Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
tygrys73 wrote:Zyrcia gratulacje! Niech fasolinek rośnie dziewczyny jak mam powiedzieć ginekolożce, że mam plamienia przed okresem w taki sposób, żeby mnie nie zignorowała?
-
nick nieaktualny
-
tygrys73 wrote:Zyrcia gratulacje! Niech fasolinek rośnie dziewczyny jak mam powiedzieć ginekolożce, że mam plamienia przed okresem w taki sposób, żeby mnie nie zignorowała?
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyEj ej! kto jest w ciąży w "Pierwszej miłości"? Przegapiłam coś?
aaa, już wiem. Ta wredna suka, która chce usunąć dziecko (sorry, to chyba przez starania tak mi się światopogląd wyostrza )Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 16:01
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:W na dobre i na zle tez urodzila
Dupa z tym wykresem zeby codziennie udostapniac. Tp ja udostepnie teraz jak owulke wykryje bo nie chce mi sie tego codziennie robic;-)Anutka lubi tę wiadomość
-
Mam plamienia dzień przed okresem...Czyli jakby- niedobór progesteronu? W ogóle wszystko do duuupy! Brak śluzu płodnego, powolny wzrost temperatury, krótka faza lutealna Jeszcze by się pco przydało i na pewno zajdę w ciążę . Urojoną chyba.
-
zyrcia wrote:o Matko Bosko :oo muszę się zebrać i lecę na betę !! ja nie wiem jak to zrobiliśmy haha Dziewczyny proszę szybko do mnie dołączać, bo sama się boję !!! Dzięki za wsparcie :**
zyrcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaneCorso wrote:Żyrcia wiesz ile bym dała, żeby do Ciebie dołączyc!! W tym cyklu @ ma przyjsc w niedziele- oczywiscie nie chcialabym zeby przyszla ale wielkiej nadziei nie mam poki co. Pobolewa mnie brzuch ale jak widze z Waszych relaccji to moze znaczyc jedno I drugie PS.Żyrcia zycze Ci dziewczynki, Twoje zdjecie profilowe jest piekne po prostu I mam nadzieje, ze corcia bedzie do Ciebie podobna.
Kochanie dziękuję bardzo ! Mam nadzieję, że wkrótce dołączysz do mnie, ja też byłam pewna, że nic a jednak !i to tak szybko ! Zarażam !!monia91, Sigma lubią tę wiadomość