Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa belly dziewczyny już założyły wątek czerwcówek 2015
Czekać tylko na lipcówki, sierpniówki itd. )
A ja nadal czeekam
choć brzuch już ciągnie powoli
może nie jest ze mną aż tak źleWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 14:14
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kolejny raz. Wróciłam z pracy i mam weekendzik Odebrałam wyniki progesteronu:
20,87 ng/ml a norma dla fazy lutealnej to 3,34-28,03.
A dla I trymestru ciąży 11,22-90,00
Nawet babka w przychodni zapytała się czy staram się o dziecko bo taki ładny wynik. Dodam że dziś okropnie się czuje. Cały dzień ma mi się na wymioty i kręci się w głowie. Zrobie jutro test z rana o czułości 10.Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buziulka wrote:Na belly dziewczyny już założyły wątek czerwcówek 2015
Czekać tylko na lipcówki, sierpniówki itd. )
A ja nadal czeekam
choć brzuch już ciągnie powoli
może nie jest ze mną aż tak źle -
Katie88 wrote:Cześć kolejny raz. Wróciłam z pracy i mam weekendzik Odebrałam wyniki progesteronu:
20,87 ng/ml a norma dla fazy lutealnej to 3,34-28,03.
A dla I trymestru ciąży 11,22-90,00
Nawet babka w przychodni zapytała się czy staram się o dziecko bo taki ładny wynik. Dodam że dziś okropnie się czuje. Cały dzień ma mi się na wymioty i kręci się w głowie. Zrobie jutro test z rana o czułości 10. -
Margotka wrote:Aaa hej kochane właśnie dowloklam sie z pracy, padam na nos ... Wszystko mnie boli jakby @ sie zbliżała, sio sio a kysz !!!! Wiem,ze jeszcze za wcześnie na test, ale tak mnie korci, nosz !!!! Najlepiej testować z rana ??
Margotka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Rano rano, cxulosc 10, nie wczesniej niz 10-11 dpo
Ja juz sie pogubiłam który dzień PO mam, bo ovu dziś z rana po wprowadzeniu tempki zmieniło mi dzień owu z 14 na 11 hmm .... wiec jestem albo 7 albo 11 dni PO sama wyczuwalam owu w 14 dni i test na owu tez był wtedy pozytywny wiec nie wiem, ale od paru dni mam straszne boleści krzyża a dziś mnie mdli i jakby @ sie zbliżała -
Ja tez mam podwyzszoną temperature, ale zjadlam juz dzisiaj bulke, ciasto, frytki z sosem smietanowym, pol sloika Nutelli I wiele wiele innych rzeczy, wiec prawdopodobienstwo ze @ nie nadejdzie maleje z kazda chwila...
Margotka, MagdaH lubią tę wiadomość