Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa... hakuna matata .. rozbiłam bank
oki kochane ja na chwile lece bo mezus ze sniadaniem czekadopeiro wstalismy
Eweloka84, Dorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
I dobrze Ewelinko. Jak trzeba to trzeba... Bobas najwazniejszy. Widocznie leniuszek i lubi jak mama wypoczywa
A moj chyba zajarzyl co dzis za dzien i pijechal do sklepu pod pretekstem kupienia mi czegos na sniadanko hahaha
Obstawiam ze wroci z kwiatami (kocham kwiatki)Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu gratulacje rozbicia banku
Ja w wirze przygotowańjeszcze zostało mi pomyć szklanki, powycierać talerze, pochować resztę zmytych naczyń i zacząć się szykować
Małęgo wykąpać, siebie, poprasować, małęgo na drzemkę, pazurki pomalować i luzika o 16 robota na całego
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mieso mi nie wchodzi fuj.. a mam taka aplikacje w tel przepisy.pl a codziennie wyswietla mi przepis dnia nooo i dzis co wyswietlilo... pizza sycylijska haba musze miska wyslac bi zwariuje
Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz jestem
moj przygotowałmi 2 kanapki- bo tyle chlebka bylo..heheh
I stwierdzil ze musi pojechac do sklepuale wiem od kolezanki ktor ama kwiaciarnie ze si z nia umowil
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj dostałam tulipana od moich mężczyzn :] Najpierw mnie zdenerwowali delikatnie mówiąc a potem kwiatka przynieśli :d tzn mężu wczoraj już 5 tulipanów przyniósł
bo dzisiaj oprócz mnie będą jeszcze 4 kobitki w domku
Ale powiem wam co moje dziecko wczoraj zrobiło, aż się popłakałam przez niego....