X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Ciężko na razie coś powiedzieć, ładne temperaturki, owulki na pewno jeszcze nie było, a dalej się zobaczy:)

tam owulka to pal ją licho :D ale czemu u mnei taki spokojny ten wykres?? zawsze skoki jak dzikie a tu o

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLga mi się wydaje ze faktycznie ci sie unormował troche ten wykres :)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    OLga mi się wydaje ze faktycznie ci sie unormował troche ten wykres :)

no włąsnie, tylko od czego?? no nic, pewnie nie minie dzień dwa i zacznie skakac po staremu ;)

dobra diewczyny uciekam pompować 40 balonów i ogladać wygibasy naszych "Gwiazd"

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Monia123 Nowa

Wysłany: 7 marca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, jestem nowa na forum.Chciałabym podzielic się z wami moją historią....Staram się o dziecko od czerca 2012 roku, dość długo jak dla mnie.Po pół roku poszłam do lekarza , okazało się, że prolaktyna szaleje po odstawieniu plastrów które brałam 6 lat niestety..........oczywiście dostałam kupę innych badań do zrobienia a docelowo skończyło się braniem bromergonu, po paru miesiącach okazało się , że prolaktyna spadła ale tylko o pare jednostek, nie mówiąc o moim samopoczuciu...które było tragiczne...zaczęłam wtedy myśleć, że czekanie i branie tego bromergonu to strata czasu....poszłam do innego ginekologa który stwierdził. że mam nie brać leków, nie robić testów owulacyjnych. wogóle się nie przejmowac i czekać....całkiem inne podejście.Oczywiście docelowo Pan doktor nic nie zdziałał a ja znów straciłam parę miesięcy. Nie wspomniałam wczesniej ,że miałam straszne plamienieod połowy cyklu prakrycznie do miesiączki i przy tym straszny ból w pachwinie.Teraz lecze się za pomocą medycyny naturalnej od około 2 msc i przyznam wam, że straciłam tyle czasu na lekarzy i badania a w ciągu jednego dnia lekarz który nie jest ginekologiem zdiagnozował mnie 100 razy lepiej. Oczywiście też do medycyny naturalnej podchodziłam sceptycznie.....ale teraz wiem , że przynajmniej dla mnie jest to jedyna wiarygodna droga do osiągnięcia mojego celu jakim jest posiadanie dziecka. Po miesiącu brania takich dziwnych co prawda tabletek ustąpiły mi plamienia, miesiączka jak w zegarku, ból pachwiny mniejszy( podobno to torbiele).Do tej pory żaden lek nie pomógł mi tak szybko jak te. Nie jestem jeszcze w ciąży ale mój organizm zaczyna się "normować" , hormony przestają szaleć.I jeszcze jedno wiele z nas nie wie o istnieniu polaryzacji magnetycznej ciała, a okazuje się, że gdy kobiet ma męską polaryzację raczej w ciążę nie zajdzie- ale oczywiście większość ginekologów nawet o tym nie wspomina...Pozdrawiam gorąco

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm ciekawe.. a jak sie rozpoznaje ta polaryzacje i czy ma ona jakis wplyw u mezzyzn >..

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Monia123 Nowa

Wysłany: 7 marca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznam, że ja swoją polaryzację badałam przez ( przepraszam jeśli coś pokręcę) ale to nazywało się chyba biorezonans magnetyczny ciała.Na tym badaniu wyszło mi, że mam odwrotną polaryzację od męża....to jest jakoś tak,że jeśli kobieta ma dobrą polaryzację ciała tzn. nieodwróconą na męską i facet ma prawidłową to mogą posiadać potomstwo( oczywiście jeśli inne dolegliwości tego nie wykluczają), jeśli kobieta ma taką samą polaryzację jak facet to w ciążę nie zajdzie gdyż ładunki cząsteczek się będą odpychać od siebie, to trochę tak jak + i +. Nie chciałabym wprowadzić cię w błąd ale jest jeszcze taka sytuacji a gdy kobieta będzie rodzić same dziewczynki, nie pamięta dokładnie w jaki przypadku ale jest trochę o tym w internecie, oczywiście trzeba głęboko pogrzebać.....powiem ci, że będę leczyć u siebie odwrotną polaryzację na pewno ale czekam do całkowitego unormowania innych moich dolegliwości. Tak naprawdę przez to zjawisko polaryzacji uświadomiłam sobie dlaczego niektóre pary nie mogą mieć ze sobą dzieci...później się rozstają mają nowych partnerów i okazuje się , że dzieci też mają - zapewne w wielu przypadkach odpowiada za to polaryzacja.M am nadzieję ze pomogłam(-:

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem szczerze zainteresowałaś mnie tym ze wzgledu na to ze jestem fizykiem :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Monia123 Nowa

Wysłany: 7 marca 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cieszę się ,że Cię zainteresowałam, napisałam o tym na forum ponieważ ja dwa miesiące temu też o tym nie wiedziałam....a uważam teraz ze każda kobieta starająca się o potomstwo bezskutecznie powinna o tym wiedzieć, zastanawia mnie tylko czemu świat chowa tak ważny temat w ukryciu...być może mniej ludzi by się leczyło, mniej wydawało kasy na leki a koncernów farmaceutycznych taki stan rzeczy nie ucieszyłby ...wydaje mi się , że świat jest tak nastawiony na zysk, że zapomina o człowieku ....i jego zdrowiu w tym wszystkim ....dlatego uważam , że powrót do medycyny naturalnej rozwiązałby problemy zdrowotne wielu ludzi....

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wy se żartujecie :D jeszcze tysiączek nie rozbity?? wstyd :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Olga :)
    Noo masakra. Ta godz a nikogo nie ma :/ standardowo w weekend :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wg belly zaczelam dzis drugi trymestr :)
    Juz nie moge doczekac sie pon az zobaczymy kropka :)

Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry !!! Wszystkiego co najlepsze zycze w dniu naszego swieta :)

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh no tak :) to my dzis swietujemy :P
    Zapomnialam i moj T chyba tez :P

To poswietujmy razem :)

Ewelcia jak tam?

Eweloka84 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja wchodze i nikogo nie ma.....

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Paulinko :) a nawt ok a u Was ? Cudnie 2 trymestr zaczelas : D

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kobiety!!!!!!!!!!
    Wszystkiego dobrego Kochaneeeee!!!!!

Ja tylko na 5 min wpadłam :) Mój R w pracy wiec ja biegne do kuchni :)
    Dziś menu z Waszych przepisów :) krem z marchwii i gołabki po lubusku chyba ( z kiełbasą)..nie wiem czy przepis był akurat tu na ploteczkach ale gdzieś go tu znalazłam :):)

Buziaki Dziewczętaaaa.....
    aaaaa...i jeszcze Wam powiem, ze zakładam bloga kulinarnego :)

Eweloka84, Paula55, Czarnula87 lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Rudasku . O to dzis szalejesz :)

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie takkkkk :):):)
    a w lodówce mam jeszcze krewetki na przepis tez od którejś z WAS :):):)

Mój chce mnie dziś zabrać na jakas kolacje ale nie wiem czy nie zostaniemy w domku przy krewetkach i przy winku a potem mały seksik :D:D

hihihi :):):):

Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlabym ten krem z marchwi jak juz bede mogla funkcjonowac to musze zrobic haha.

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana no to plan super : D

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
‹‹ 996 997 998 999 1000 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ