH wynika z pierwotnej niewydolności jąder. Może ona być spowodowana wadami rozwojowymi jąder albo ich uszkodzeniem:
- wady rozwojowe jąder (agenezja gonad, zaburzenia chromosomalne, np. zespół Klinefeltera),
- uszkodzenie jąder (infekcje wirusowe np. świnka, urazy, napromienienie, chemioterapia, choroby autoimmunologiczne, guzy z komórek zarodkowych).
-
Ania_84 wrote:Dzien dobry
witam sie z kawka
Marta - owszemjest taka mozliwosc ale refundowane in vitro jest do 2015 rok , a my jestesmy na poczatku badan ...musimy dowiedziec sie od androloga czy wogole jest sens - bo nawet jesli to jesli plamniki beda musialy byc pobierane z punkcji jader to jest to cos innego niz in vitro jakas Tase metoda czy jakos tak dopeiro poznije jak ta metoda pobiora plemniki to jest dalej szansa na in vitroa dwa ze liczba miejsc n refundowane in vitro jest coraz miniejsza..i nie wiem czy zdazymy sie zalapac
marta -
Czesc moje misiaczk.... Widze ze nastroje powazne...
paulinko kochana ale si nameczysz.... To brUch bolal od tego ze malenstwo tak szaleje??? A czujesz juz kopniaki czy to slynne bulgotanie??? I do tego ta glowawspolczuje strasznie bo wiem co to znaczy....trzymajcie sie Kochana :*
Nie mowcie mi nawet o przeprowadzkach bo nas tez to czeka... A ja tego nie znoszechciala bym na juz i mies to naknajszybciej za soba... A tu nawet formalnosci nie zaczete
Aneczko....ehhh juz sama nie wiem co mowic... Nie znosze sytuacji gdy nie wiem co piwiedziec, co zrobic, jak pocieszycgdybym ja byla w takiej sytuacji jedynym pocieszeniem byly by dla mnie optymistyczne slowa lekarza....
Na interpretacji wynikow sie ńie znam... Wec coz moge? Moge wam ofiarowac jedynie modlitwe i pamiec... A reszta w rekach lekarzy i Tego na gorze.... Mam nadzieje ze sie trzymacie i w srode uslszycie pozytywne i pelne nadziei wiesci...
I kurde robcie wszystko zeby jechac w srode bo i tak juz za duzo czasu straciliscie.... Kombinujcie z l4 cokolwiek. Urlop na zadańie moze.... To wasza szansa..Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Urlop na zadanie - nie dadza mu - u nich ich nie ma .. jak bierzez na zadanie to na nastepny dzien masz wypowiedzenie
L4 moze nam sie uda.. -
wiecie tylko tez jak straci prace to tez lipa..bo z mojej pensji nie damy rady..a wtedy nawet leczneie odjdzie w dal
niby kierownik powiedzial ze nie wie.. zobaczymy