Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
tygrys73 wrote:Mam plamienia dzień przed okresem...Czyli jakby- niedobór progesteronu? W ogóle wszystko do duuupy! Brak śluzu płodnego, powolny wzrost temperatury, krótka faza lutealna Jeszcze by się pco przydało i na pewno zajdę w ciążę . Urojoną chyba.
Jak krótką masz fazę lutealną?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 22:38
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buziulka wrote:Zyrcia - Gratulacje )
Dzień Dobry Dziewczyny
Ja miałam wczorah dostać @ a tu cicho, ciemno, brzuch nie boli... kochaam te cykle
Buziulka a może się udało? trzymam po cichutku kciuki. Ja jadę zaraz do Krakowa do mojego D, trzymać kciuki bo nie dość że przeprowadzka to jeszcze starania o dzidziusia. Mam nadzieję że wrócę zafasolkowana. Miłego weekendu dziewczynki -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki:)u mnie dzisiaj termin @ na razie spokój zrobiłam drugi test i wyszedł pozytywny:) tylko ze to jakiś tandetny był chodzi o jakość..bo kupiłam jakiś czas temu w tesco mam nauczkę ze z apteki są lepsze:) Jutro sie wybieram na krew ciekawe jakie będą wyniki:)
-
nick nieaktualny
-
No nie, ja zamiast łapać Wasze dzisiusiowe wiruski to łapie mężowskie, grypowe Z rana pobiegłam do najbliższej apteki i kupiłam siatkę leków. Mam nadzieję, że starania nie ucierpią z tego powodu...
Truskaweczka, na pewno wyjdzie pozytywna!
Buziulka, może dziś dostanieszSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
olusia24 wrote:Anutka a jeszcze jedna w ciazy byla od dwoch odcinkow podyrzymuja funkcje zycie chociaz jej mozg juz obumarl i czekaja zeby dzieciatko mozna bylo wyjac:-( ale sie naogladam!
Dupa z tym wykresem zeby codziennie udostapniac. Tp ja udostepnie teraz jak owulke wykryje bo nie chce mi sie tego codziennie robic;-) -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
według ovu jestem 15 dpo. boje się zatestować.
wczoraj miała przyjść @ (według ovu), nie ma jej. a tak naprawdę to nie wiem czy to miało być wczoraj, dzisiaj czy dopiero jutro, bo naprawdę u mnie różnie to bywa( od 28-31 cykle) szczególnie, że bardzo długo zażywałam tabletki antykoncepcyjne no i dlatego nie mam z czym porownywac wstecz).
Nie mam żadnych objawów przyjścia @ (ale kto powiedział, że mają być w ogóle? ), bardzo często chodzę do toalety siku... szyjka macicy, hm.. chyba zamknięta... chociaż nie wiem, bo nie bardzo wiem jak pod palcami czuje się otwartą a jak zamkniętą, bo nigdy nie badałam jej wcześniej...
jeśli nie przyjdzie @ przez weekend pewnie zdecyduje się od razu na betę. -
nick nieaktualny
-
obawiam się, że zobaczę jedną kreskę, bo przy pierwszej ciąży ledwie zauważalna kreseczka ciążowa wyszła dość późno, natomiast we krwi stężenie bety było znaczne...
chociaż wtedy się nie starałam o dzidziusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 11:09
-
nick nieaktualny