Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRóżowa - najlepiej z pierwszego porannego moczu, bo w nocy nie pijesz i nie rozcieńczasz moczu (a co za tym idzie stężenia hormonu w nim) Jak masz opcję poczekać z sikaniem do kupna (tzn. wstać, kupić test, wrócić i dopiero pierwsze siku), to poczekaj, a jak nie masz opcji, to lepiej poczekać do pojutrza albo kupić 2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 15:04
-
Sigma, też tam widzę cień kreseczki W sumie to by było krótko po owulacji wg wyliczeń z Twojego wykresiku, więc może dlatego takie blade Czekam na wynik bety i kibicuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 15:35
Sigma lubi tę wiadomość
-
Sigma, dla mnie to kreseczla ciążowa jutro też pewnie wyjdzie cień cienia, ale z bety na pewno wyraźny wynik
Różowe myśli, podziwiam Cię, że tydzień wytrzymałaś
Zyrcia, różowy wątek powoli się kurczy i dobrzeSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
Różowa, to bez znaczenia teraz kiedy zrobisz test. Tydzień po terminie miesiączki wyjdzie nawet pewnie w nocy. Boisz się rozczarowania, że zobaczysz 1 kreskę - a obecnie czekasz na okres wiec jak dla mnie to dziwne co piszesz . Kochana albo w te albo wewte, nie ma innej opcji. Nie bój sie :*
A lepiej skonfrontować się z rzeczywistością niż bujać w obłokach jeszcze z tydzień bo to bardziej stresuje (przynajmniej mnie), nawet tak dla bezpieczeństwa siebie i fasolki powinnaś to sprawdzić (czy jest ciążą, czy jej nie ma, a może nie daj Boże, tfu tfu, odpukać w niemalowane pozamaciczna)
no,. * ALE DECYZJA NALEŻY DO CIEBIE *
Trzymam kciuki bardzo
Podobno w przyszłym tygodniu ma spaść śnieg, wiecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 07:58
Sigma lubi tę wiadomość
-
Mg wrote:Witam przeserdecznie Tym, co nie śpią spokojnej nocy życzę
Mg lubi tę wiadomość
-
Buziulka wrote:Dzień Dobry
Różowa, to bez znaczenia teraz kiedy zrobisz test. Tydzień po terminie miesiączki wyjdzie nawet pewnie w nocy. Boisz się rozczarowania, że zobaczysz 1 kreskę - a obecnie czekasz na okres wiec jak dla mnie to dziwne co piszesz . Kochana albo w te albo wewte, nie ma innej opcji. Nie bój sie :*
A lepiej skonfrontować się z rzeczywistością niż bujać w obłokach jeszcze z tydzień bo to bardziej stresuje (przynajmniej mnie), nawet tak dla bezpieczeństwa siebie i fasolki powinnaś to sprawdzić (czy jest ciążą, czy jej nie ma, a może nie daj Boże, tfu tfu, odpukać w niemalowane pozamaciczna)
no,. * ALE DECYZJA NALEŻY DO CIEBIE *
Trzymam kciuki bardzo
Podobno w przyszłym tygodniu ma spaść śnieg, wiecie?
Albo w prawo albo w lewu, sa II super, nie ma to na wywolanie . Nie ma innej opcji -
nick nieaktualnyRóżowa, kup w aptece 2 różnych firm i już
Ja zawsze tak kupowałam.
Oczywiście, to już najwyzsza pora sprawdzić co się dzieje
Myślę, że lepiej wiedzieć wcześniej (oczywiście rozsądnie) i mieć pole manewru jeszcze niż za późno, szybciej się człowiek pogodzi z sytuacją, a takie odwlekanie i czekanie na @ to dla mnie jeszcze większy stres i to bezsensowny.
A test możesz robić nawet teraz, jak bedzie miał wyjść to wyjdzie. Tydzień po miesiące to beta min. 1000 wiec powinno aż razić
trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 08:31