Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki
dostałam info z fb i musiałam wleźć
Dorotko moja Kochana i Cudowna-mimo mego obrzygania(nie bądź Kochanie taka stęskniona za objawami
) pragnę z całego serducha (a teraz to już się u mnie liczy podwójnie) wyściskać Cię i wycałować za tak wspaniałego newsa. Oby ten cudowny czas wyczekiwania był spokojny, radosny. Abyś miała wsparcie w najbliższych i żeby wszystko potoczyło się jak najlepiej.
Buziakuję Cię ze wszystkich sił.
I Was dziewczynki też-będę zaglądać co jakiś czas:-)
Dorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ja to karkówkę z piekarnika bym zjadła
wiecie co chyba znalazłam pierwszy objaw sól- wszystko mi się jałowe wydaje jak nigdy wczoraj jak zupę przyprawiłam to mój powiedział że chyba całą solniczkę wsypałam a mi sie nadal jałowe wydawało
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Kochana oby wszystko skończyło się dobrzekonwalie86 wrote:cześć dziewczynki
dostałam info z fb i musiałam wleźć
Dorotko moja Kochana i Cudowna-mimo mego obrzygania(nie bądź Kochanie taka stęskniona za objawami
) pragnę z całego serducha (a teraz to już się u mnie liczy podwójnie) wyściskać Cię i wycałować za tak wspaniałego newsa. Oby ten cudowny czas wyczekiwania był spokojny, radosny. Abyś miała wsparcie w najbliższych i żeby wszystko potoczyło się jak najlepiej.
Buziakuję Cię ze wszystkich sił.
I Was dziewczynki też-będę zaglądać co jakiś czas:-)
nie żebym tęskniła za objawami
z Córcia żygałam do końca pierwszego trymestru a wstawałam z łóżka około 14 wiec oby było lżej
a zaczęłam jak tak sobie teraz liczę jakoś tydzień po wizycie u gina czyli około 6 tygodnia
więc wszystko przede mną
-
nick nieaktualny
-
a nie dziękuję
nie dopuszczam do siebie że mogłoby być inaczej
mam ogromne wsparcie w małży więc jestem szczęsliwa mimo złego samopoczucia:-) trzeba jeszcze troszkę wytrzymac potem będzie lepiej i nie będzie mdliło...jak to mówi mój M ,,Dasz radę-w końcu jesteś kobietą"
Więc podążając za jego słowami
Dorotko kto inny da radę jeśli nie my?
Pozdrawiam i spadam umierać dalej
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Czesc konwalie. Bidulko ty... Dalej cie meczy

A mi wlasnie moj T zadzwonil ze nasza (kiedys przyjaciolka) teraz kolezanka wczoraj urodzila
az sie poplakalam ze szczescia
cesarke miala. Wszystko ok. Mala 3200 
Tylko zmartwilam sie bo dali jej dwa imiona ktore ja mialam w typach dla naszej (jesli by sie okazalo ze dziewuszka) corci
na pierwsze Oliwia a na drugie Hania (ja chcialam Hana) i zonk 
Jak chcialam dziewczynke tak teraz mam nadzieje na chlopca bo przynajmniej imiona mam

-
Olga juz wrzucilam na I str

dziewczyny te ktore kiedys mialy znieczulenie u stomatologa.. czy na drugi dzien mozna odczuwac bol po zastrzyku tak kolo podniebienia ?? znaczy nie boli caly czas tylko jak jezykiem mocnie j nacisne to boli ...
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Piekna tabeleczka

Paula mi kumpela też zapieprzyła imię dla Córki dlatego teraz nikomu się po chwalę z najbliższego otoczenia ale potem wybraliśmy inne bo mąż do tego pierwszego nie był przekonany do końca
W sumie u Ciebie ma być jako pierwsze więc to chyba nie jest aż tak duży problem 
-
Mnie nie bolało prawie wcale tylko trochę w miejscu po wyrwanym zębie ale obyło się bez tabletek przeciwbólowychAnia_84 wrote:Olga juz wrzucilam na I str

dziewczyny te ktore kiedys mialy znieczulenie u stomatologa.. czy na drugi dzien mozna odczuwac bol po zastrzyku tak kolo podniebienia ?? znaczy nie boli caly czas tylko jak jezykiem mocnie j nacisne to boli ...
-
Dorotucha wrote:Piekna tabeleczka

Paula mi kumpela też zapieprzyła imię dla Córki dlatego teraz nikomu się po chwalę z najbliższego otoczenia ale potem wybraliśmy inne bo mąż do tego pierwszego nie był przekonany do końca
W sumie u Ciebie ma być jako pierwsze więc to chyba nie jest aż tak duży problem 
Ale ja sie im wlasnie nie chwalilam bo od czasu jak jestem w ciazy to nie mielismy prawie kontaktu
no trudno. Mam w zanadrzu jeszcze inne. Zreszta jak nasze kontakty beda takie jak sa do tej pory to zanim urodze moze ich juz wcale nie byc
a wtedy dam takie imie jakie bed chciec
Dorotucha lubi tę wiadomość