Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatie88 wrote:Mierzyłam sobie teraz tempke bo mam tak czerwone policzki że szok. I mam 37,05. Może Mały się zagnieździł?
Muszę się wygadać bo nie mam gdzie ;d
Więc jestem raczej mega serowa, ser pod każdą postacią, a teraz tylko salami, nic innego mi nie podchodzi -_- ogólnie jakoś głodna specjalnie nie jestem, nie wiem czy to dobrze. Stresuję się, że wychodzi mi początek 5 tygodnia a gin kazał przyjść dopiero 23.10 -_- w USC najbliższy termin na ślub jest w grudniu -_- i kombinujemy z mieszkaniem, a tu taka bida
No tak szukam pocieszenia więc trochę truję, wybaczcieolusia24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny, dziś sie wszystko zmieniło piersi bola mnie poprostu strasznie ale do tego zawsze gdy mialam @ bolą mnie nogi , i w nocy też taki bol mnie zlapal ale przeszlo a piersi jak bolaly tak bola dalej a temp dalej utrzymuje sie wysoko . ciekawe...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 09:24
olusia24 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki. Trzymam kciuki za testujace no i za bete truskaweczki. Zyrcia jeszcze raz gratuluje:-) ja jestem po wczorajszym pakowaniu tak zmeczona ze odmowilam wczoraj mojemu D serduchowania. Byl mega rozczarowany bo to raczej ja jestem ciagle napalona. Dzisiaj przeprowadzka. 12 kartonow. Nie wiem kiedy uzbieralam tyle gratow:-/ i nie zapowiada sie zebym dzis miala sile na serduchowanie. Ale jutro od rana juz bedziemy dzialac:-) milego weekendu dziewczynki<3
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
kusiczka wrote:hej dziewczyny, niestety mimo uśmiechu i ogromnej nadziei- muszę zapisać się na październik... temperatura spadła, @ przyszła
Mysl pozytywnie nastepny cykl nalezy do Ciebie
U mnie tempka podniosla sie minimalnie po spadku i na razie sie utrzymuje, ale test ujemny myslicie ze jeszcze cos z tego cyklu bedzie ?kusiczka lubi tę wiadomość
-
Margotka wrote:Ja juz sie pogubiłam który dzień PO mam, bo ovu dziś z rana po wprowadzeniu tempki zmieniło mi dzień owu z 14 na 11 hmm .... wiec jestem albo 7 albo 11 dni PO sama wyczuwalam owu w 14 dni i test na owu tez był wtedy pozytywny wiec nie wiem, ale od paru dni mam straszne boleści krzyża a dziś mnie mdli i jakby @ sie zbliżała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTruskawa gratulacje
Mnie dziś nadal boli jak na @, chociaż już jest wszystko jasne, ale mnie to stresuję. Od rana mi się chcę ryczeć, ale już nie mam czym ! Nie chce mi się jeść w ogóle, a brzuch mam jak w 5 miesiącu -_- Już widzę, że to będzie dziwne 8 miesięcy -_- Dziewczyny do roboty ! W kupie raźniejTruskaweczka250, mallinka lubią tę wiadomość