Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:Truskawa gratulacje
Mnie dziś nadal boli jak na @, chociaż już jest wszystko jasne, ale mnie to stresuję. Od rana mi się chcę ryczeć, ale już nie mam czym ! Nie chce mi się jeść w ogóle, a brzuch mam jak w 5 miesiącu -_- Już widzę, że to będzie dziwne 8 miesięcy -_- Dziewczyny do roboty ! W kupie raźniej -
nick nieaktualnyCaneCorso wrote:Żyrcia skoro już jesteś ekspertką w tych sprawach, to powiedz prosze jak sie czulas tuż przed spodziewaną miesiączką, która nie nadeszła? Miałas tak jak teraz bole jak na @?Bo ja mam, ale sie łudze że jednak nic straconego w tym cyklu. I uwaga!!!A propos ślubu...ja wzielam ślub w czerwcu, natomiast jutro wypada mi termin miesiączki (a zawsze mam idealnie punktualnie!!!), jednakże nie mam za co kupic testu ciążowego, gdyż skonfiskowali na tydzień moją karte do bankomatu celem zmiany nazwiska!!!
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie nowe dziewczyny i życzę powodzenia
Zyrcia i truskaweczka z calego serca Wam gratuluje, mam nadzieję że niedługo do Was dołączymy
Trochę mnie tu nie było przez moją pracę której z każdym dniem mam coraz bardziej dosc mam nadzieje ze ta jesień będzie dla mnie tez szczęśliwa i niedługo pójdę na zwolnienie odpocząćTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
lilirose wrote:A ja chciałabym poserduszkować, a mąż chory i nie bardzo mu się chce
my już mamy dzisiaj labę! słonko wyszło zaraz jedziemy na nasze mieszkanie zobaczyć jak roboty się mają. A mój D dziś napalony że hej! jednak będziemy dzisiaj serduchować nie mogę się doczekać owulacji:) mam dobre przeczucie co do tego cyklu -
zyrcia wrote:Ja bym się nie sugerowała temp. Zobacz u mnie jak dziwnie było i jest nadal.
Muszę się wygadać bo nie mam gdzie ;d
Więc jestem raczej mega serowa, ser pod każdą postacią, a teraz tylko salami, nic innego mi nie podchodzi -_- ogólnie jakoś głodna specjalnie nie jestem, nie wiem czy to dobrze. Stresuję się, że wychodzi mi początek 5 tygodnia a gin kazał przyjść dopiero 23.10 -_- w USC najbliższy termin na ślub jest w grudniu -_- i kombinujemy z mieszkaniem, a tu taka bida
No tak szukam pocieszenia więc trochę truję, wybaczcie
Zyrcia, gratulacje! A do USC dzwoń raz w tygodniu bo się terminy zwalniają. Ja tak miałam rok temu. Poszliśmy z Ig. w maju powiedzieli że koniec listopada (takie terminy w Warszawie) ale Pani w okienku powiedziała żeby dzwonić i na drugi tydzień mieliśmy piękny termin 20 lipca.
-
Kochane macie jakieś dobre rady żeby spokojnie przespać noc ? Od paru nocek nie moge spać, kręcę sie, wierce, budze mokra zalana potem co 2-3 h .... Nie wiem czy to stres czy napięcie mnie tak trzyma ? Juz niech albo @ przyjdzie albo dwie krechy sie pokażą wreszcie
-
nick nieaktualnyA mnie dzisiaj boli brzuch jak na okres. Nawet mąż stwierdził, że chyba mi się @ zbliża bo straszni przytulaśna się zrobiłam. A ja tam mam, że im bliżej miesiączki i w jej trakcie strasznie chce mi się przytulać To mnie mężuś pocieszył, nie?
olusia24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Margotka - tak patrzę na Twój wykres, w którym miejscu była owu? Bo ovufriend wyznacza inaczej, testy owulacyjne inaczej, a z wykresu w ogóle nie wynika, żeby owulacja była, wygląda na to, że dopiero będzie. Masz monitoring USG?
Wyczuwalam bóle owulacyjne w okolicach 14 dnia i tak tez test pokazał, a cykle tez mam równe 28 dni... Ovu na początku tez pokazywało owulacje w 14 dniu, kiedy wprowadziłam ta jedna temperaturę co tak opadła drastycznie ovu zmieniło dzień owulacji na 11. Niestety monitoringu nie mam, mieszkam w Danii a tu doprosić sie o takie cudawianki graniczy z cudem, tu nie ginekolog a lekarz pierwszego kontaktu zajmuje sie badaniami itp. Żeby dostać skierowanie do ginekologa haaaaaa zapomnij !Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mallinka wrote:Truskaweczko ogromne gratulacje to takie wiadomosci ktore najbardziej lubie!
Ja też zdziwiła mnie tak wysoka beta:) no niech rośnie
Teraz Oficjalnie dziewczyny Przesyłam Wam Ogromnego Wirusa:)[b/]olusia24, Katie88, Sigma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze, to jak Wy (kobietki w Danii) sobie radzicie bez ginekologa? Przecież lekarz pierwszego kontaktu nie jest w stanie zbadać ginekologicznie kobiety poprawnie... W ogóle nie jesteście badane? A co jak się pojawi nadżerka, torbiel?
Margotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margotka, a gdzie w Danii mieszkasz? Ja pracuję w galerii sprowadzającej duńskie wzornictwo lat 50 i 60. Jeździmy do Danii po meble, lampy itp. i poddajemy renowacji. Uwielbiam duńską kulturę ich styl życia i bornholmskie twarde herbatniki no ale z ginekologiem to kiepsko.
Ostatnio jedna klientka (Polka mieszkająca w Danii) opowiadała mi że zachorowała na boreliozę a tam w ogóle nie uznają tej choroby i co 2 miesiące przylatuje po antybiotyk.Margotka lubi tę wiadomość