Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinko spoko
juz chyba przetrawilam wszytsko
widze ze maz tez powoli wraca do normalnego stanu - tylko ostatnio cos go wzielo i do mnie z tekstem niech ta małpa juz ci sie konczy bo mam na ciebei co rusz chetke ;P
Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ewelinko odbijecie sobie to pozniej
a teraz spokojnie
dobrze dobrze bo mi tez sie ostatnio właczaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ojj napewno Ewelinko wam napisze co i jak
Ewela to trzymamy za meza kciuki dzisa co za praca???
Poza tym co do bzyku... Wy macie zakaz. My teoche a nawet bardzo przystopowalismy po ostatnim krwawieniu
A teraz mamy jeszcze przeciwne zmiany i jak ja wracam to on juz spi
Ale nadrobimy w weekendhaha
Aniu to milo slyszec ze powoli wszystko sie zaczyna jakos ukladacEweloka84, Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Doszlismy z M do wniosku ze nie ma co ..trzeba wrocic do "zycia "
na pewne rzeczy nie mamy wplywuCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Ja mam oroblem....
Nie wiem czemu ale chudne. Tyg na tydz jak sie waze to mniej. Jem normalnie. Juz nie wymiotuje a waga leci.
Zaczynalam z prawie 53 a teraz ledwo ponad 50brzuszek niby rosnie, jak mamie wyslalam zdjecia to powiedziala ze mi sie przytylo a tu lipa
-
a w koncu taka jaka chciał, wózkiem widłowym bedzie jezdzil po hali i jakies tam palety ustawiał
w prawdzie umowa na 1 misciac bo to teraz wszedzie przez tych pieprzonych posredników ale dumna jestem zniego ze tak szybko znalazl
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ja mam oroblem....
Nie wiem czemu ale chudne. Tyg na tydz jak sie waze to mniej. Jem normalnie. Juz nie wymiotuje a waga leci.
Zaczynalam z prawie 53 a teraz ledwo ponad 50brzuszek niby rosnie, jak mamie wyslalam zdjecia to powiedziala ze mi sie przytylo a tu lipa
-
nick nieaktualnyEwelinka super ze maz ma nowa prace! Oby mu sie podobala
Ania ciesze sie ze wracacie do normalnego zycianapewno wam sie ulozy
17 czekamy z wami
Paula nie wiem co Ci powiedziec, troche dziwne ze chudniesz.. Ale niczym sie nie martw pewnie jeszcze nadrobiszja grubne za nas dwie haha :p
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
posprzątałam, nastawiłam zupkę na obiadek i lenię się
została tylko glazura w łazience i zmywanie, ale to juz męża działka
niech odpracowuje złe zachowanie
no i dzisiaj dzień robienia ozdobyjupi!!
ale się cieszę
wieczorkiem sobie siądę, albo zacznę powoli niedługo ;] ale najpierw pazury
aaaa no i pranie ozstało, ale nie mam nawet jak wywiesić bo się suszarka popsuła i musze na męża poczekać aż coś z nia wymyśliEweloka84 lubi tę wiadomość