Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:Truskawa gratulacje
Mnie dziś nadal boli jak na @, chociaż już jest wszystko jasne, ale mnie to stresuję. Od rana mi się chcę ryczeć, ale już nie mam czym! Nie chce mi się jeść w ogóle, a brzuch mam jak w 5 miesiącu -_- Już widzę, że to będzie dziwne 8 miesięcy -_- Dziewczyny do roboty ! W kupie raźniej
-
nick nieaktualnyCaneCorso wrote:Żyrcia skoro już jesteś ekspertką w tych sprawach, to powiedz prosze jak sie czulas tuż przed spodziewaną miesiączką, która nie nadeszła? Miałas tak jak teraz bole jak na @?Bo ja mam, ale sie łudze że jednak nic straconego w tym cyklu. I uwaga!!!A propos ślubu...ja wzielam ślub w czerwcu, natomiast jutro wypada mi termin miesiączki (a zawsze mam idealnie punktualnie!!!), jednakże nie mam za co kupic testu ciążowego, gdyż skonfiskowali na tydzień moją karte do bankomatu celem zmiany nazwiska!!!
tak tydzień przed zrobieniem testu jakoś trzy dni pod rząd wieczorem mnie mdliło i od tegodnia jak nie dłużej mam gazy i straszną zgagę, gdzię zgagę miewałam bardzo rzadko. Jak na @ bolało już parę dni wcześniej i sutki, ale miesiąc temu też mnie bolały więc się nie napalałam już. W sumie to robiłam testy tak dla formalności, bo czułam, że za chwilę przyjdzie @, tym bardziej,że temp. w ogóle jakoś dziwnie nie ciążowo
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie nowe dziewczyny i życzę powodzenia
Zyrcia i truskaweczka z calego serca Wam gratuluje, mam nadzieję że niedługo do Was dołączymy
Trochę mnie tu nie było przez moją pracę której z każdym dniem mam coraz bardziej doscmam nadzieje ze ta jesień będzie dla mnie tez szczęśliwa i niedługo pójdę na zwolnienie odpocząć
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
lilirose wrote:A ja chciałabym poserduszkować, a mąż chory i nie bardzo mu się chce
my już mamy dzisiaj labę! słonko wyszło zaraz jedziemy na nasze mieszkanie zobaczyć jak roboty się mają. A mój D dziś napalony że hej! jednak będziemy dzisiaj serduchowaćnie mogę się doczekać owulacji:) mam dobre przeczucie co do tego cyklu
-
zyrcia wrote:Ja bym się nie sugerowała temp.
Zobacz u mnie jak dziwnie było i jest nadal.
Muszę się wygadać bo nie mam gdzie ;d
Więc jestem raczej mega serowa, ser pod każdą postacią, a teraz tylko salami, nic innego mi nie podchodzi -_- ogólnie jakoś głodna specjalnie nie jestem, nie wiem czy to dobrze. Stresuję się, że wychodzi mi początek 5 tygodnia a gin kazał przyjść dopiero 23.10 -_- w USC najbliższy termin na ślub jest w grudniu -_- i kombinujemy z mieszkaniem, a tu taka bida
No tak szukam pocieszenia więc trochę truję, wybaczcie
Zyrcia, gratulacje! A do USC dzwoń raz w tygodniu bo się terminy zwalniają. Ja tak miałam rok temu. Poszliśmy z Ig. w maju powiedzieli że koniec listopada (takie terminy w Warszawie) ale Pani w okienku powiedziała żeby dzwonić i na drugi tydzień mieliśmy piękny termin 20 lipca.
-
Kochane macie jakieś dobre rady żeby spokojnie przespać noc ? Od paru nocek nie moge spać, kręcę sie, wierce, budze mokra zalana potem co 2-3 h .... Nie wiem czy to stres czy napięcie mnie tak trzyma ? Juz niech albo @ przyjdzie albo dwie krechy sie pokażą wreszcie
-
nick nieaktualnyA mnie dzisiaj boli brzuch jak na okres. Nawet mąż stwierdził, że chyba mi się @ zbliża bo straszni przytulaśna się zrobiłam. A ja tam mam, że im bliżej miesiączki i w jej trakcie strasznie chce mi się przytulać
To mnie mężuś pocieszył, nie?
olusia24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Margotka - tak patrzę na Twój wykres, w którym miejscu była owu? Bo ovufriend wyznacza inaczej, testy owulacyjne inaczej, a z wykresu w ogóle nie wynika, żeby owulacja była, wygląda na to, że dopiero będzie. Masz monitoring USG?
Wyczuwalam bóle owulacyjne w okolicach 14 dnia i tak tez test pokazał, a cykle tez mam równe 28 dni... Ovu na początku tez pokazywało owulacje w 14 dniu, kiedy wprowadziłam ta jedna temperaturę co tak opadła drastycznie ovu zmieniło dzień owulacji na 11. Niestety monitoringu nie mam, mieszkam w Danii a tu doprosić sie o takie cudawianki graniczy z cudem, tu nie ginekolog a lekarz pierwszego kontaktu zajmuje sie badaniami itp. Żeby dostać skierowanie do ginekologa haaaaaa zapomnij !Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mallinka wrote:Truskaweczko ogromne gratulacje
to takie wiadomosci ktore najbardziej lubie!
Ja teżzdziwiła mnie tak wysoka beta:) no niech rośnie
Teraz Oficjalnie dziewczyny Przesyłam Wam Ogromnego Wirusa:)[b/]olusia24, Katie88, Sigma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze, to jak Wy (kobietki w Danii) sobie radzicie bez ginekologa? Przecież lekarz pierwszego kontaktu nie jest w stanie zbadać ginekologicznie kobiety poprawnie... W ogóle nie jesteście badane? A co jak się pojawi nadżerka, torbiel?
Margotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margotka, a gdzie w Danii mieszkasz? Ja pracuję w galerii sprowadzającej duńskie wzornictwo lat 50 i 60. Jeździmy do Danii po meble, lampy itp. i poddajemy renowacji. Uwielbiam duńską kulturę ich styl życia i bornholmskie twarde herbatniki
no ale z ginekologiem to kiepsko.
Ostatnio jedna klientka (Polka mieszkająca w Danii) opowiadała mi że zachorowała na boreliozę a tam w ogóle nie uznają tej choroby i co 2 miesiące przylatuje po antybiotyk.Margotka lubi tę wiadomość