X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Początkujące:)
Odpowiedz

Początkujące:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evaa wrote:
    mnie tak samo klulo na poczatku :) wiec objawy masz typowe swedziec tez swedzialy... bo sie powiekszaly ...smaruj sie kremem nawilzajacym... i zmien sobie stanik na wygodniejszy ..nie obcisly...ja pamietam przez cala ciaze nosilam staniki z bawelny...typowo dla ciezarnych...bo mi rosly:)i byly strasznie ciezkie....

muszę zacząć smarować, bo mam duże skłonności do rozstępów... ale i tak czekam za betą, bo nie wierze jeszcze w ten cud :)

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak jak sobie wspomnę I ciaze to było tak ze ja jeszcze nie wiedziałam a kolezanka mojej mamy jak mnie zobaczyła to zaraz orzekła ze w ciazy jestem na podstawie piersi wlasnie. Tzn no nie rozbieralam sie oczywiscie ale podobno było widac z daleka ze cos sie swieci od poczatku.
    Z tego co pamietam bo to 12 lat temu było to one rzeczywiscie swedzialy i rosły w błyskawicznym tempie ;)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 08:21

Toxey lubi tę wiadomość

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 08:22

• różowe_myśli_2014 Przyjaciółka

Wysłany: 19 października 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski :)

Monia urodzinowe życzenia sto lat dowolnych plonów w najbliższym czasie ) :*

Dziewczynuyyyy tydzień mi się spóźnia @ :/:/ !!!

Zaczynamy 06.2015 :)

1.9.2012 (*) Anioł :*
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowe mysli :)moze jestes w ciazy? :) obyyyy

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilirose wrote:
    Mnie też najpierw kłuło i ciągnęło w podbrzuszu a teraz tylko ciągnie kilka razy dziennie jak na @ + piersi bolą i są o połowę większe.

Monia, urodzinkowego spełnienia marzeń :*

ten ból na @ to długo się utrzymuje :D fasola rośnie :D
    no cycki to straszna sprawa jest. ja w ogole w stanikach chodzic nie moglam.
    zainwestowalam droższy i tylko tego tyrałam :P bolały, ciągły w doł, takie ciepłe były i sutki cały czas "stoja" :D

Monia, sto lat, sto lat :D
    Dopiero koończysz 23 lata:D szczęściara
    Fasoli zycze :) na nawet 5ciu :) oczywiście nie na raz :)

Toxey, jak tam testy sikańce? robiłaś? zaraz bede was nadrabiać.

Gotuje teraz rosół własnie i ten zapach kojarzy mi sie tak bardzo z domem rodzinnym :D ah :D

Miłej Niedzieli sloneczka :*

Wysłany: 19 października 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestem nie mam żadnych objawów i ból na @ coraz silniejszy :( chciałabym tylko wiedzieć czemu się tyle spóźnia :( wczoraj chciałam zrobić test ale organizm się odezwał i zaczęło boleć dziś tak samo wiec nie ma sensu ;)) miłej niedzieli wszystkim życzę :*

Propos bólu na@ w ciąży, miałam tak takie lekkie bóle przez kolejny tydzień od daty @która noego przyszła

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka robiłam test i wczoraj i dzisiaj i kreseczka troszkę ciemnieje, ale dużej różnicy nie ma.

Na rosół mnie wzięło wczoraj wieczorem i nagotowałam cały wielki gar :D

Wysłany: 19 października 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey :D ja jak byłam w ciąży to robiłam test co drugi dzień mam 4 testy i mam je do dziś z datami i widać jak ciemnieja:D

Toxey lubi tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w tą piękną niedzielę :) Ja tez gotuję rosół :D

Kochane dziękuję za życzenia :* Super jesteście na prawdę !!! :)

Podrzucam Wam torcik :) Smacznego :)

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny helpunku!
    Czy tylko ja coś tu widzę, czy tam coś jest? Na żywo widać bardziej, jest ewidentnie różowe... Chyba, że mam zwidy. Ale mąż też widzi.
    Niestety test znowu trafił się felerny pepino 10, więc nawet jeśli nie mam zwidów, to muszę się wstrzymać.

http://postimg.org/image/yewrf87xv/

• lilirose Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma, taka samą kreska miałam na pierwszym i drugim teście, gratulacje! :)

Czyli objawy normalne. Mnie wczoraj sutki zaczęły swędzieć. Piersi też ciepłe, ciężkie i bujają się przy chodzeniu, jakbym silikony miała :D

Buziulka, Toxey lubią tę wiadomość

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • MiSia :) Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma , ja sobie powiększyłam na tel i powiem Ci szczerze ze ja widzę druga kreskę ! :) jest bardzo blada , ale zauważalna :)

Sigma lubi tę wiadomość

hchygov3n960krj6.png
    f2wl2n0adjltluvt.png
    Mikołaj <3
    Przyszedł na świat 16.02.2016r. o godzinie 18:35 przez cc.
    3580 g , 56 cm :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma, cień kreseczki jest :)
    widzę ją jak odchylę monitor :)

Za 2-3 dni powinna być wyraźniejsza albo BETA!

Różowa - masz objaw. BRAK MIESIĄCZKI.
    to jest jeden najważniejszy objaw.
    Brzuch Cie boli jak na @ i on tak boli w ciązy też.
    Mnie nie bolał jakoś inaczej.
    Moim zdaniem powinnaś zrobić test.

Mdłości i te inne objawy pojawiają się później - ja np nie miałam wcale.
    Trzymam kciuki :))

Ja z rosoła zrobiłam pomidorówe :D mniaaam :D zaraz obiad a po obiedzie lenistwo :D

Sigma lubi tę wiadomość

Wysłany: 19 października 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się boję robic test ;( zrozumie mnie, jak będzie 1 kreska to będzie żal, nie poradzę sobie mimo tego że nie nastawia się teraz na dziecko :(

• monia91 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różowe zrób test wtedy wszystko się wyjaśni :) Wspieram Kochana :*

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    huhu dziewczyny ;D widzę, że zaraz się zrobi ciasno na czerwcówkach :D
    Sigma!! kup zwykły test płytkowy może?, ale ja widzę, że to już przesądzone :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różowa :D Jak Ci się okres spóźnia, to nie bój się zrobić testu :) Może pokaże ładne 2 krechy? :)

Zyrcia kochana moja :D ja to bym chciała, żeby było przesądzone :P Ale na razie jeszcze raczej nie jest :P :P Jutro się okaże wszystko, bo idę na betę, poprzestawiałam sobie tak zajęcia, że będę mogła pójść - ale dopiero wieczorkiem, koło 18, a wyniki będą po 20.00. Dzisiaj i tak już bym płytkowego nie zrobiła, bo z dziennego rozcieńczonego moczu na bank nic nie wyjdzie, skoro z porannego jest taki słaby cień. Mam jeszcze jeden ten pepino w domu, siknę jutro z rana - jak będzie mocniejsza krecha, to będę miała dużą nadzieję ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jaaa :D jaram się strasznie :D To czekam na wieści !! trzymam kciuki :* <3

Sigma lubi tę wiadomość

‹‹ 166 167 168 169 170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ