Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja zrobilam faworki
mialam zrobic jeszcze paczusie i co?! Kupilam jakis grysik zamiast maki
taka dupa ze mnie.. I dopiero po pracy pewnie zrobie, a szkoda bo chcialam mojemu taka ńiespodzianke zrobic jak wroci z pracy..
Teraz leze jem faworki i odpoczywama za godz do pracy
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry- u mnie awaria neta i brak możliwości wejścia do Was- ale dziś już jest ok, skróćcie mi proszę co u Was?
Ania-jak wizyta u lekarza?
Ruda jak sie czujesz?
Czarnula-dzięki za fajne zdjęcie-narobiłas mi ochoty na pączki
i pozostałe laseczki co u Was?
mnie strasznie niedobrze od wczoraj, praktycznie nie egzystuję -
Rudasek wrote:heeeejjjjj
u mnie apetyt olbrzymi, okresu jak nie bylo tak nie ma
nie wiem o co kaman..albo sie znów cos poptrzestawiało albo jest II -
paula-przezytałam o psie, czy sąsiadka była szczepiona?
Ania-doczytałam sie o Waszej wizycie i nie wiem co mam Ci powiedzieć, bo słowa są zbędne. podzielę sie więc może praktyczną wiedzą. Moi szwagrowie starali sie o dziecko 5 lat, próbowali wszystkiego łącznie z in-vitro. Słyszałam że wybierasz sie do Łodzi jeśli chcesz moge podpytać u kogo się leczyli, bo dziś mają 7 letniego chłopca. Jakby co daj znać. Jesli chcesz możemy sie spotkac jak będziesz na miejscu w razie czego służe pomocą.Czarnula87, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Rudasku mnie bola..pieka i swedza.. do wyboru do koloru heheh chyba sie wsciekly
Konwalio jak mozesz to sie zapytaj u kogo sie leczyli
cho ja sie poki co nie nastawiam bo tak jak pisalam musimy sie upewnic ze M jest oprcz tego zdrowy -
Ania_84 wrote:Rudasku mnie bola..pieka i swedza.. do wyboru do koloru heheh chyba sie wsciekly
Konwalio jak mozesz to sie zapytaj u kogo sie leczyli
cho ja sie poki co nie nastawiam bo tak jak pisalam musimy sie upewnic ze M jest oprcz tego zdrowy -
dzis ide z psiapsiłka na czekolade na goraco
musze sobie troche poprawic humorek..bo patrze na ten moj wykres i w myslach sobie mysle.. szkoda ze taka ładna tempka sie zmarnujeehh.. nie iwem zapytam sie lekarza czy jest wogole sens mierzenia ..
-
Aaa..raz lepiej raz gorzej.. raz chce mi sie wyc.. raz smieje sie jak glpia.. i chyba jednak pojdziemy do jakiegos psychologa.. bo sama ja nie wiem czy moja psychika jkaos to ogarnie .. ciagle mi niedobrze..ledwo zjadlam kanapke i dwa paczki .. przechodzac kolo dzieci oczy mi sie szkla.. nie wiem.
w pracy nie moge sie skupic .. zostane po godzinach bo nie zdaze zrobic do juta wszytskiego.. -
Wiem Kochana wiem...rozumiem, że tak jest!
my jeszcze nic, zanych badań itd...było 3 podejscie, czekam do weekendu bo wczoraj planowo powinnam dostać @, zazwyczaj dostae juz z nocy/rano...a teraz nic...zero objawów, oprócz bolących piersi, ale to juz 2 tyg od ovulki
wiec jak nie przyjdzie do weekendu to testuje..a jak nie to chyba trzeba isc zaczac sie badac..bo lepiej wczesniej, jesli ew leczenie ma trwać i trwać -
kocana u kobiet mozna sporo wyregulowac
wiec nawet jelsi cos nie gra to lepiej wczesnie zaczac leczenie
i zweirkszyc szanse