Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvaa wrote:mnie tak samo klulo na poczatku wiec objawy masz typowe swedziec tez swedzialy... bo sie powiekszaly ...smaruj sie kremem nawilzajacym... i zmien sobie stanik na wygodniejszy ..nie obcisly...ja pamietam przez cala ciaze nosilam staniki z bawelny...typowo dla ciezarnych...bo mi rosly:)i byly strasznie ciezkie....
muszę zacząć smarować, bo mam duże skłonności do rozstępów... ale i tak czekam za betą, bo nie wierze jeszcze w ten cud -
Oj tak jak sobie wspomnę I ciaze to było tak ze ja jeszcze nie wiedziałam a kolezanka mojej mamy jak mnie zobaczyła to zaraz orzekła ze w ciazy jestem na podstawie piersi wlasnie. Tzn no nie rozbieralam sie oczywiscie ale podobno było widac z daleka ze cos sie swieci od poczatku.
Z tego co pamietam bo to 12 lat temu było to one rzeczywiscie swedzialy i rosły w błyskawicznym tempieMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnylilirose wrote:Mnie też najpierw kłuło i ciągnęło w podbrzuszu a teraz tylko ciągnie kilka razy dziennie jak na @ + piersi bolą i są o połowę większe.
Monia, urodzinkowego spełnienia marzeń :*
ten ból na @ to długo się utrzymuje fasola rośnie
no cycki to straszna sprawa jest. ja w ogole w stanikach chodzic nie moglam.
zainwestowalam droższy i tylko tego tyrałam bolały, ciągły w doł, takie ciepłe były i sutki cały czas "stoja"
Monia, sto lat, sto lat
Dopiero koończysz 23 lata:D szczęściara
Fasoli zycze na nawet 5ciu oczywiście nie na raz
Toxey, jak tam testy sikańce? robiłaś? zaraz bede was nadrabiać.
Gotuje teraz rosół własnie i ten zapach kojarzy mi sie tak bardzo z domem rodzinnym ah
Miłej Niedzieli sloneczka :* -
Nie jestem nie mam żadnych objawów i ból na @ coraz silniejszy chciałabym tylko wiedzieć czemu się tyle spóźnia wczoraj chciałam zrobić test ale organizm się odezwał i zaczęło boleć dziś tak samo wiec nie ma sensu ) miłej niedzieli wszystkim życzę :*
Propos bólu na@ w ciąży, miałam tak takie lekkie bóle przez kolejny tydzień od daty @która noego przyszłaZaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny helpunku!
Czy tylko ja coś tu widzę, czy tam coś jest? Na żywo widać bardziej, jest ewidentnie różowe... Chyba, że mam zwidy. Ale mąż też widzi.
Niestety test znowu trafił się felerny pepino 10, więc nawet jeśli nie mam zwidów, to muszę się wstrzymać.
http://postimg.org/image/yewrf87xv/ -
Sigma, taka samą kreska miałam na pierwszym i drugim teście, gratulacje!
Czyli objawy normalne. Mnie wczoraj sutki zaczęły swędzieć. Piersi też ciepłe, ciężkie i bujają się przy chodzeniu, jakbym silikony miałaBuziulka, Toxey lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnySigma, cień kreseczki jest
widzę ją jak odchylę monitor
Za 2-3 dni powinna być wyraźniejsza albo BETA!
Różowa - masz objaw. BRAK MIESIĄCZKI.
to jest jeden najważniejszy objaw.
Brzuch Cie boli jak na @ i on tak boli w ciązy też.
Mnie nie bolał jakoś inaczej.
Moim zdaniem powinnaś zrobić test.
Mdłości i te inne objawy pojawiają się później - ja np nie miałam wcale.
Trzymam kciuki )
Ja z rosoła zrobiłam pomidorówe mniaaam zaraz obiad a po obiedzie lenistwoSigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRóżowa Jak Ci się okres spóźnia, to nie bój się zrobić testu Może pokaże ładne 2 krechy?
Zyrcia kochana moja ja to bym chciała, żeby było przesądzone Ale na razie jeszcze raczej nie jest Jutro się okaże wszystko, bo idę na betę, poprzestawiałam sobie tak zajęcia, że będę mogła pójść - ale dopiero wieczorkiem, koło 18, a wyniki będą po 20.00. Dzisiaj i tak już bym płytkowego nie zrobiła, bo z dziennego rozcieńczonego moczu na bank nic nie wyjdzie, skoro z porannego jest taki słaby cień. Mam jeszcze jeden ten pepino w domu, siknę jutro z rana - jak będzie mocniejsza krecha, to będę miała dużą nadzieję -
nick nieaktualny