Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kobietki jak Wam "poranek mija" My z Córcią niedawno wylazłyśmy z wyrek bo Mężu w pracy do 14
Mam masakrę w domu - cała chata zakurzona od pyłu bo mój Mężu wczoraj w łazience jakieś płytki i murek do wanny przycinał. Wczoraj wieczorem tego nie widziałam ;)ale dzisiaj rano jak zobaczyłam wszędzie biały pył to ręce mi opadły
no ale wreszcie będziemy mieli łazienkę skończoną. Wczoraj wieczorem już testowałam naszą nową długa na 180cm wannę i normalnie odpłynęłam
wreszcie nogi mogę rozprostować
a co tam u Was
???
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Zjadlabym ten krem z marchwi jak juz bede mogla funkcjonowac to musze zrobic haha.
Podrzuce CI troche
pierwszy raz robie, jak mi wyjdzie to sie pochwale
a poki co lece do kuchnie, bede tu dolatywac
jakby mnie długo nie było to krzyczcie!!!!!!!
Całuje :*Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Mój Mężus na spokojnie wszystko przyjął i powiedział co ma być to będzie. On się boi cieszyć bo boi się że możemy znowu mieć feralny koniec ale wspiera ile może. Póki co na spokojnie. Będziemy się cieszyć po wizycie u lekarza
na którą jeszcze musimy poczekać bo przed 4 tygodniem raczej żaden mnie nie przyjmie bo ciężko będzie coś zobaczyć.
No a mój gin póki co nie odbiera telefonu
-
Łojj dziewczeta 999
niedługo 1000 str
Dzien dobry bardzo
Wszystkeigo najlepszego z okazji dnia kobietEweloka84, Paula55, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
A ja zapisalam sie jeszcze na jeden portal nasz-bocian bo sporo tam jest o naszymproblemie, o adopcjach i wogole
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Dorotka na pewno bedzie wsio ok
i niedlugo zobaczysz swoja fasolinke
Ale masz piekny prezent na dzien kobietDorotucha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dorotka na pewno bedzie wsio ok
i niedlugo zobaczysz swoja fasolinke
Ale masz piekny prezent na dzien kobietEweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Czesc rudasek cżesc dorocia
jak milo ze jestescie
Ewelus ciesze sie ze to juz ten drugi trymestrchoc dla mnie zacznie sie tak naprawde za tydz
A odzyje w pon jak sie dowiem ze maluch ma sie ok
Sorry ze zniknelam ale moj wariat porwal mnie do sypialnimowi ze to jedeny chyba sposob zeby mnie od was oderwac haha
A caly zeszly tydz mielismy inne zmiany to sie stesknil
Rudasek czekam na bloga. Uwielbiahm blogi z przepisami
Dorociu ja was rozumiem... Maz napewno w duchu szaleje ze szczescia ale sie boi. To zrozumiale. Teraz musi byc dobrze kochana :*Eweloka84, Ania_84, Dorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Rudasek czekam na bloga. Uwielbiahm blogi z przepisami
Dorociu ja was rozumiem... Maz napewno w duchu szaleje ze szczescia ale sie boi. To zrozumiale. Teraz musi byc dobrze kochana :*[/QUOTE]
jak tylko uryuchomie to od razu sie pochwaleDorotucha, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość