X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam pierogi ruskie :P

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ja czekam na fote toru :P

Będzie będzie dzisiaj fota tortu :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na maliny i zabieram się do dzieła :D więc zniknę na jakieś 1-2 godzinki ;)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejj to poki co nam najdluzej zajely starania :P
    Ale licza sie efekty :)
    Tez mam dzis ruskie :) a kielbachy swojskiej tez bym zjadla. Z musztarda. Ostatnio mam faze na musztarde :)

Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za mna chodzi biała kiełbaska pieczona i buraczki z chrzanem loooo mniam!!! juz sie swiat nie moge doczekac :D

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gin powiedział że owulka była 11 lub 12 dc ;) jak byłam na monitoringu 13dc to było juz po bo był płyn w zatoce ;) a pęcherzyk 21mm był juz w 10dc wiec tak jakoś mogło być.

Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra wyliczyłam Ci owulkę na 12 dc :D

Dorotucha lubi tę wiadomość

• konwalie86 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki
    dostałam info z fb i musiałam wleźć
    Dorotko moja Kochana i Cudowna-mimo mego obrzygania(nie bądź Kochanie taka stęskniona za objawami :-)) pragnę z całego serducha (a teraz to już się u mnie liczy podwójnie) wyściskać Cię i wycałować za tak wspaniałego newsa. Oby ten cudowny czas wyczekiwania był spokojny, radosny. Abyś miała wsparcie w najbliższych i żeby wszystko potoczyło się jak najlepiej.
    Buziakuję Cię ze wszystkich sił.
    I Was dziewczynki też-będę zaglądać co jakiś czas:-)

Dorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość

<pamiętaj, że dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia>
    ten przystojniak po lewej to mój Jaś :-)
    eiktd5qpodukqm4y.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to karkówkę z piekarnika bym zjadła :D wiecie co chyba znalazłam pierwszy objaw sól- wszystko mi się jałowe wydaje jak nigdy wczoraj jak zupę przyprawiłam to mój powiedział że chyba całą solniczkę wsypałam a mi sie nadal jałowe wydawało ;)

Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalie86 wrote:
    cześć dziewczynki
    dostałam info z fb i musiałam wleźć
    Dorotko moja Kochana i Cudowna-mimo mego obrzygania(nie bądź Kochanie taka stęskniona za objawami :-)) pragnę z całego serducha (a teraz to już się u mnie liczy podwójnie) wyściskać Cię i wycałować za tak wspaniałego newsa. Oby ten cudowny czas wyczekiwania był spokojny, radosny. Abyś miała wsparcie w najbliższych i żeby wszystko potoczyło się jak najlepiej.
    Buziakuję Cię ze wszystkich sił.
    I Was dziewczynki też-będę zaglądać co jakiś czas:-)
    Dzięki Kochana oby wszystko skończyło się dobrze :) nie żebym tęskniła za objawami ;) z Córcia żygałam do końca pierwszego trymestru a wstawałam z łóżka około 14 wiec oby było lżej ;) a zaczęłam jak tak sobie teraz liczę jakoś tydzień po wizycie u gina czyli około 6 tygodnia ;) więc wszystko przede mną ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • konwalie86 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh ja z synkiem wcale nie rzygałam:-) a teraz ledwo jestem w stanie głowę prosto trzymać :-)

eiktd5qpodukqm4y.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle Konwalijko droga chyba Ci nie gratulowałam fasolinki :D super że się udało :D oby wszystko było ok i urodziła się zdrowa dzidziulka :D

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu wysłałam Ci wiadomość :D

• konwalie86 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie dziękuję :-) nie dopuszczam do siebie że mogłoby być inaczej :-) mam ogromne wsparcie w małży więc jestem szczęsliwa mimo złego samopoczucia:-) trzeba jeszcze troszkę wytrzymac potem będzie lepiej i nie będzie mdliło...jak to mówi mój M ,,Dasz radę-w końcu jesteś kobietą"
    Więc podążając za jego słowami
    Dorotko kto inny da radę jeśli nie my? :-)
    Pozdrawiam i spadam umierać dalej :-)

eiktd5qpodukqm4y.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam Ci korzeń imbiru parzony na mdłości. Wystarczy plasterek zalać wrzątkiem ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc konwalie. Bidulko ty... Dalej cie meczy :(

A mi wlasnie moj T zadzwonil ze nasza (kiedys przyjaciolka) teraz kolezanka wczoraj urodzila :) az sie poplakalam ze szczescia :) cesarke miala. Wszystko ok. Mala 3200 :)

Tylko zmartwilam sie bo dali jej dwa imiona ktore ja mialam w typach dla naszej (jesli by sie okazalo ze dziewuszka) corci :( na pierwsze Oliwia a na drugie Hania (ja chcialam Hana) i zonk :/
    Jak chcialam dziewczynke tak teraz mam nadzieje na chlopca bo przynajmniej imiona mam :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga juz wrzucilam na I str :)

dziewczyny te ktore kiedys mialy znieczulenie u stomatologa.. czy na drugi dzien mozna odczuwac bol po zastrzyku tak kolo podniebienia ?? znaczy nie boli caly czas tylko jak jezykiem mocnie j nacisne to boli ...

Czarnula87 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekna tabeleczka :D
    Paula mi kumpela też zapieprzyła imię dla Córki dlatego teraz nikomu się po chwalę z najbliższego otoczenia ale potem wybraliśmy inne bo mąż do tego pierwszego nie był przekonany do końca ;) W sumie u Ciebie ma być jako pierwsze więc to chyba nie jest aż tak duży problem ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Olga juz wrzucilam na I str :)

dziewczyny te ktore kiedys mialy znieczulenie u stomatologa.. czy na drugi dzien mozna odczuwac bol po zastrzyku tak kolo podniebienia ?? znaczy nie boli caly czas tylko jak jezykiem mocnie j nacisne to boli ...
    Mnie nie bolało prawie wcale tylko trochę w miejscu po wyrwanym zębie ale obyło się bez tabletek przeciwbólowych :D

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Piekna tabeleczka :D
    Paula mi kumpela też zapieprzyła imię dla Córki dlatego teraz nikomu się po chwalę z najbliższego otoczenia ale potem wybraliśmy inne bo mąż do tego pierwszego nie był przekonany do końca ;) W sumie u Ciebie ma być jako pierwsze więc to chyba nie jest aż tak duży problem ;)

Ale ja sie im wlasnie nie chwalilam bo od czasu jak jestem w ciazy to nie mielismy prawie kontaktu :/ no trudno. Mam w zanadrzu jeszcze inne. Zreszta jak nasze kontakty beda takie jak sa do tej pory to zanim urodze moze ich juz wcale nie byc :/ a wtedy dam takie imie jakie bed chciec :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 991 992 993 994 995 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ