Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olusia24 wrote:nachodzi mnie taka myśli że zaraz wszystkie przejdziecie na fioletową stronę a ja tu sama zostanę oj mój Darek będzie biedny w tym cyklu! musi Nam się udać bo nie wytrzymam dłużej tej odległości. Jeszcze mieszkanko urządzamy na odległość cholera jasna! Współczuje jego penisowi długo będzie pamiętał ten cykl
Nie mart sie, ja jestem po fioletowej stronie a na rozowej ciagle aiedze... Zostane jak Ciebie tez juz tutaj nie bedzieolusia24 lubi tę wiadomość
-
mallinka wrote:hejka można mieć w ten sam dzień pozytywny i negatywny wynik testu owulacyjnego? O 16.00 wyszłedł mi pozytywny a teraz negatwny
szlak mnie trafia z tymi testami na owu
może te poprzednie też były pozytywnemallinka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Heh biedny ten penis
Nie mart sie, ja jestem po fioletowej stronie a na rozowej ciagle aiedze... Zostane jak Ciebie tez juz tutaj nie bedzie
A ja się zastanawiam i zastanawiam o co chodzi z fioletową stroną. BBF jest fioletowe? Systematycznie wszystkie będziemy się tam spotykać.Anutka lubi tę wiadomość
-
qska wrote:A ja się zastanawiam i zastanawiam o co chodzi z fioletową stroną. BBF jest fioletowe? Systematycznie wszystkie będziemy się tam spotykać.
-
mallinka wrote:Anutka wczoraj robiłam test owulacyjny o 16 wyszedł pozytywny powtórzyłam o 19 i wyszedł negatywny czy powtórzyć dzisiaj i o jakiej porze najlepiej?n
-
Ohhh dzień dobry dziewczynki
U mnie dziś gigantyczny spadek tempki, aż mierzyłam 3 razy bo uwierzyć nie mogłam a do tego okropny ból krzyza(pleców) i głowy, spędzę dziś dzień w łóżku jak nic ... Plecy bolą mnie juz od paru dni aż sie zastanawiam co ja takiego robiłam, ze tak mi doskwierają ... -
mallinka wrote:dobry
rzeczywiście spadek znaczny
ale fakt że mierzysz temperatury o różnych godzinach dlatego są duże rozbieżności.
Ja nawet w niedzielę o 6.30 wstaje żeby zmierzyć
Wiem wiem, ale juz sie poprawiłam ... Miałam pare dni, ze wstałam późno ... Ale teraz nastawiamy budzik nawet w dni wolne na 3 w nocy, mierze tempke i idę dalej spać ... (Nie pytać, zaczynam prace o 4.00, hehe)Anutka lubi tę wiadomość