Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka to Twoj maz ma nosa :) daj znac jak zadzowńisz do gina :)
    Teraz czekamy na kolejne cudy.. Ania?! :)

Dorotucha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAA@!!!!!!!!!!!! chwilkę mnie nie było a tut akie dwie cud niespodzianki!!!

Najpierw Dorka zajrzała i to z jakimi wieściami :D super super super :D Aniu potem Ci podeślę zaktualizowaną tabeleczkę ;)

Dorotucha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to co rozbijamy dzisiaj z radości 1000? :D mam andzieję, że nie załapię się na nią pierwsza bo starania zawieszone :D a jak na złość mam na razie (odpukać) bardzo ładny spokojny wykres :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 12:43

Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga żebyś przypadkiem teraz właśnie nie zaciążyła ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania i Asia nam tu zaraz niespodziank zrobia :)

Dorociu ńie chce spekulowac. Do pon niedaleko ale coraz bardziej sie denerwuje :) zalezy mi tylko na tym zeby wszystko bylo ok. A jak i by blisniaki byly to dwa razy wiecej do kochania :) hehe. No coz bym miala poradzic :)

A tak wogole to sie wczoraj zalamalam :( ryczec mi sie chcialo...
    W sob jedziemy dom ogladac a tu wczoraj nasz prawnik dzwoni i mowi ze ma dobra i zla wiad....
    Dobra ze mamy zdolnosc kredytowa a zla ze mamy za duze zarobki na dofinansowanie od panstwa!!!!! Kur****
    I bez dofinansowania rata wyjdzie nam za duza zeby sobie pozwolic na to :/ poza tym zapomnial zanotowac ze jestem w ciazy i okazalo sie ze inaczej to sie wtedy przelicza. Ale przeliczyl na szybko i tez wyszlo sporo :( teraz czekamy na dokladna kalkulacje...
    Doradzil nam zeby sie wstrzymac rok bo jak teraz nie bede pracowac prawie rok przy dziecku to zarobki nam spadna i bedzie wieksza dotacja. Ale kurwa mi zalezy na domu wlasnie ze wzgledu na dziecko!!!! Buu:(

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula dacie radę na spokojnie. My w generalnym remoncie mieszkalismy przez dobry rok z malutkim dzieckiem i dało się żyć. Jeżeli rok wstrzymania się ma pomóc w obniżeniu raty to polecam Wam tak zrobić bo finansowo się to bardziej opłaci. My mamy dopłaty w Polsce i duzo trzeba było sie napocić by nawet zdolność kredytową podwyższyć bo nie miałam wtedy umowy na stałe ale mieliśmy super doradcę który nam to wszystko pociągnął ;) więc spokój najważniejszy ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ło matko chwile mnie nie bylo a tu widze produkcja ostra :P

nick nieaktualny, Dorotucha lubią tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh kurde straszńie sie napalilismy... Widzialam ze moj tomek tex sie bardzo zasmucil bo nie bral takiej opcji pod uwage :/
    A najsmieszniejsze jest to ze jesli kupowali bysmy nowy dom tyle co wybudowany to dostalibysmy ok 40% dofinansowania...
    A za dom z drugiej reki nie daja tyle :/
    No nic. Zobaczymy i bedziemy sie zastanawiac.
    Ja napewno chce cos wiekszego. Bo teraz mamy tylko salon i sypialnie i nam dwojgu jest ciasno a co dopiero z dzieckiem i jak moja mama z kims przyleci na poczatku jak sie dziecko urodzi :/ nie pomiescimy sie :/
    Poza tym w zoraj dostalismy list ze za ta pipidowke mala nasza znow jest podwyzka od przyszlego mies :/ masakra...

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria.. chciałąbym ale u nas watpie czy az taki cud sie pojawi :( teraz tylko mam nadzije ze nic gorszego nie wyjdzie .. a moze naszym cudem bedzie adopcja.. juz sama nie wiem :(
    ale czekam na Inne dzieczynki :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu wiara czyni cuda naprawdę :)
    Ksiądz mi opowiadał, że ten Stanisław Papczyński do którego się modliłam pomógł nawet parom które nie miały w ogóle szans na naturalna ciążę i były obustronnie bezpłodne. Módl się do niego on na prawdę Wam pomoże tylko musisz wierzyć :)

Eweloka84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam az mi męzu maliny przywiezie od babci i zabieram się już za całośc tortu :D dobrze że przy tych dwóch zakalcach zebrze i jagodowym biszkopt wyszedł piekny :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh..Dorotko..poki c teraz mamy proirytet zabda o małzusia ;) a pozniej bede sie zastanawiac ;)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka gratuluję! :)
    Boże ale to piękny moment jest! Jak maż? Wie już?

nick nieaktualny, Dorotucha lubią tę wiadomość

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ehh..Dorotko..poki c teraz mamy proirytet zabda o małzusia ;) a pozniej bede sie zastanawiac ;)
    Dbajcie o siebie oboje :) a modlitwa nie zaszkodzi :) ja wierze i modlę sie za Was również :)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu bo to może włąsnie ten czas dla Ciebie jak dziewczyny piszą - żeby przestać myśleć o dziecku? może wtedy stanie się ten pięny cud i zobaczysz w najmniej oczekiwanym momencie dwie pięne tłuste kreseczki? :]

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Dorotka gratuluję! :)
    Boże ale to piękny moment jest! Jak maż? Wie już?
    Dziekuję :D
    Mąż dostał smsa z fotką bp jest w pracy i zaniemówił na początku :D napisałam że to może błąd a on błąd nie błąd i tak Cie kocham- będzie dobrze :)

Eweloka84, santoocha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaden bład Kochana! :D

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde cos mnie dzis kluje i kłuje :-/

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ale w tym nie myśleniu naprawdę coś jest. Ja prze cały cykl zajmowałam się sprawami naszego chóru: zamiast siedzieć na ovu szukałam nut na necie organizowałam spotkanie integracyjne i inne pierdoły i wygląda na to że to najbardziej pomogło zajęcie głowy innymi rzeczami ;) do teraz jakoś nie mogę uwierzyć w te dwie kreseczki ale wierzę że będzie dobrze :D

nick nieaktualny, Eweloka84 lubią tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno bedzie dobrze!! :D

‹‹ 989 990 991 992 993 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ