Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czekaja - nie mialam zwykle znieczulenie nie komputerowe
Paulinka jak sie czujesz ?? matko patrz na Twoj suwaczek - teraz bedziesz miala chyba połówkowe- zy juz miałas ?? -
własnie doszła woda toaletowa dla mojego M
mmmm..matko jk ja kocham ten zapach
Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiesz co z Avonu - akurat trafilam i mjemu strasznie sie spodoball a mielismy probke Quantium .. psiuknelam sie az nim
nie wiemwy tez tak macie ze sie wam podoba bardziej meski zapach
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Hahaha..ale mam ubaw moja genalna kocica właczyla kopiowanie w moim kombajnie .. i eraz sie patrzy coto sie dziwnego dzieje ze wypluwa kartki <hahaha>
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój Piotrek używa hmmm ma Playboy dostał w prezencie od moich rodziców na święta, a od swoich rodziców Old Spice whitewater - spoko zapachy
i pasują mi do niego
za to uwielbiam i mega mi się z moim tatą kojarzy zapach Double Whisky - meeeega!!! czasami jak w łązience sprzątałam to stałam i wąchałam tak mis ię podobał
Braciak za to używa str8 i coś jeszcze, ale też włąsnie takie fajne meskie -
nick nieaktualny
-
no nie powiesze ja za ogon... wpierniczyla mi pyska w rybke w sosie pomidorowym ... aaaaa... no nie .. Łajza jedna
-
nick nieaktualny
-
ona taka głodna jak ...ja ;P
wybredna małpa jestkitketa juz niechce paniskow jesc ( seszetek) tylko sheba lub (ewentualne) whiskas..
dasz jej kiełbaske wiejska.. powacha i pojdze w pierony ..;/Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Jestem , miałam już połówkowe, wszystko ok, potwierdzili dziewczynkę, a ja już kompletuje powoli ubranka
Ania czytałam o Twoim M, przykro mi bardzo i trzymam kciuki żeby udało się coś medycznie wspomócAnia_84, Czarnula87, Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny