Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO matko porzygam się zaraz
Zrobiłam masę do tortu malinowa jednak tylkoile się z młodym objedliśmy to ojej
dzięki za obiad już dzisiaj
tort wyszedł tak wysoki że z blaszki mi wystaje
mało tego, masy było tyle, że jeszcze w 6 pucharkach do lodów robię deser
na spodzie masa z tortu (bita śmietana z miksem z malin) na to posypane świeże owoce (jagody, gruszki i jabłko) zalane galaretką
galaretka mi właśnie stygnie
tort się ścina teraz pięknie w lodówce, koło 18-19 zabiorę się za polewę i finito będzieEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelinko ja powiem ci, że jak trafiłam ze swoimi plamieniami w 12 tc do szpitala to mi się ciągnęly kilka tygodni jeszcze takie własnie na brązowo raz na jakiś czas, czasami troszkę więcej lub dłużej. Ale nic się nie działo
Ale dla własnego spokoju ja bym się skontaktowała z ginem. Lepiej na takie sprawy chuchać i dmuchać -
Czarnula87 wrote:O matko porzygam się zaraz
Zrobiłam masę do tortu malinowa jednak tylkoile się z młodym objedliśmy to ojej
dzięki za obiad już dzisiaj
tort wyszedł tak wysoki że z blaszki mi wystaje
mało tego, masy było tyle, że jeszcze w 6 pucharkach do lodów robię deser
na spodzie masa z tortu (bita śmietana z miksem z malin) na to posypane świeże owoce (jagody, gruszki i jabłko) zalane galaretką
galaretka mi właśnie stygnie
tort się ścina teraz pięknie w lodówce, koło 18-19 zabiorę się za polewę i finito będzie
Chcemy zdjęcie torciku..no i oczywiscie po kawałeczku -
nick nieaktualny
-
no i nie mozemy odwiedzic jutro bratowej M ..a chcial isc do neij z kwiatkiem na dzien kobiet.. bo zakazali odwiedzic ze wzgl na grype
-
nick nieaktualnyW następnym roku będę robić dwa torty
jeden na urodizny Michala standardowo
a drugi na 100 lat
moi rodzice oboje obchodzą 50 lat więc w sumie 100 lat
i obiecałam im wspólny tort :] co prawda tata 30 stycznia mama 8 kwietnia ale jakoś się ich gra razem
Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:W następnym roku będę robić dwa torty
jeden na urodizny Michala standardowo
a drugi na 100 lat
moi rodzice oboje obchodzą 50 lat więc w sumie 100 lat
i obiecałam im wspólny tort :] co prawda tata 30 stycznia mama 8 kwietnia ale jakoś się ich gra razem
do jeszcze pamietaj o mnie
ja tez styczeń, załąpie sie na torcik taty
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelinka serduszko kochane nie denerwuj się . wiem trudne to do wykonania ale nic innego nie poradzisz:*
tak bym chciala zebys mogla sie cieszyc tym stanem a nie stresowac ciagle. Bede sie za Was modlić:*
Ania a mialas komputerowe znieczulanie?? ja takie mialam i okolo tygodnia od dnia znieczulenia mialam strsznie obolale. Niby nie bolalao ale jak dotknelam palcem albo jezykiem to mocno bolalo.
Jak była duza dawka znieczulenia to nawet potrafiła sie pojawic w okolicach podawania znieczulenia mjartwa tkanka taka szera i po tygodniu przechodziło.
bylo to strasznie uciazliwe dlatego w miare mozliwosci jak nie trzeba bylo to nie bralam znieczulenia:)
pozazdrosciłam Wam tych ciast i zrobiłam babke czarno biala:)
maz bedzie mial na skoki:)Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorotucha wrote:No ale lekarz powiedział ze to praktycznie nie możliwe...... nie no nie możliwe a może ja test owu zrobiłam....
Kochana, trzymam kciuki żeby wsio było dobrzeMi lekarz też mówił, że z cyklu nici hehehe...
Takie cuda są piękne!!!
Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Widzę dobre wieści na facebooku
Dorotka gratulacje z całego serca, będzie dobrze
A brakiem objawów się nie przejmuj, ja miałam dopiero od 6 tygodnia
A pierwszym moim objawem przed zrobieniem testu były okropnie zimne nogi
Nawet jak miałam skarpetki grube w domu ( a u nas jest 22-23 st) to miałam wrażenie jakbym nogi w lodówce trzymała:)Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość