Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Mallinka może to plamienie okołoowulacyjne niektóre dziewczyny tak mają ,że w owulacje pojawia się mała ikość krwi
oby bo nigdy niczego podobnego nie miałam panikuje ale nie chce widzieć krwi przez kolejna 9 mc !Margotka lubi tę wiadomość
-
mallinka wrote:oby bo nigdy niczego podobnego nie miałam panikuje ale nie chce widzieć krwi przez kolejna 9 mc !
mallinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki Ale się rozpisałyście, nie dam rady nadrobić
Myślałam, że z mierzeniem tempki nie dam rady, bo śpioch ze mnie straszny, ale na razie wszystko idzie gładko. Budzik na 6:30 ustawiony, termometr do buzi, zapisuję wynik, przy okazji łyknę Euthyrox, który ostatnio brałam w różnych porach, w zależności od tego, o której wstałam i dalej lulu
Truskaweczka, Zyrcia, czekam na Wasze bety i na wiruskiTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
zyrcia wrote:Beta po 13-tej i będzie jasne ! Wysyłam wirusów miliony ! Macie do mnie dołączyć dziewczyny !!!
ja spanikowałam bo krwawienie mi się pokazało pierwszy raz koło owulacji, ale to może dobry znak
-
nick nieaktualnymallinka wrote:już się nie mogę doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja spanikowałam bo krwawienie mi się pokazało pierwszy raz koło owulacji, ale to może dobry znakmallinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny