Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EHh.. kazda z nas ma swoje zdanie..wiadomo ze zawsze kazda znjdzie podobna sytuacje u drugiej i gdzies lepiej sie dogaduja ..ale mysle ze nie ma co sie "obrazac" nie raz potrzebne sa dni keidy powie czowiek co mu lezy na watrobie
mam nadzieje ze my sie bedziemy tu tzymaly dalej w kupieCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastazja na fb pisala..
Dorotka tez mam nadzieje ze wszystko jest dobrze i wkrotce wroci tu do nas
Co do wolnego, to Olga lepiej w domu robic niz w pracy siedziec :p zwlaszcza jak z pracy sie nie jest zadowolonym.. Ja niedlugo planuje isc na l4.. Chociaz pare dńi ale musze..
W pt przyjezdzaja znajomi do nas. Moj to mi zabronil sprzatac i sam powiedzial ze zrobiwiec niech tak bedzie hehe.. A w nasteonym tygodniu w srode do mmie kolezanka na pare dni, takze sie rozerwe
musza korzystac poki moga, bo nie wiem jak dlugo tu zostaniemy.. Mam nadzieje, ze niedlugo :p
-
A my w pon idziemy ogladac domek
do kupna jeszcze daleka droga ale tak nam sie spodobal ze musimy go zobaczyc
Dobrze ze bedziemy sami bez nikogo z agencji to moj T chce podpytac wlascicieli ile by chcieli za niego i moze sie jakos dogadamyRuda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja się nie mogę doczekać jak mąż dzisiaj wróci z pracy. Czeka go taki opierdol że nawet sobie nie wyobraża..... Już dostał próbkę przez telefon i chyba ostro się przestraszył bo się słowem nie odzywał..... Normalnie jakby w domu był to bym go chyba utłukła......
-
nick nieaktualny