Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia ciesze sie ze mezus dostal wolne
jutro bedziemy myslalmi z toba i trzymac mocni kciuki!
Co do porodu ja chce natrualnie. Pewnie tez bede musiala placic za niego, bo nie jestem w pl ubezpieczona a europejskie ubezp tego nie obejmuje,l ok 1500 zl kosztuje u nas w szpitalu.. -
Ruda27 wrote:Ania ciesze sie ze mezus dostal wolne
jutro bedziemy myslalmi z toba i trzymac mocni kciuki!
Co do porodu ja chce natrualnie. Pewnie tez bede musiala placic za niego, bo nie jestem w pl ubezpieczona a europejskie ubezp tego nie obejmuje,l ok 1500 zl kosztuje u nas w szpitalu.. -
nick nieaktualnyNo bede starala o taki formularz, zeby ubezpieczenie europejskie to obejmowalo.. Ogolnie jakbym rodzila przed terminem to ubezpieczenie zaplaci, ale tego wiedziec nie bede kiedy urodze :p wiec zobaczymy..
U mojego w pracy pewne zmiańy, chyba jeszcze zostanie i pozniej moze bedzie mial w pl prace, niedaleko i wieksza kasa chociaz te 2 latawiec chyba pod końiec roku powrot, jej oby sie udalo..
-
Ruda27 wrote:No bede starala o taki formularz, zeby ubezpieczenie europejskie to obejmowalo.. Ogolnie jakbym rodzila przed terminem to ubezpieczenie zaplaci, ale tego wiedziec nie bede kiedy urodze :p wiec zobaczymy..
U mojego w pracy pewne zmiańy, chyba jeszcze zostanie i pozniej moze bedzie mial w pl prace, niedaleko i wieksza kasa chociaz te 2 latawiec chyba pod końiec roku powrot, jej oby sie udalo..
-
Aniaaaaaaaaaaa
super
strasznie się cieszę
Ja byłam dziś u gina, chciałam wysępić skierowanie na hormony jeszcze raz, żeby mieć świezy pakiet przed kliniką, ale przejrzał stare badania, powiedział że są super, że jedynie progesteron moglibyśmy spróbować przez 3 miesiące, bo może w tym tkwi kłopot i kazał mi kupić wino na weekend za 2 tyg
Może ja faktycznie panikuję...kolejny lekarz mówi że jest superchociaż ten dał leczenie dupkiem więc może może w końcu
Ruda27 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
HejMisie. Co tu tak cicho dzis bylo???
Ania cudownie źe jutro jedzieciebardzo sie ciesze
Ja niestety zmow dzis umieram na bol glowyprzyszlam z pracy i do teraz leze.
W pracy kicha bo roboty nie ma i traktuja nas jak myrzynow. Przynies wynies pozamiatajdluzy mi sie
Bede zagladac moze ktos wpadnie tu dzis jeszcze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia:
1)gadaj ile chceszpo to tu jesteśmy :]
2) trzymam kciuki za wizytę!! super że męzuś wolne dostał :]
Daria:
1)uważaj na siebie kochana i odpoczywaj tyle ile możesz :]
2)życze ci żebyśie szybko wrócili do PL i tu sobie wszystko super poukladali :]
Natalia:
1) każdy poród jest innyfakt - ja tez jestem za cc
miałam poród 2w1 sn a potem cc i wilę cc :] ale to nei zmiania faktu, że jak nie będzie jakiś konkretnych wskazań to będę próbowała rodzić sn przy kolejnej ciązy.
2) wierzę ci kochana że masakryczne wspomnienia masz po sn, ja tak samo, ale to nie znaczy że za drugim razem nie urodzisz za przeproszeniem tak szybko jak pierdnięcie muchy
Rudasek: to trzymam kciuki żeby się @ nie pojawiła
Karolina: uff uff dobrze, że tylko 4! dzielna dziewczynnka! mi na bielanach w szpitalu jak leżałam na diagnostyce endo to pobrali pierwszego dnia 16a następnego 5
Agnieszka: super, że zagladasz do nas nawet tak malo ale jednaki może faktycznie lekarze mają rację? tylko nie zapomnij kupić niezwietrzałego wina ;p
Paula: hej słonkowspółczuję tych bóli
oby ci szybko przeszły....
a co do Dorotki to ona ma w notatkach na swoim wykresie napisane, ze ma przerwę od ovu itp :] ale że u nas pamięta :]Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA teraz co u mnie:
Wolne!!!! całe 3 dni wolnepotem 3 dni w pracy i..... 7 dni wolnego
jeden w pracy i .... 3 wolne!! dwa pracy i.... 3 bądź 5 wqolnych
bo się chyba coś personanlna walnęla przy moim grafiku
wtedy 4 dni w pracy i znowu 3 dni wolne
i 3 dni pracujące na koniec miesiaca
ogólnie luz bluss lajcik
14 dni w pracy 17 dni wolnych
odpocznę
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlga dobra jestes! Hehe tak wszystkich spamietalas
Super ze masz taki fajny grafik, akurat moze ladniejsza pogoda bedzie i sobie pokorzystacie I odreagujecie
Paula odpoczywaj sobie, mnie tez boli ale brzuch...
Szef spoko zgldzil sie zeby, pozniej do pracy chdziladzisiaj tylko 3,5 h bylam :p
-
Oooo ja. Ale ci dobrze... Co ja bym dala za wolne... Kurde. Coraz bardziej pocichu licze ze jednaj nie bedzie tyle roboty i mnie zwolnia... Z kasa bylo by lepiej jak bym pracowala bo odkladamy ale taka jestem wymeczona....
Sama sie nie chce zwolnic bo jak bede chciala wrocic kiedys do pracy to lepiej zostawic po sobie dobre wspomnienia...
A glowa dalej bolimam juz dosc
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Ja dzis poszlam sobie na relaksik z kolezankami
przyszła moja siostra z maluchem .. i o dziwo nic mnie to nie ruszylonawet wzielam go na rece taka malenka 2 miesieczna kruszynke..no juz nie taka kruszynke bo 5 kg
Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
poki co to ze stresu chyba weszłam do cukierni i tak mnie cofnelo ze masakra..jakbym czuła skwaszona smietane nie wiem jak to nazwac.. jak nieswiezy krem do karpatki..poszłam do kibelka..i mowie cholera nawet w kiblu mi smierdzi .. no to czym predzej wyszłam i juz nie wrocilam bo jak sobie przypomnialamten zapach to wszytsko do gory mipodchodzilo..;/
Paula moze wez apap ??
Olga ale sie wybyczysz -
nick nieaktualny