Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A zrobilam roladki z piersi z kurczaka z pastrami i do srodka dalam oliwki czarne i zielone i serek zolty. Do tego zalalam sosem serowym ze szczypiorkiem
male ziemniaczki z wody i surowka z kapustki kiszonej
I zaczynamy dzis tlusty czwartek paczkami
Kochana w koncu stanie na tym że po owu bedziesz cżekac na okres a on ńie przyjdzieczekaja lubi tę wiadomość
-
Czekaja kurcze też masz ładny wykresik, ale wiem jak to jest, ładny ładny a potem jebut w dół
Laseczki ja spadywuje na pilates :)będę po 20czekaja lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Siostra dzownila powiedziala ze najlepszym lekarzem w Polsce jest prof.K Kula w Łodzi
i ze jak juz bedziemy mieli wyniki to zeby tam sie udacczekaja lubi tę wiadomość
-
Jestem myszki moje... Juz po rozmowie z prawnikiem
W szoku jestem ze bez problemow sie dogadalismy
Pozbieral info, zrobil symulacje i zacznie zalatwiac kredytkurde... Okazalo soe ze lepiej nam miesiecznie wychodzi wiekszy kredyt niz mniejszy
dziwne to wszytsko
ale brzmi optymistyczńie
A jak wam wieczorek mija laseczki???Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hejo Paula
wróciłam
super się czuję po ćwiczonkach
teraz piekę łososia i szykuję żarło na jutro i pojutrze
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
A ja teraz siedze i mysle.. jak tam moj M.. okazuje sie ze na bilardzie ma byc jego brat.. ten ktoremu sie urodzilo dziecko w piatek.. fuck.. a on tam jest sam..
-
Mmm losos za mna chodzi juz od jakiegos czasu
A mi wlasnie mama powiedziala ze moj pies pogryzl dzis sasiadkenie jest duzy bo to york ale ja capnął i poszla do lekarza....
Przyniosla kartke ze pies ma byc na obserwacjii mama musi z nim teraz jezdzic do weterynarza, mam nadzieje ze go nogdzie nie zostawia...
a baba sama sobie winna bo weszla do babci jak do obory!!! Zamiast zadzwonic dzwonkiem (a tabliczka o psie wisi jak byk i ona wie ze pies jest) to ona puknela w drzwi od kuchńi juz w domu i wlazla. Wiec pies ja wzial za zagrozenie i uszczypnal.... Tyle ludzi sie u nas kreci i nikogo kto stosuje sie do tabliczki nie ugrzyl
wsciekla jestem...
Anus hm... No niefart troche ze ten brat tam bedzie... Ale moze nie zejdzie na te tematy i M spojnie wroci do domu
-
Matko t jak ona o yorka sie czepia to nie wiem co by powiedziala na naszego kundelka
hehe ten to dopeior atak robi
wiem ale chcialabym zeb byl juz w domku.. miec go kolo siebie ..Guniaczek lubi tę wiadomość
-
oki kobitki ja sie lece polozyc bo od godziny juz mi niedobrze.. mozejak sie zwine w kłebuszek to przejdzie
dorobie sie chyba wrzodów a nie fasolki
heheh
buziaczki i do jutra -
Buziaki Anula
odpocznij sobie
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
nick nieaktualnyHej kochane, przepraszam za wczoraj, ale przespałam 3/4 dnia
i dzisiaj znowu całą noc, bo po 21 juz odpadłam.
Aniu p[rzykro mi, że tak wyszły te wyniki i że tak was wcześniej lekarze potraktowali, ale podobnie jak ty wierzę że może faktycznie jest w tym wszystkim jakiś cel. Może faktycznie zmiana otoczenia dobrze wam zrobi? Tulę was mocno kochana.
A u mnie dzisiaj temperatura skoczyła w górę jak nienormalnaWczoraj @ nie przyszła
gdybym była po luteinie to już byłby nowy cykl a tak czekam nadal. Wczoraj kupiłąm w końcu lutkę, więc jak nie przyjdzie w ciagu dwóch dni to sobie lutkę pobiorę i wywołam.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
dzien dobry kochane
Ja z kawusi a sie witami z nowym całkiem swiezym pozytywnym nastawienie..wiec przesyłam pozytywne fluidy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Olga własnie widze ze wskoczyłas na wyzszy poziomCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aa.. juz teraz to chyba najgorsze za nami
Maz wczorajszy wypad podusmowal..ale ten moj brat to kretyn..prosil sie o wpierdol.. jak mozna pokazywac kumplom jak zona rodzi.. i chodzil i mowil ale ten moj syn ma potezne jaja i duzego K***.. masakra.. maz mowi ze tak sie schlal ze ledwo chodzil.. -
Aniulka współczuje, ale nie traćcie nadziei, musi być dobrze
co u WAs Dziewczynki...może ktoś skróci te 30 stronnie jestem w stanie nadrobić
u mnie wczoraj powinna być @ a tu nic....choć dziś mnie troche krzyże bolały wiec pewnie przyjdzie spóźniona, choć od roku sie to nie zdarza
no nic...czekam:)Ania_84 lubi tę wiadomość