Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki
dostałam info z fb i musiałam wleźć
Dorotko moja Kochana i Cudowna-mimo mego obrzygania(nie bądź Kochanie taka stęskniona za objawami) pragnę z całego serducha (a teraz to już się u mnie liczy podwójnie) wyściskać Cię i wycałować za tak wspaniałego newsa. Oby ten cudowny czas wyczekiwania był spokojny, radosny. Abyś miała wsparcie w najbliższych i żeby wszystko potoczyło się jak najlepiej.
Buziakuję Cię ze wszystkich sił.
I Was dziewczynki też-będę zaglądać co jakiś czas:-)
Dorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ja to karkówkę z piekarnika bym zjadła
wiecie co chyba znalazłam pierwszy objaw sól- wszystko mi się jałowe wydaje jak nigdy wczoraj jak zupę przyprawiłam to mój powiedział że chyba całą solniczkę wsypałam a mi sie nadal jałowe wydawało
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:cześć dziewczynki
dostałam info z fb i musiałam wleźć
Dorotko moja Kochana i Cudowna-mimo mego obrzygania(nie bądź Kochanie taka stęskniona za objawami) pragnę z całego serducha (a teraz to już się u mnie liczy podwójnie) wyściskać Cię i wycałować za tak wspaniałego newsa. Oby ten cudowny czas wyczekiwania był spokojny, radosny. Abyś miała wsparcie w najbliższych i żeby wszystko potoczyło się jak najlepiej.
Buziakuję Cię ze wszystkich sił.
I Was dziewczynki też-będę zaglądać co jakiś czas:-)nie żebym tęskniła za objawami
z Córcia żygałam do końca pierwszego trymestru a wstawałam z łóżka około 14 wiec oby było lżej
a zaczęłam jak tak sobie teraz liczę jakoś tydzień po wizycie u gina czyli około 6 tygodnia
więc wszystko przede mną
-
nick nieaktualny
-
a nie dziękuję
nie dopuszczam do siebie że mogłoby być inaczej
mam ogromne wsparcie w małży więc jestem szczęsliwa mimo złego samopoczucia:-) trzeba jeszcze troszkę wytrzymac potem będzie lepiej i nie będzie mdliło...jak to mówi mój M ,,Dasz radę-w końcu jesteś kobietą"
Więc podążając za jego słowami
Dorotko kto inny da radę jeśli nie my?
Pozdrawiam i spadam umierać dalejDorotucha lubi tę wiadomość
-
Czesc konwalie. Bidulko ty... Dalej cie meczy
A mi wlasnie moj T zadzwonil ze nasza (kiedys przyjaciolka) teraz kolezanka wczoraj urodzilaaz sie poplakalam ze szczescia
cesarke miala. Wszystko ok. Mala 3200
Tylko zmartwilam sie bo dali jej dwa imiona ktore ja mialam w typach dla naszej (jesli by sie okazalo ze dziewuszka) corcina pierwsze Oliwia a na drugie Hania (ja chcialam Hana) i zonk
Jak chcialam dziewczynke tak teraz mam nadzieje na chlopca bo przynajmniej imiona mam
-
Olga juz wrzucilam na I str
dziewczyny te ktore kiedys mialy znieczulenie u stomatologa.. czy na drugi dzien mozna odczuwac bol po zastrzyku tak kolo podniebienia ?? znaczy nie boli caly czas tylko jak jezykiem mocnie j nacisne to boli ...Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Piekna tabeleczka
Paula mi kumpela też zapieprzyła imię dla Córki dlatego teraz nikomu się po chwalę z najbliższego otoczenia ale potem wybraliśmy inne bo mąż do tego pierwszego nie był przekonany do końcaW sumie u Ciebie ma być jako pierwsze więc to chyba nie jest aż tak duży problem
-
Ania_84 wrote:Olga juz wrzucilam na I str
dziewczyny te ktore kiedys mialy znieczulenie u stomatologa.. czy na drugi dzien mozna odczuwac bol po zastrzyku tak kolo podniebienia ?? znaczy nie boli caly czas tylko jak jezykiem mocnie j nacisne to boli ... -
Dorotucha wrote:Piekna tabeleczka
Paula mi kumpela też zapieprzyła imię dla Córki dlatego teraz nikomu się po chwalę z najbliższego otoczenia ale potem wybraliśmy inne bo mąż do tego pierwszego nie był przekonany do końcaW sumie u Ciebie ma być jako pierwsze więc to chyba nie jest aż tak duży problem
Ale ja sie im wlasnie nie chwalilam bo od czasu jak jestem w ciazy to nie mielismy prawie kontaktuno trudno. Mam w zanadrzu jeszcze inne. Zreszta jak nasze kontakty beda takie jak sa do tej pory to zanim urodze moze ich juz wcale nie byc
a wtedy dam takie imie jakie bed chciec
Dorotucha lubi tę wiadomość