X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka to Twoj maz ma nosa :) daj znac jak zadzowńisz do gina :)
    Teraz czekamy na kolejne cudy.. Ania?! :)

Dorotucha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAA@!!!!!!!!!!!! chwilkę mnie nie było a tut akie dwie cud niespodzianki!!!

Najpierw Dorka zajrzała i to z jakimi wieściami :D super super super :D Aniu potem Ci podeślę zaktualizowaną tabeleczkę ;)

Dorotucha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to co rozbijamy dzisiaj z radości 1000? :D mam andzieję, że nie załapię się na nią pierwsza bo starania zawieszone :D a jak na złość mam na razie (odpukać) bardzo ładny spokojny wykres :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 12:43

Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga żebyś przypadkiem teraz właśnie nie zaciążyła ;)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania i Asia nam tu zaraz niespodziank zrobia :)

Dorociu ńie chce spekulowac. Do pon niedaleko ale coraz bardziej sie denerwuje :) zalezy mi tylko na tym zeby wszystko bylo ok. A jak i by blisniaki byly to dwa razy wiecej do kochania :) hehe. No coz bym miala poradzic :)

A tak wogole to sie wczoraj zalamalam :( ryczec mi sie chcialo...
    W sob jedziemy dom ogladac a tu wczoraj nasz prawnik dzwoni i mowi ze ma dobra i zla wiad....
    Dobra ze mamy zdolnosc kredytowa a zla ze mamy za duze zarobki na dofinansowanie od panstwa!!!!! Kur****
    I bez dofinansowania rata wyjdzie nam za duza zeby sobie pozwolic na to :/ poza tym zapomnial zanotowac ze jestem w ciazy i okazalo sie ze inaczej to sie wtedy przelicza. Ale przeliczyl na szybko i tez wyszlo sporo :( teraz czekamy na dokladna kalkulacje...
    Doradzil nam zeby sie wstrzymac rok bo jak teraz nie bede pracowac prawie rok przy dziecku to zarobki nam spadna i bedzie wieksza dotacja. Ale kurwa mi zalezy na domu wlasnie ze wzgledu na dziecko!!!! Buu:(

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula dacie radę na spokojnie. My w generalnym remoncie mieszkalismy przez dobry rok z malutkim dzieckiem i dało się żyć. Jeżeli rok wstrzymania się ma pomóc w obniżeniu raty to polecam Wam tak zrobić bo finansowo się to bardziej opłaci. My mamy dopłaty w Polsce i duzo trzeba było sie napocić by nawet zdolność kredytową podwyższyć bo nie miałam wtedy umowy na stałe ale mieliśmy super doradcę który nam to wszystko pociągnął ;) więc spokój najważniejszy ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ło matko chwile mnie nie bylo a tu widze produkcja ostra :P

Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh kurde straszńie sie napalilismy... Widzialam ze moj tomek tex sie bardzo zasmucil bo nie bral takiej opcji pod uwage :/
    A najsmieszniejsze jest to ze jesli kupowali bysmy nowy dom tyle co wybudowany to dostalibysmy ok 40% dofinansowania...
    A za dom z drugiej reki nie daja tyle :/
    No nic. Zobaczymy i bedziemy sie zastanawiac.
    Ja napewno chce cos wiekszego. Bo teraz mamy tylko salon i sypialnie i nam dwojgu jest ciasno a co dopiero z dzieckiem i jak moja mama z kims przyleci na poczatku jak sie dziecko urodzi :/ nie pomiescimy sie :/
    Poza tym w zoraj dostalismy list ze za ta pipidowke mala nasza znow jest podwyzka od przyszlego mies :/ masakra...

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria.. chciałąbym ale u nas watpie czy az taki cud sie pojawi :( teraz tylko mam nadzije ze nic gorszego nie wyjdzie .. a moze naszym cudem bedzie adopcja.. juz sama nie wiem :(
    ale czekam na Inne dzieczynki :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu wiara czyni cuda naprawdę :)
    Ksiądz mi opowiadał, że ten Stanisław Papczyński do którego się modliłam pomógł nawet parom które nie miały w ogóle szans na naturalna ciążę i były obustronnie bezpłodne. Módl się do niego on na prawdę Wam pomoże tylko musisz wierzyć :)

Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam az mi męzu maliny przywiezie od babci i zabieram się już za całośc tortu :D dobrze że przy tych dwóch zakalcach zebrze i jagodowym biszkopt wyszedł piekny :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh..Dorotko..poki c teraz mamy proirytet zabda o małzusia ;) a pozniej bede sie zastanawiac ;)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka gratuluję! :)
    Boże ale to piękny moment jest! Jak maż? Wie już?

Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ehh..Dorotko..poki c teraz mamy proirytet zabda o małzusia ;) a pozniej bede sie zastanawiac ;)
    Dbajcie o siebie oboje :) a modlitwa nie zaszkodzi :) ja wierze i modlę sie za Was również :)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu bo to może włąsnie ten czas dla Ciebie jak dziewczyny piszą - żeby przestać myśleć o dziecku? może wtedy stanie się ten pięny cud i zobaczysz w najmniej oczekiwanym momencie dwie pięne tłuste kreseczki? :]

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Dorotka gratuluję! :)
    Boże ale to piękny moment jest! Jak maż? Wie już?
    Dziekuję :D
    Mąż dostał smsa z fotką bp jest w pracy i zaniemówił na początku :D napisałam że to może błąd a on błąd nie błąd i tak Cie kocham- będzie dobrze :)

Eweloka84, santoocha, Czarnula87 lubią tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaden bład Kochana! :D

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde cos mnie dzis kluje i kłuje :-/

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ale w tym nie myśleniu naprawdę coś jest. Ja prze cały cykl zajmowałam się sprawami naszego chóru: zamiast siedzieć na ovu szukałam nut na necie organizowałam spotkanie integracyjne i inne pierdoły i wygląda na to że to najbardziej pomogło zajęcie głowy innymi rzeczami ;) do teraz jakoś nie mogę uwierzyć w te dwie kreseczki ale wierzę że będzie dobrze :D

Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno bedzie dobrze!! :D

‹‹ 989 990 991 992 993 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ