Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny to co rozbijamy dzisiaj z radości 1000?
mam andzieję, że nie załapię się na nią pierwsza bo starania zawieszone
a jak na złość mam na razie (odpukać) bardzo ładny spokojny wykres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 12:43
Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ania i Asia nam tu zaraz niespodziank zrobia
Dorociu ńie chce spekulowac. Do pon niedaleko ale coraz bardziej sie denerwujezalezy mi tylko na tym zeby wszystko bylo ok. A jak i by blisniaki byly to dwa razy wiecej do kochania
hehe. No coz bym miala poradzic
A tak wogole to sie wczoraj zalamalamryczec mi sie chcialo...
W sob jedziemy dom ogladac a tu wczoraj nasz prawnik dzwoni i mowi ze ma dobra i zla wiad....
Dobra ze mamy zdolnosc kredytowa a zla ze mamy za duze zarobki na dofinansowanie od panstwa!!!!! Kur****
I bez dofinansowania rata wyjdzie nam za duza zeby sobie pozwolic na topoza tym zapomnial zanotowac ze jestem w ciazy i okazalo sie ze inaczej to sie wtedy przelicza. Ale przeliczyl na szybko i tez wyszlo sporo
teraz czekamy na dokladna kalkulacje...
Doradzil nam zeby sie wstrzymac rok bo jak teraz nie bede pracowac prawie rok przy dziecku to zarobki nam spadna i bedzie wieksza dotacja. Ale kurwa mi zalezy na domu wlasnie ze wzgledu na dziecko!!!! Buu:(Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Paula dacie radę na spokojnie. My w generalnym remoncie mieszkalismy przez dobry rok z malutkim dzieckiem i dało się żyć. Jeżeli rok wstrzymania się ma pomóc w obniżeniu raty to polecam Wam tak zrobić bo finansowo się to bardziej opłaci. My mamy dopłaty w Polsce i duzo trzeba było sie napocić by nawet zdolność kredytową podwyższyć bo nie miałam wtedy umowy na stałe ale mieliśmy super doradcę który nam to wszystko pociągnął
więc spokój najważniejszy
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Ehhh kurde straszńie sie napalilismy... Widzialam ze moj tomek tex sie bardzo zasmucil bo nie bral takiej opcji pod uwage
A najsmieszniejsze jest to ze jesli kupowali bysmy nowy dom tyle co wybudowany to dostalibysmy ok 40% dofinansowania...
A za dom z drugiej reki nie daja tyle
No nic. Zobaczymy i bedziemy sie zastanawiac.
Ja napewno chce cos wiekszego. Bo teraz mamy tylko salon i sypialnie i nam dwojgu jest ciasno a co dopiero z dzieckiem i jak moja mama z kims przyleci na poczatku jak sie dziecko urodzinie pomiescimy sie
Poza tym w zoraj dostalismy list ze za ta pipidowke mala nasza znow jest podwyzka od przyszlego miesmasakra...
-
Daria.. chciałąbym ale u nas watpie czy az taki cud sie pojawi
teraz tylko mam nadzije ze nic gorszego nie wyjdzie .. a moze naszym cudem bedzie adopcja.. juz sama nie wiem
ale czekam na Inne dzieczynki -
Aniu wiara czyni cuda naprawdę
Ksiądz mi opowiadał, że ten Stanisław Papczyński do którego się modliłam pomógł nawet parom które nie miały w ogóle szans na naturalna ciążę i były obustronnie bezpłodne. Módl się do niego on na prawdę Wam pomoże tylko musisz wierzyćEweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehh..Dorotko..poki c teraz mamy proirytet zabda o małzusia
a pozniej bede sie zastanawiac
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Dorotka gratuluję!
Boże ale to piękny moment jest! Jak maż? Wie już?
Mąż dostał smsa z fotką bp jest w pracy i zaniemówił na początkunapisałam że to może błąd a on błąd nie błąd i tak Cie kocham- będzie dobrze
Eweloka84, santoocha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co ale w tym nie myśleniu naprawdę coś jest. Ja prze cały cykl zajmowałam się sprawami naszego chóru: zamiast siedzieć na ovu szukałam nut na necie organizowałam spotkanie integracyjne i inne pierdoły i wygląda na to że to najbardziej pomogło zajęcie głowy innymi rzeczami
do teraz jakoś nie mogę uwierzyć w te dwie kreseczki ale wierzę że będzie dobrze
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny