Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Na pewno jeszcze zasiegniemy drugiej konsultacji w Łodzi.. ale ja byłam na to przygotowana.. po wyniku FSH czytalam i własnie bylo tam napisane to co powiedzial dr..
ogolnie powiedzial ze trzeba sprawdzic na usg czy nasieniowody sa drozne.. i jaka jest dokladnie obj jader..jelsi bedzie wskazywala na obecnosc plemnikow.. no to moze..ale nie chce nam daac złudnej nadziei ..lepiej nastawic sie na gorzse niz pozniej sie rozczaowac.. martwi mnie tylko zeby cos gorszego nie wyszło.. juz nie chodzi tu o dziecko..ale o zdrowie M..
teraz troche inaczej na to patrze.. awet dr powiedzial ..ze teraz liczy sie zdrowie meza.. bo nawet jelsi ma pozniej byc tata w ten czy inny sposob to musi byc zdrowy i ze niski testosteron - z czasem bardzo daje sie we znaki n łamliwosc kosci itp.. wiec trzeba go bardzo bedzie kontrolowac.. -
nie insemki nie przekresla..ale podjelismy decyzje ze furtka jest otwarta i nawet mamie M do konca nie pwoeimy czy tak czy nie bo jeesli sie zdecydujemy na dawce to chyba tylk omy bedziemy o tym wiedziec
-
Czesc... Przepraszam ze wczoraj ucieklam ale poszlam spac. Przespalam caly dzien i cala noc... Apap mam ale nie chce sie faszerowac lekami bo boje sie o malenstwo...ale dzis juz lepiej. Glowa nie boli, ale za to zaslablam w pracy
dobrze ze mnie kolezanka zlapala... Ale juz ok wszystko...
Aniu caly dzien o wad myslalam.... Zylam nadzieja ze jak tu wejde to przeczytam ze to byla jedna wielka pomylka i cieszycie sie jak dzieci.... Nie spodziewalam sie takich wiescinie wiem co mozna wam teraz powiedziec... Teraz bardzo ciezki dla was czas... Wieze ze podjemiecie wlasciwe decyzje i mimo wszystko bedziecie w tym razem i bedziecie sie wspierac. Po takiej probie juz nic nie bedzie w stanie was zlamac....
Dla was kochana:
"Wciąż powtarzasz, że cel zbyt nierealny
Misja niebezpieczna, czas przeciwko nam
My nigdy w to nie uwierzymy
Po upadku spróbujemy wstać
Trwa bal nadziei, bo ona nigdy nie umiera
Czasami tylko zmienia postać
Czasami tylko zmienia twarz...."Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczynki
wiecie chyba pierwszy szok juz byl za nami po pierwszych wynikach..teraz juz to przyjelismy ze spokojem
Mamy siebei.. a to juz jest cos.. widac cos musilo byc w planie.. bo M pojawil sie znikad.. a moze wlasnie to ze sie pojawil.. miało na celu zadbanie o jego zdrowie bo on sam nigdy by tego nie zrobil.. moze cel jest taki ze faktycznie mamy uszczesliwic jakies malenstwo ktore stracilo rodzicow lub straciło ich milosc.. nie wem co zycie dalej nam zagra.. ale dzis czuje sie spokojniejsza.. zaczelismy rozmawiac nawet o tymzbeby wyjecha z Ck do innego miasta zaczac wszytsko od zera.. nowe zycie, nowe plany,, nowe otoczneie.. moze to jakas ucieczka od pytan.. nie iwem.. ale widze ze M juz nie chce tu zostac..
I jedno c jest pewne napewno Was nie uszczei mam zamiar wpisywac na I strone nowe serduszka ..
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Aniu kochana jak sie ciesze ze masz/ macie takie podejscie.... Razem wszystko przezwyciezycie
Moze faktycznie zaczac wszystko od nowa to bedzie to.... Po tym co myszko pisalas o rodzińie M wcale a wcale mu sie nie dziwie.... Pomysl...on sie boi. Boi sie jak by brat i ojciec to odebrali... Mogl by przez nich przestac czuc sie mezczyzna a to by bylo chyba cos najgorszego...
Moze potrzebujecie nowego startu i nowego zyciaprzemyslcie to
A my Ciebie tez ńie oddamy i nie opuscimyAnia_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Na fb pisala ze lezy. Miala wyjsc dzis ale cos tam nie bardzo bylo i zostaje
Sorry aniu ze ucieklam ale robie obiadek, komoalam sie i ogarniam chate bo wieczorem ma przyjsc koles (prawnik) ktory bedzie prowadzil nasza sprawe kupna domu/mieszkania...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Odchamic to z tymi kumplami sie nie odchami
hehehe ale przynejmnij nie pije wiec luzik bo ten jeden kolega to ładuje ostro ;/
-
Rany Aniu aż mi się oczy zaszkliły jak przeczytałam o tym jak Cię za rękę trzymał....nie wiem co napisać, cieszę się tylko że jakoś sobie z tym radzicie :)najwazniejsze że się wspieracie
Ania_84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Czekaja - jakbym miala taki wykresik w poprzendich cyklach to bym sie nakrecala
jak nie wiem co.. nawet teraz gdzies tam sobie mysle ale bylby numer..my tu juz powiedzielismy rodzicom ze raczej nie bedziemy miec dzieci .. a tujakis wariat sie dopadl
ale rozum podpowiada mi ze to nie mozliwe ..
Gunaczku dzieki:) jakos damy sobie rade ..mamy siebieGuniaczek lubi tę wiadomość