Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katie88 wrote:Zyrcia, gratuluje:-)
Jutro chyba ja spróbuje z testem, choć to na pewno za szybko. Będie to dopiero 7dpo. Ale ten wykresik taki ładny zaczyna się robić
A moj ciazowy wykresik mi sie nie podobal... Rowne krechy jak u umarlakaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe staraczki! Margotka ja odstawiłam 20 sierpnia anty 24 miałam miesiączkę z odstawienia i zawsze miałam cykle 27 jak anty nie brałam i jak w zegarku owulacja była 13 dc a cykl trwał 27dni. więc po odstawieniu od razu miałam owulację i regularny cykl. Lekarz powiedział że to od organizmu zależy jak długo wraca cykl do normy u mnie wrócił od razu. Mam za sobą pierwszą naturalną miesiączkę bo w tamtym cyklu była z odstawienia i mam nadzieję że już w tym się uda zafasolkować Trzymam kciuki za wszystkie nowe staraczki za te stare;) no i za Zyrcie i Truskaweczke:) gratuluję Wam z całego serca!
zyrcia, Margotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olusia24 wrote:Witam nowe staraczki! Margotka ja odstawiłam 20 sierpnia anty 24 miałam miesiączkę z odstawienia i zawsze miałam cykle 27 jak anty nie brałam i jak w zegarku owulacja była 13 dc a cykl trwał 27dni. więc po odstawieniu od razu miałam owulację i regularny cykl. Lekarz powiedział że to od organizmu zależy jak długo wraca cykl do normy u mnie wrócił od razu. Mam za sobą pierwszą naturalną miesiączkę bo w tamtym cyklu była z odstawienia i mam nadzieję że już w tym się uda zafasolkować Trzymam kciuki za wszystkie nowe staraczki za te stare;) no i za Zyrcie i Truskaweczke:) gratuluję Wam z całego serca!
Dziękuje u mnie tez juz była naturalna miesiączka w poprzednim cyklu, wiec trzymam i za ciebie i za siebie kciuki, ze uda sie w tym cykluolusia24 lubi tę wiadomość
-
nachodzi mnie taka myśli że zaraz wszystkie przejdziecie na fioletową stronę a ja tu sama zostanę oj mój Darek będzie biedny w tym cyklu! musi Nam się udać bo nie wytrzymam dłużej tej odległości. Jeszcze mieszkanko urządzamy na odległość cholera jasna! Współczuje jego penisowi długo będzie pamiętał ten cykl
zyrcia, Toxey, Sigma, Anutka lubią tę wiadomość
-
nie umiem badać szyjki:( jakaś podpowiedź? jak się sprawdza czy otwarta czy zamknięta? jaką pozycję przyjąć? O wysokości nie wspomnę :(bo z tą miękkością i twardością to może sobie poradzę. Podpowiedzcie coś dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 18:32
-
Margotka wrote:Dziękuje u mnie tez juz była naturalna miesiączka w poprzednim cyklu, wiec trzymam i za ciebie i za siebie kciuki, ze uda sie w tym cyklu
-
nick nieaktualny