Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja przygotowuje pakiet badan dla M
ojj wybadam go wzdłuz i w szerz
Na mojej liscie
1. RTG kregosłupa i kolan i płuc
2 EKG
3. gastrolog
4. markery i kilka innych badan z krwi ( w tym na heliobacterie)
5. okulista
6. USG brzuchaCzarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiecie postraszyl go ten androlog wiec teraz korzystam, aa i jeszcze na osteoporoze musze mu zrobic badania - bo androlog nas uczulil ze gdy jest testosteron za mały to jest zweikszone ryzyko .. i ze jest to niebezpieczne szczegolnie przy pracy M .. ;/
-
wiec niestety jak nigdy nie chodzil do lekrza takteraz ma zadbac o siebie
a widze z emu to na reke..
jak zonka bardziej niz zwykle dba o niego - chodzi ijak w skowronkach -
ja troche siebie zanidbalam..musze zrobic usg tarczycy , brzucha i nerek własnie bo ostatnio mialma podobne objay przy oczyszczaniu organizmy jak mialam piasek ;/
-
Ania_84 wrote:wiec niestety jak nigdy nie chodzil do lekrza takteraz ma zadbac o siebie
a widze z emu to na reke..
jak zonka bardziej niz zwykle dba o niego - chodzi ijak w skowronkach
Hahaha kazdemu by sie to podobaloale zdrowie najwazniesze
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
A drugi powod - to powiedz ze teraz musi byc odpowiedzialny i dawac dobry przyklad dziecku
i ze musi dbac o siebie
-
nick nieaktualny
-
Ja szukam czegos dobrego do twarzi ogolnie do ciala ..bo mam strasznie sucha skóre ;/
facetowi trzeba dac dobry powod niestety zeby zaczal sie badac...a to ze zostanie tata to najlepszy powod do tego zeby byl zdrowy -
Ania_84 wrote:Ja szukam czegos dobrego do twarzi ogolnie do ciala ..bo mam strasznie sucha skóre ;/
facetowi trzeba dac dobry powod niestety zeby zaczal sie badac...a to ze zostanie tata to najlepszy powod do tego zeby byl zdrowy
Aniu poszedł link na fb, na priva
Ania_84 lubi tę wiadomość