Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:o Matko Bosko :oo muszę się zebrać i lecę na betę !! ja nie wiem jak to zrobiliśmy haha Dziewczyny proszę szybko do mnie dołączać, bo sama się boję !!! Dzięki za wsparcie :**
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:o Matko Bosko :oo muszę się zebrać i lecę na betę !! ja nie wiem jak to zrobiliśmy haha Dziewczyny proszę szybko do mnie dołączać, bo sama się boję !!! Dzięki za wsparcie :**
mallinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żeby było śmieszniej to jedna znajoma mówiła mi że ten trok jest bardzo płodny:) a ja sie śmiałam z niej że mi się nie uda :p a ona sama w ciąży jest juz w październiku ma termin i jednak coś w tym jest bo dowiedziałam sie ze oprócz mnie w naszej pracy dwie koleżanki też zaszły wiec nasze trio juz niedługo się pożegna z pracą bo idziemy na l4 pracodawca nie pozwala pracować ciężarnym ..
-
Truskaweczka250 wrote:Żeby było śmieszniej to jedna znajoma mówiła mi że ten trok jest bardzo płodny:) a ja sie śmiałam z niej że mi się nie uda :p a ona sama w ciąży jest juz w październiku ma termin i jednak coś w tym jest bo dowiedziałam sie ze oprócz mnie w naszej pracy dwie koleżanki też zaszły wiec nasze trio juz niedługo się pożegna z pracą bo idziemy na l4 pracodawca nie pozwala pracować ciężarnym ..
Prześlij te dobre wibracje dalejTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPełna Nadziei wrote:zyrcia gratuluje a czulas juz jakies wczesniej objawy ?
Dziękuję Wam bardzo dziewczyny :* Pierwszy miesiąc z Wami i się udało !! Te Wasze kciuki działają cuda ! Teraz ja trzymam je jeszcze mocniej za każdą z Was !mallinka lubi tę wiadomość
-
zyrcia wrote:http://zapodaj.net/63215e193fdce.jpg.html myślę, że dzisiejsza beta to formalność !! :o
Truskaweczka250, mallinka lubią tę wiadomość