Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
FSH - za wysokie normy sa do 12,40 a ma 29,86
LH- za wysokie norma 8,60 a ma 10,50
Prolaktyna za wysoka norma 15,20 a ma 17,01
Testosteron za niski ;/
A teraz czytam ze jak facet ma wysokie FSh to szansa jest bliska 0
-
no to widzisz-czyli jesteście zdiagnozowani...teraz leczenieAnia_84 wrote:FSH - za wysokie normy sa do 12,40 a ma 29,86
LH- za wysokie norma 8,60 a ma 10,50
Prolaktyna za wysoka norma 15,20 a ma 17,01
Testosteron za niski ;/
A teraz czytam ze jak facet ma wysokie FSh to szansa jest bliska 0
-
Padam, mam dość...
Jestem tak zmeczona , że szok
no ale juz wszystko gotowe, nawet miejsce na łóżeczko
a tak swoja droga to jutro powinnam dostać @ a tu ani widu ani słychu..zadnych objawów oprócz bólu piersi ale to zaraz po owulacji i tak zostało...
-
no to czekaj do testowania:-)Rudasek wrote:Padam, mam dość...
Jestem tak zmeczona , że szok
no ale juz wszystko gotowe, nawet miejsce na łóżeczko
a tak swoja droga to jutro powinnam dostać @ a tu ani widu ani słychu..zadnych objawów oprócz bólu piersi ale to zaraz po owulacji i tak zostało...
Aniu jesteś tam? Kochana...Qurwa nie wiem co mam Ci napisać-też czytam o fsh u mężczyzn,zobaczycie co powie lekarz, nie spisuj swoich starań na straty -
to nie proś tamtego na górze tylko działajcie:-)Ania_84 wrote:Mam nadzieje ze pojedziemy poki co maz nie dostal wolnego

hyba niekt tam na górze nam nie sprzyja
ja w Was wierzę-naprawdę ... -
mysle, ze specjalista podpowie Wam możliwe rozwiązania i wskaże drogę postępowania...ale nasze podejście ma ogromne znaczenie dlatego nie możecie się poddać...dobrze że w środę spotkacie się z lekarzem-on podpowie co należy zrobić...aniu głowa do góry-jesli Ty nie dasz rady , to kto?Ania_84 wrote:w tym momencie to tlyko mam nadzieje ze czegos jeszcze gorszego sie nie dowiemy.. ;/
-
nick nieaktualny
-
U mężczyzn wysoki poziom FSH wynika z pierwotnej niewydolności jąder. Może ona być spowodowana wadami rozwojowymi jąder albo ich uszkodzeniem:
- wady rozwojowe jąder (agenezja gonad, zaburzenia chromosomalne, np. zespół Klinefeltera),
- uszkodzenie jąder (infekcje wirusowe np. świnka, urazy, napromienienie, chemioterapia, choroby autoimmunologiczne, guzy z komórek zarodkowych).
-
a czemu to tak smiesznie ze zrobili tylko do 2015, co za bzdura.ale badzimy dobrej mysliAnia_84 wrote:Dzien dobry
witam sie z kawka 
Marta - owszemjest taka mozliwosc ale refundowane in vitro jest do 2015 rok , a my jestesmy na poczatku badan ...musimy dowiedziec sie od androloga czy wogole jest sens - bo nawet jesli to jesli plamniki beda musialy byc pobierane z punkcji jader to jest to cos innego niz in vitro jakas Tase metoda czy jakos tak dopeiro poznije jak ta metoda pobiora plemniki to jest dalej szansa na in vitro
a dwa ze liczba miejsc n refundowane in vitro jest coraz miniejsza..i nie wiem czy zdazymy sie zalapac
marta -
Czesc moje misiaczk.... Widze ze nastroje powazne...

paulinko kochana ale si nameczysz.... To brUch bolal od tego ze malenstwo tak szaleje??? A czujesz juz kopniaki czy to slynne bulgotanie??? I do tego ta glowa
wspolczuje strasznie bo wiem co to znaczy....trzymajcie sie Kochana :*
Nie mowcie mi nawet o przeprowadzkach bo nas tez to czeka... A ja tego nie znosze
chciala bym na juz i mies to naknajszybciej za soba... A tu nawet formalnosci nie zaczete 
Aneczko....ehhh juz sama nie wiem co mowic... Nie znosze sytuacji gdy nie wiem co piwiedziec, co zrobic, jak pocieszyc
gdybym ja byla w takiej sytuacji jedynym pocieszeniem byly by dla mnie optymistyczne slowa lekarza....
Na interpretacji wynikow sie ńie znam... Wec coz moge? Moge wam ofiarowac jedynie modlitwe i pamiec... A reszta w rekach lekarzy i Tego na gorze.... Mam nadzieje ze sie trzymacie i w srode uslszycie pozytywne i pelne nadziei wiesci...
I kurde robcie wszystko zeby jechac w srode bo i tak juz za duzo czasu straciliscie.... Kombinujcie z l4 cokolwiek. Urlop na zadańie moze.... To wasza szansa..
Paula_29 lubi tę wiadomość

-
Urlop na zadanie - nie dadza mu - u nich ich nie ma .. jak bierzez na zadanie to na nastepny dzien masz wypowiedzenie
L4 moze nam sie uda.. -
wiecie tylko tez jak straci prace to tez lipa..bo z mojej pensji nie damy rady..a wtedy nawet leczneie odjdzie w dal
niby kierownik powiedzial ze nie wie.. zobaczymy

35odc.