Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW tamtym roku kośneli nam z US ponad 1000 zł za jego długi - pozapomniał zapłacić mandat i złożyć jak jeszcze kawalerem był pitu do us, no i kasę zabrali. Miał mi o wszystkich takich rzeczach mówić i co? sprzątam sobie sprżatam a na szafie schowane wezwanie do zapłaty za brak biletu mpk - 90 zł
ze stycznia! no kurwa mać (przepraszam ale mnie nosi), płatność powyżej 7 dni ponad 140 zł
a ja kurwa nie mam dla dziecka na szczepienie 150 zł
opierdoliłam go z góry do dołu i mam nadzieję ze poskutkowało postraszenie go trochę jego rodzicami, bo z deka sie ich boi. powiedziałam, że ma tydzieńc zasu na opłatę tego i gówno mnie obchodzi ska pieniadze weźmie i ma mi kwit opłaty przestawić bo jak nei to rodzice mu pomogą
i powiedziałam, że jak w tym roku znowu nam us wejdzie na zwrot (znowu ponad 1000zł) to mu osobiscie jaja utne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wow.. no o faktycznie tez bym mojemu zmyla głowe.. choc ni epowiem on jak dostanie mandat - mimo iz raz to ja go wprowadzilam w blad..to zawsze sam odrazu placi..bo twierdzi skoro ja jade to moja wina.. wiec poki co ..nie mialam z tym problemow
-
I dobrze
trzeba nie raz dac im popalic
ja mojego tak ostatnio własnie uczylam jak dbac o łazienke.. i jak tylko widze ze cos jest nietak to ma to wymyc..bo ja mu powiedzialam ze nie korzystam z niej tylko ja
i nawet ostatnio juz sam myje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moj raz sie przejechal jak dosal mandat nie zaplacil a pozniej mu narzucili odsetki
teraz jak wie ze jego wina to placi .. i przyjmuje mandata jak uwaza ze nie zawinil to po prostu nie przyjmuje mandatu -
nick nieaktualnyNo ja mowie ogolnie nie o mandatach za jazde.. Ale ogolnie np za placenie wysokich podatkow, plus np to ze jak wrocimy to rzad polski chce od nas wyludzic pieniadze mimo ze my sobie za granica zarabiamy..
Ostatnio znajoma siostry, ma chora corke jest taka roslinka i dostala z niemiec z jakiejs fundacji specjalne krzeselko w darowiznie.. I co polski rzad zrobil? Napisal pismo ze ma zaplacic za to podatek 2 tys...!!! Na szczescie sie odwolala bo bez przesady... -
ehhh w tym sie zgodze.. tutaj rzad Polski jest do tylka ;/
bo jak mozna obciazac tez ludzi za darowizny ;/ -
Ehh ja sie juz nie bede wypowiadac co mysle na temat podatkow i rzadu w pl bo same przeklenstwa mi sie cisna na usta
Daria a cżemu mowisz ze panstwo chce od was kase jak wrocicie do kraju???
A mnie tak leb boli ze masakra.zrobilam sobie kawe ale nie wiem czy pomoze. Znow sie bede w pracy meczyc. Normalnie ryczec mi sie chce
-
nick nieaktualnyNo dokladnie.. Wiele takich spraw jest..
Nie rozumiem z jakiej racji skoro uzbieralam Pieniadze na dom, ciezko na to pracujac mam placic podatek za to ze ten dom
Kupuje?! Ehhh chore jest to wszystko.. Tyle ludzi w rzadzie, tyle pieniedzy maja i tylko dla siebie.. -
nick nieaktualnyPaula bo takie prawo nie?
Siostra byla za granica pare lat, ale tam sie na szczescie rozliczala i jak wrocila to pl rzad chcial zeby zaplacila podatek! Odwolala sie i nie minal rok znowu pismo z urzedu ze ma zaplacic i znowu musiala to zalatwiac.. Az sie boje co bedzie jak wrocimy.. Wczesniej chce isc do jakiegos radcy prawnego zeby nam wszystko wytlumaczyl.. -
nick nieaktualny