Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo łatwe jest tylko trzeba być powolnym i dokładnym
ja robię tak:
1) drukuje wzór
2) przerzucam go markerem na sztywna folie
3) wycinam
4) rozwałkowuję masę cukrową (kupuję gotową)
5) poprawiam kontury wzoru i przyczepiam do masy - kontury się odznaczą
6) wycinam nozykiem wzór na około formy
7) poprawiam kontury wykałaczką maczaną w czarnym barwniku spozywczym
8.) maluję barwnikami spożywczymi całość
9) znowu poprawiam kontury wykałaczką z barwnikiem
10) zostawiam do wyschnięcia barwników
włalaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 17:24
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczynki, przepraszam, ze Was trochę zaniedbałam ale hormonki dały znak istnienia i byłam nieco...rzygająca:-) zapewne sporo się wydarzyło więc proszę jakąs dobrą duszyczkę o streszczenie wydarzen
-
chciałam jeszcze dodać, ze mogę rzadziutko wpadać bo się kiepsko czuję, jednak gdy tylko przejda mnie mdłości to na pewno będę się pokazywać...buziakuję Was wszystkie...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Heheh no nie moge mu nic zarzucic bo szczeglnie ostatnio to go nie poznaje
chyba ostatnie wydarzenia nas jeszcze mocniej scaliły
nawet jak zasypia to łapie mnie za reke i tak trzymaalbo za cos innego
nio to faktycznie was kochana scalilyi bardzo dobrze w takich momentach trzeba sie wspierac i byc kolo siebie bo to najwazniejsze
a ja was caly czas czytam pomimo ze malo pisze
dzisiaj bylam na pogrzebie:( babcia mojego meza zmarla
a jutro do lekarza kurde i jak zwykle sie boje czy wszystko bedzie oki
marta -
Matra bardzo mi przykkro z powodu babci meza.. u nas tez ostatnio byl pogrzebale w dalszej rodzinie- choc mielismy bardzo bliski kontakt.. zmarla tesciowa mojej siostry- kobieta 66 lat przeszlzawal bajpasy a zmarla na zapalenie pluc.. porazka polskeij sluzby zdrowia- jak mozna wypisac kobiete z zapaleniem pluc..i to z takimi dolegliwosciami sercowymi ;/ no ale sluzba zdorwia w Polsce wola o pomste ;/
A dlaczego sie boisz ze cos jest nie tak ?? Napenwno bedzie wsyztsko dobrze
a no poleszpyl sie choc dzis dostal moj z nienacka troche opier*** i to ostry..ale nlezalo mu sie bo sie zachowal jak guwniarz ;/ powiedzialam mu ze jak jednej rzeczy nie zniszczy to trace do neigo zaufanie - i jesli mnie kcha to w tej chwili pojdzie i to zniszczy ( przez przypadek znalalzalm u nego karte do kasyna..niby mi mowi ze znalazal ja- ale znam jego glupiutkie podejscie ze mozna cos wygrac i nie chce zeby sie wplatal w jakies kasyna ;/ powiedziala mu ze nie zycze sobie takich kart u nas wdomu ( mam uraz w rodzinie z takimi rzeeczami ) zapytalam sie czy mnei kocha odp ze tak wiec mu powiedzialam ze skoro tak to dla mojego swietego spokoju niech ja zniszczy bo ja juz mam dosc spekulacji, zmarwtien i placzu i niechce miec powtorkiz rozrywki odemnei z domu .. nie chce rpzechodzic przez to co kiedys przeszlam widzialamze mu sie zrobilo glupio i odrazu poszedl wyciagnal ta karte i spalil w piecu -
konwalie86 wrote:chciałam jeszcze dodać, ze mogę rzadziutko wpadać bo się kiepsko czuję, jednak gdy tylko przejda mnie mdłości to na pewno będę się pokazywać...buziakuję Was wszystkie...
i zeby wszytsko spokojnie szlo ;0
-
konwalie86 wrote:chciałam jeszcze dodać, ze mogę rzadziutko wpadać bo się kiepsko czuję, jednak gdy tylko przejda mnie mdłości to na pewno będę się pokazywać...buziakuję Was wszystkie...
i zeby wszytsko spokojnie szlo ;0
-
nio ja tez znam historie z kasynami i jest to najgorsze co moze byc, dobrze ze wzial i ja spalil. a boje sie to po poronieniu juz tak zostaje ze czlowiek boji sie wszystkiego. te pogrzeby to jest cos okropnego a nasza sluzba zdrowia brak slow,u babci meza to jakas bakteria sie rozwinela bo za silny antybiotyk dostalamarta
-
Ehh ..Marta wiem ze po poronienii jest sie bardziej czujnym i bardziej sie czlowiek boi - moja przyjaciolka w lipcu stracila malucha teraaz jest w 10 tyg
i tez sie boi co rusz.. nie dziwie sie .. ale trzeba wierzyc ze bedzie dobrze
Wiem ze moj M nie gral nigdy w kasynie.. znalazl ta karte faktycznie bo byla to karta imeinna. ale i tak kazalam mu spalic. .