Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Juz jestem
musialam dojechac dodomku
Wiecie ja tez mailam zle wspomnienia ..ale poki mam "ochote" i mozliwsc bo ta znajoma w maju rodzito chce wyykorzystac szczgolnie ze wszytsko mi rozpisze na NFZ
-
to na penwo..bo wiem ze musze zrobic z tym porzadek ;/ a sie przestraszylam bo oczywiscie poczytalamze od zebow to bakterie przechodza do krwioobiego i wogole
-
nick nieaktualny
-
a ze ja jestem straszak straszny to naczytalam sie o sepsie i wogole... a ze mam takiego jednego zeba ktory jest własnie tylko do usuniecia. ale ta powiedziala ze spokojnie najpierw wyleczymy i pozniej usuniemy ..bo gorzej jakby on bolal..a ze nie boli no to spoko
-
Ania_84 wrote:a ze ja jestem straszak straszny to naczytalam sie o sepsie i wogole... a ze mam takiego jednego zeba ktory jest własnie tylko do usuniecia. ale ta powiedziala ze spokojnie najpierw wyleczymy i pozniej usuniemy ..bo gorzej jakby on bolal..a ze nie boli no to spoko
ja mam korzeń z jednego zęba i też musze go usunąć bo czasem mi sie ropa zbierawiec to już wogole masakra...ale to musze isc do chirurga...nie dośc ze ból fizyczny to jeszcze finansowy
Ale co tam o zębach będziemy gadać Dziewczynki..może ktoś narzuci jakis przyjemniejszy temat
-
OO tak dzien kobiet niedlugo
Ja jak tylko @ sie skonczy to mam zamar spedzic go w łózku z mezem baraszkujaci moze nie tylko w łózku
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:OO tak dzien kobiet niedlugo
Ja jak tylko @ sie skonczy to mam zamar spedzic go w łózku z mezem baraszkujaci moze nie tylko w łózku
ha hah..czekam na to samo:)i też mam zamiar to robić nie tylko w łóżku
tutaj też....
http://wrzucaj.net/images/2014/03/06/IMG2458.jpg
bo mój R...cały czas o tym mówi -
nick nieaktualnyJa dałam wczoraj swojemu dyspensę na sexik
skorzystałam z pomysłu Ani na smka z super ofertą
i dałam mu tylko 5 minut wazną ofertę
z zegarkiem w ręku czekałam
się abrał do roboty bez zbędnych ceregieli
Dzisiaj rano cos próbował znowu ale powiedziałam, że ma karę i nie ma seksu dopóki mandatu nie zapłacia wczoraj to tylko moja dobra wola była
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Ja dałam wczoraj swojemu dyspensę na sexik
skorzystałam z pomysłu Ani na smka z super ofertą
i dałam mu tylko 5 minut wazną ofertę
z zegarkiem w ręku czekałam
się abrał do roboty bez zbędnych ceregieli
Dzisiaj rano cos próbował znowu ale powiedziałam, że ma karę i nie ma seksu dopóki mandatu nie zapłacia wczoraj to tylko moja dobra wola była
ha ha ha
dobreeeee ładna kara
wstretna jestes, tak meczyc Chlopa
-
Ania_84 wrote:noo moj byl w siodmym niebie z takiego focha ;P
seseses
hihihi..ja czekam na koniec @ i heja....do boju
Choć nie wiem czy dzis mnie nie posniesie, w sumie juz sie nic nie leje...wiec moze moze...a nie wiem czy Wy tez tak macie, ze podczas okresu Wam sie bardzo chce Waszego Chlopa ??
oczywiscie pisze o tych lżejszych dniach i bez bólu... -
nick nieaktualny
-
nie no ja to mam taka chcice od wczoraj ale u mnie jeszcze @ nie chce odejsc ;/ wiec pozostla nam inna metoda
ale juz widza jak moj z kuska chodzi napalonai dobrze