Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega pracowicie mi minął. Rano było nas 2!! osoby na kuchni, miałam taki zapierdziel, że myślałam, że nogi pogubię
zasuwałam za 5 osób sama
ale jeszcze tylko jutro 9 godzinek i wolne 3 dni
Aniu dobrze, że macie wyniki, bo wtedy lekarz będzie wiedział jak działać. Szkoda cholerka tylko tego straconego czasu
konwalie86 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Mega pracowicie mi minął. Rano było nas 2!! osoby na kuchni, miałam taki zapierdziel, że myślałam, że nogi pogubię
zasuwałam za 5 osób sama
ale jeszcze tylko jutro 9 godzinek i wolne 3 dni
Aniu dobrze, że macie wyniki, bo wtedy lekarz będzie wiedział jak działać. Szkoda cholerka tylko tego straconego czasu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
juz jestem bylismy u mam M pokazac jej wyniki - pielegnirka wie powiedziala ze sie dowie wszytskiego
i ze sie podpyta
Paula ja mam zamiar słozyc skarge nie wazne czy cos z tegozrobia czy nie.. jakbyscie zobaczylu jakie tam sa warunki- istny prl.. dwa ...np inseminacje robia dwie dziewczyny na raz.. - probki moga byc podmienione tak naparwde.. a dwa kobiety sa tam upokarzane bo dwie leza okrakiem i jedna drugiej wstrzykuja plemniki.. a dwa cche zeby moze cos sie ruszylo..moze cho c naglosnienie sprawy trche da do myslenia innym parom ktore wiezonm im bezgranicznie..jak my wczesniej..Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
A no jasne. Nawet dla spokoju wlasnego sumienia trzeba walczyc z taka patologia!!!!
Duzo sil Aneczko. Przyda wam sie to napewno.
Kochane ja uciekam. Zjem tylko kolacje bo bruschette z pomidorami i mozzarella zrobilam i ide spac... Glowa mńie boli.
Misiek musi salatke zrobic jarzynowa...
Wogole ja sie dzis juz kuchni nie tykam. Co rusze to spale a nigdy wczesniej sie to nie zdarzylo
Buziam i do jutraCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Ania aż się nóż w kieszeni otwiera na takich lekarzy, kuźwa za co oni biorą kasę.....uh....
Człowiek się bada, myśli że jest w rękach specjalistów a tu jest w rękach konowałów
Rzadko tu jestem, ale jak dla mnie to pisz o sobiemacie problem, gdzieś wygadać się musisz
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualny
-
hej Rudzielcu
ja czuję się tak sobie-nie jest najgorzej ale moglo być lepiej
boli Cię brzuch? ale skurcze czy jakaś niestrawność?
ładny dziś dzionek w Łodzi-planuję dzis porządki u młodego w pokoju
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki nooo ochlonelam
Daria odpoczywaj ile mozesz
Konwalia tylko sie nie przemeczac
Guniaczku jak tyolko mozesz to do nas zagladaj..ja tam tesknie za kazda z was ktora sienei odzywa dluzszy czas..ciekawa jestem co u ewelinki i dorotki -
A ja siesmieje ze takiej tempki to chyba dawno nie mialam , jak na z losc jak wiem ze nici z tego to tempka szybuje jak gllupia <hahaha>
dostallismy namiary do kliniki adnrologii i endokrynologii w Łodzi