Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Miłego dnia wszystkim życzę!!
Ja chodzę jakaś śniętawyspać się nie mogę
młody wstaje o 7 rano i jak widzi, że jeszcze oko przymykam to podbiega z okrzykiem maamaaa i mi oczy otwiera na siłę
]
zaraz zabieram się za sprzątanko. Jeszcze dzisiaj tylko łazienka i kuchnia z grubsza, bo dopiero w piątek kuchnię wypucuję i spokój
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki Daria za wizytę!! ;]
Kurde mam tydzień wolnego.... więc.... mogę... pomalować pazury!!
Wiecie co, od jakiś 2 tygodni regularnie zaczęłam robić delikatny makijaż do pracy, bo czasami stoję na tym serwisie i zamówienia wydaję. Tak się przyzwyczaiłam, że dzisiaj (a co) zrobilam sobie makijaż jak wstałami przyszalałam i powieki machnęłam limonkowym kolorem
a co
ale podkładu nie kładłam na facjatkę i nie używałam bazy pod cienie
-
Czesc kobietki
Daria ty sie nie sresuj bo sie dzidzia obrazi i cie nie kopnie szybko
Aniu no te chlopy nasz to tak majazloszcza nas ale ile sie mozna na nich gniewac?
Olga no noliminkowo... Tak wiosennie
ja niestety zawsze jak wychodze z domu to robie pelny makijarz
tym bardziej teraz jak mi sie cera w ciazy pogorszyla
ale jak mus to mus
-
Czarnula87 wrote:Trzymam kciuki Daria za wizytę!! ;]
Kurde mam tydzień wolnego.... więc.... mogę... pomalować pazury!!
Wiecie co, od jakiś 2 tygodni regularnie zaczęłam robić delikatny makijaż do pracy, bo czasami stoję na tym serwisie i zamówienia wydaję. Tak się przyzwyczaiłam, że dzisiaj (a co) zrobilam sobie makijaż jak wstałami przyszalałam i powieki machnęłam limonkowym kolorem
a co
ale podkładu nie kładłam na facjatkę i nie używałam bazy pod cienie
jak się kobietka pomaluje to czasem się lepiej czuje...delikatny makijaż nigdy nie zaszkodzi:)Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny
dam znac po wizycie
Olga a to sie nigdy nie malowalas tak? Ja to jak Paula codziennie z makijazemnie maluje sie mega mocno, jedynie jak mam ochote
Paula nie mam tez premium, wiec nie pamietam co jest.. W kalendarzu tylko, ze 13 to 2 trymestr i 15 to ruchy dziecka..moze Ewelinka ma premium -
Daria czekam na wiecsi od gienka!!
macie buziaki i pozdrowieia od Dorotki!!
ja w środfe ide do gienka na kontrol ... miałam isc 17 dopiero na normlana wizyte ale w szpoitalu mi powiedzieli ze za 2 tyg i koniec ..Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje Ewelcia
Hehe a ja caly czas tylko na tablecie
Ja tez sie mocno nie maluje ale podklad teoszke pudru kedka i tusz obowiazkowo
Daria dzieku za dobre checiewelcia mi napisala
A ja juz w pon ide na skan!!!!jupi. Doczekac sie nie moge
Grr a wczoraj w pracy tak sie denerwowalam na poczatkumasakra. Burdel na kolkach w tej firmie
dodatkowo zaczynaja traktowac ludzi jak szmaty.... Zwolnili wczoraj starego, schorowanego ale mega inteligentnego managera po 38 latach pracy i wyprowania sobie zyl dla tej firmy
jak by chlopu nie mogli dac do emerytury dociagnac
druga Polska sie tu robi
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
ja pudru ani podkladu - zadnko uzywam bo mam sucha cere i odrazu mi sie łuszczy - a wszytsko przez tarczyce kochana..mimo iz ja nawilzam to nic ;/