Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
MMK, nie sugerowałabym się wykresami innych dziewczyn tak bardzo. Widziałam wykresy, które nie wskazywały na ciążę, a jednak zakończyły się zieloną kropką Każda z nas jest inna. Czasem na tempkę wpłynie jakiś czynnik i wykres będzie pełen skoków i obniżek.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyMMK, trzeba się dłużej poobserwować Masz może obserwacje z poprzednich mcy? Jeżeli co miesiąc tempka tak skacze, to albo trzeba zmienić termometr (lub baterie w nim ), albo pomyśleć nad innym ustabilizowaniem tempki - np. zmienić miejsce mierzenia na pochwę, jeśli mierzysz pod językiem. Dopiero jeśli zmiana termometru i miejsca mierzenia nie ustabilizuje tempki i będzie się to powtarzać przez kilka mcy, to będzie można mówić o tym, że masz dość niestabilną temperaturę, ale to też nie zawsze wskazuje na cokolwiek - najczęściej po prostu taka jest natura niektórych kobiet
-
Hej dziewczyny. Lili i Toxay gratuluje Wam ogromnie. Mowilam ze jesien to najbardziej plodny okres w roku. Ja jutro dostane@ i nasyepne statanka i szansa dla mnie w okresie Swieta zmarlych.... ale moze sie uda. Dzis sie dowiedzialam ze nasi przyjaciele spodziewaja sie corki i przykro mi sie zrobilo a z drugiej strony ciesze sie ich szczesciem i tym ze akurat cora bo my bardzo liczymy na chlopaka wiec nie zazdroszcze jakos bardzo milego weekendu dziewczyny
-
Olusia doczekasz się nic się nie martw ja liczę teraz ogromnie na listopad :p oby okazał się szczęśliwy dla jak największej liczby kobietek Miłego dnia dziewczyny
-
No to rzeczywiście jeszcze troszkę czasu masz ja pracuje wiec mam się czym zająć :p najgorsze jest to ze mam duży kontakt z ludźmi i jak widzę te matki z dziećmi a szczególnie z takimi malutkimi to aż coś mi się robi ehh ja z moich obserwacji zauważyłam , że dzisiaj zaczęły mi się dni plodne :p musze kupić sobie testy ovu i będę bardziej pewniejsza Mam nadzieje , ze na urodziny będę miała najwspanialszy prezent na świecie damy rade dziewczyny :*
-
nick nieaktualnyDla mnie najgorsze jest czekanie na test... Bo przed owulką już od pierwszych objawów płodności można się spodziewać, że szanse na poczęcie rosną - plemniki w końcu trochę są w stanie przeżyć w organizmie kobiety i poczekać na owu. Gorzej natomiast po owulce, wtedy już co ma być, to będzie, w danym cyklu już nic się nie zmieni, wyszło albo nie, i w dodatku trzeba czekać na wynik testu... Okropne!
-
Nayya wrote:Witam kobietki;) Dolaczam do grona staraczek. To moj 3 cykl staran ale pierwszy z wykresami ovufriend
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 16:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to uzaleznilam się od Was jutro zaczynam mierzyć temperaturę wprawdzie nie dostałam jeszcze @ ale chce dojść do wprawy, budzić się codziennie o 4.20 to nielada wyzwanie szczególnie po imprezie albo po zmianie popołudniowej. Stwierdzilam że będę mierzyć w ustach próbowałam ostatnio, nie jest to takie proste wcale Haha
Witam nowe dziewczynki super że jest nas coraz więcej ) trzymam kciuki za wszystkie :*Zaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :*