Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
aa siedze ledwo krzyz mnie naparza jak nie wiem. chyba @ sie zbliza..gorzej bo nie wzielam sobie podpasek do prayc jak mnie zaleje to ie wkurze ;/
-
o widzisz....a wiesz co u mnie
nadal zero objawów. Wczoraj sie troche poprzytulalismy z Moim no i po poleciała jakas rózowa woda. Dzis do pracy założyłam pampersiaka ale nic nie leci teraz...nie wiem o co kaman.,szlak mnie trafia!!!!
-
a ja juz sama nie wiem co myslec o tym moim cyklu.. ale przeciez to nie ejst mozliwe.. przy takiej diagnozie u meza. .. nie bralam nawet w tym cyklu lutki..mamnadzieje ze wszytsko sie nie porozłazi . ;/
-
a mi sie tez teraz popaprało
nie licze na II, mysle ze te zawirowania z okresem to przez to ze przez caly m-c jem magnez, b6 i zelazo
a wczesniej tego nie robiłam
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
to to jest metaliczny smak /... smak krwui ??
yy nie no..ale to przeciez nie jest mozliwe..
dobra wracam do pracy ..bo jeszcze sobei cos wmówie
-
Dziewczynki która cos doradzi...
kurde od ok m-c puchną mi strasznie palce u rąk..i to nie w dzien tylko na wieczór i podczas nocy! rano wstaje to nie moge pierscionkiem ruszyć który normalnie luzno lata..
co za przyczyna, miała ktoras cos takiego !
Nerki mam raczej zdrowe ! -
moze zatrzymujesz wode.. duzo pijesz wody ?? ja tak mialam mialam palce jak balony.. tylko umnie to powodowaly leki
-
nick nieaktualnyRudasku ja biore i magnez i b6 i żelazo i nic nie ma wpływu na @
A organizm u Ciebie prawdopodobnie wode zatrzymuje, też tak mam ja za mało piję WODY - kawa, herbata, soki itp to nie jest nawodnienie organizmu - jedynie czysta woda nawadnia organizm odpowiednio. Dlatego zalecane jest picie min. 1,5 l wody dziennie. -
nick nieaktualny