Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
to trzmam kciuki zeby Wam sie udało
i zeby wszytsko sie ułozylo
oczywiscie pieknego ogrodu a na nim hustawki dla malucha -
Dziewczynki lece do domku!!!!!
przesyłam buziaki..jak mi sie uda to moze cos jeszcze wieczorkiem skrobne:)
całuje WAs Wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*:*:*:**:Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ale pojadlam... Ostatńio zupy mi tak wchodza...
do tego grzaneczki ze zrobionym maslem czosnkowym i serem zapiekane
milion kalorii ale trudno
Aniu... Mam pytanie, mogla bys mi polecic jakas stronke gdzie moge zakozyc bloga darmowego...
Probowalam na bloa.pl cży cos takiego ale ciezko mi to szlo...poza tym zdjec nie szlo dodac bo pomimo zmniejszania wyskakiwalo że sa za duze
-
do jutra na pewno nic nie pomoge bo mam prace ale na weekendzie albo po mysle ze spoko
ja tez jeszcez nie zakladalam ale moze wspolnymi silami zaloozy sie
-
Paula55 wrote:Aaa chyba sie udalo. Zawzelam sie i jest pierwszy post
Zapraszam
http://mojeprzebojeczyliotymjakzostanemama.blogspot.co.uk/ -
nick nieaktualny
-
Hej laseczki
Ania no ja nie mogę z tego twojego wykresu, kiedy ty powinnaś okres dostać?
Ile to stresu robią....
Pomysł ze specjalistą myślę że dobry :)byle to był specjalistamam koleżankę z podstawówki z którą na studiach mieszkałam, jest psychologiem, owszem ma w tym pasję jest bardzo inteligentna, ale kurde co mi sieczki w głowie swego czasu narobiłą i jacy ci jej znajomi porypani byli to ja nie mam pytań
jak poznałam jej ludzi z roku uznałam że 90% poszło na psychologię żeby jakoś poradzić sobie ze swoimi schizami....
Wysłałas tego maila, odpisał coś?
Rudasku testujesz?
Olguś Twój wykres to mistrzostwo.
Odezwę się kochane pewnie dopiero w poniedziałek, bo jadę do teściów dziś zaraz po pracy a u nich nie ma neta.
Buziaki i miłego weekendu
Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Hej
ja z kawka sie witam
jutro powinnam dostac zazwyczaj mam max 34 dniowe- faza lut 14 dni pewnie jutro spadnie..choc myslalam ze dzis spadnie.. albo wczoraj no ale dalej mnie robi w bambuko..i jedyne co to wywaliło mnie jak nie wiem.. i cycki mi odpadaja ;/ jakby mi ktos głazy przyczepiał.. pewnie sie opozni ze stresu -
nie jeszcze nie wysłałam..bo postanowilam ze pogadam najpierw z Mezem.. ale to wwweekend z nim p ogadam jak nic nas nie bedzie gonic
-
nick nieaktualny
-
Hej Daria jak sie czujesz ??
i tak nam sie juz nie sspieszy .. teraz w sumei chdiz mi o to zeby ktos z mezem pogadal..bo wiem ze faceci zle odbieraja takie info.. a dwa jelsi sie zdacydujemy na te rozwiazania..to se nie obejdzie bez pomocy specjalisty.. niechce pozniej w jakis sposob skrzywdzic malucha ktory pojawi sie w naszym zyciu.. musimy by c pewni ze damy sobie rade .. i bedziemy dawacz siebei co najlepsze malluchow -
bo ja juz w tym momencie widze zmiany w moim M.. nigdy az tak o mnie nie dbal..nie chodzil za mn.. tak jakby sie czegos bal..